• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Biz isimleri int araştırarak bakıyoruz ama bazen çok yanlış anlamlar yazılıyor ben o yüzden isimleri fetva sitesine anlamlarını sormuştum onlarda sağolsunlar cevap yazmışlar ismin anlamının güzel olduğunu ve koymakta sakınca olmadığını
ya o sitenin adı neki bende iremin anlamını sorcam...internette çok değişik anlamlar diyo...kimi iyi diyo kimi dini anlamı kötü diyo...

Bende şu kilo işine dur demem lazım.10,5 kilo almışım. Daha fazla almak istemiyorum.Diyette yapmak istemiyorum. Hareketlerimiz kısıtlandığı için kilo alma hızımız arttı. Aslında çok fazla yemiyorum. Bol bol yürüyüş yapmak lazım. Kızıma hamileyken son iki ay alamamıştım. rejim yapmadan hemde sadece çok yürüyüş yaptım rahat doğum olsun diye. ilk doğum olmasına rağmen doktorum çok rahat oldu demişti.Rahim hemen açılmıştı. Sizde bol bol yürüyüş yapın.

Bende şu kilo işine dur demem lazım.10,5 kilo almışım. Daha fazla almak istemiyorum.Diyette yapmak istemiyorum. Hareketlerimiz kısıtlandığı için kilo alma hızımız arttı. Aslında çok fazla yemiyorum. Bol bol yürüyüş yapmak lazım. Kızıma hamileyken son iki ay alamamıştım. rejim yapmadan hemde sadece çok yürüyüş yaptım rahat doğum olsun diye. ilk doğum olmasına rağmen doktorum çok rahat oldu demişti.Rahim hemen açılmıştı. Sizde bol bol yürüyüş yapın.

Ahh ahhh o yürüyüşü bir oturtabilsem işler rayına girecek ama eve nasıl gittiğimi bilmiyorum vallahi eşim olmasa o 3-5 merdiveni bile çıkamıyorum.
Ama bundan sonra sabahları yürüyüş yapıcam kesin kararlıyım yoksa son aylarda işe gelemiycek pozisyonum olacak

Günaydın canım biz bugün gene kıpır kıpırız sen nasılsın bebişin nasıl

İnş.canım ya bu aralar irade biraz sıfır ama inş.toparlarım sen kaç kg aldın.

o irade bendede sıfır ay..ben 10 kilo aldım heray birer kilo almıştım bu ay biraz fazla almışım ama 1,5 kilosu bebek 1 kilosu su birde kıyafetlerim çıkar 7,5 kilo almış oluyorum:9::9:ne yapayım kendimi böle kandırıyorum:9:

saol canım evet kocaman olmuş kızımla birlikte bende kocamaaann olmuşum:9:

benimde oluyo canım bazen sanırım artık böle ağrılar bizimle olcakk...

biz daha almadık ne markaa alcaz karar veremedik daha...

canımonu bende çok yapıyorum...ben nere pc oraya...:10:

bence meyra ve berra

allah yardımcın olsun fatmacım...bebişin işleriyle ilgilenmekinsanı hayatın koşuşturmasından uzaklaştıryo demi....

ay izlmek çok güz oluyo biz bu aralar şimle açıoz göbüşmü tv izler gibi kızımızın tepişlerini izlioz...

saol canım ama bu kilo olayı kabusum olcak gibi...eşim sıkı yönetim ilan etti:30:

maşşalah canım ya formüllerini banada ver çok ihtiyacım var sanırım

canım ben bi formül uygulamadım ama bu ay böyleydi bende şaşırdım ben sadece beyaz ekmek makarna pirinç gibi şeyleri yemiyorum

o irade bendede sıfır ay..ben 10 kilo aldım heray birer kilo almıştım bu ay biraz fazla almışım ama 1,5 kilosu bebek 1 kilosu su birde kıyafetlerim çıkar 7,5 kilo almış oluyorum:9::9:ne yapayım kendimi böle kandırıyorum:9:

Bende öyle teselli edicem ama doğumdan sonra gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalıcağım yeniden :))

Selam kızlar,
bu aralar bende bi uğursuzluk var
Dünmerdivenden düştüm :58:
3-4 basamaklı bi yerden.
Tabi apar topar acile.
Allatan biişi olmadı ama çok korktum ben
Totişimi merdivene çarptığım için mosmor

hanımlar günaydın,nasılsınız?

biz dün ananemizle gidip kızımın eksiklerini aldık,battaniyeler tulumlar hastane çıkışı vs. fakat artık yürümekte çok fazla zorlanıyorum,eve dönene kadar sancıdan öldüm bayılacaktım neredeyse,saatlercede kendime gelemedim,kızımıza bi şekilde bişeyler alıyoruzda kendime almaya henüz başlamadım,sanırım normal doğumda gecelik sezeryande alt üst pijama takımı isteniyormuş,bunu son aya bıraktım,her ne kadar doğumum normal görünsede son anda ne çıkacağı belli olmaz

ben kan hapını ve magnezyum hapını sabahları aç karına alıyorum iki hap arasına 5 dakika ara koyuyorum,1 saat sonra kahvaltı ediyorum doğru kullanıyormuyum?

birde şu çatı muayenesi dedikleri ne zaman yapılıyor,benim randevuma 20 gün kaldı

ya varya şu olup olmadık yerlerde enerjim boşalmıyormu fena oluyorum doğumda ne yapıcam şimdiden kara kara düşünüyorum,şu sıralar soğuk terler boşalıyor sırtımdan,çok terliyorum,ve sürekli hasta gibiyim,elim işe gitmiyor,yemeği birle zor bela yapıyorum,kendimi bıraksam inanın bayılıcam,direniyorum,inşallah düzelir bu demir eksikliği :(

kızlar niveanın atta çantası 33 lira promosyonda almayanlar belki ilginizi çeker baya güzel promısyonlar var realde

aman canım dikkat ya,çok geçmiş olsun,şükürki bebeğine bişey olmamış

dünde :) aşırı rüzgardan üzerime giyindiğim hırkanın yakasındaki metal gözüme girdi,saatlerce canım yandı,kan topladı gözüm,gözümü ovalarken bu seferde alnıma çarptı hızla,çok sinirlendim,hırkada ne kadar metal demir varsa söküp attım hepsini

Selam kızlar,
3-4 basamaklı bi yerden.
Tabi apar topar acile.

geçmiş olsun canım aa dikkatli ol ama güzelim..

biz dün ananemizle gidip kızımın eksiklerini aldık,battaniyeler tulumlar hastane çıkışı vs. fakat artık yürümekte çok fazla zorlanıyorum,eve dönene kadar sancıdan öldüm bayılacaktım neredeyse,saatlercede kendime gelemedim,kızımıza bi şekilde bişeyler alıyoruzda kendime almaya henüz başlamadım,sanırım normal doğumda gecelik sezeryande alt üst pijama takımı isteniyormuş,bunu son aya bıraktım,her ne kadar doğumum normal görünsede son anda ne çıkacağı belli olmaz

ben kan hapını ve magnezyum hapını sabahları aç karına alıyorum iki hap arasına 5 dakika ara koyuyorum,1 saat sonra kahvaltı ediyorum doğru kullanıyormuyum?

birde şu çatı muayenesi dedikleri ne zaman yapılıyor,benim randevuma 20 gün kaldı

ya varya şu olup olmadık yerlerde enerjim boşalmıyormu fena oluyorum doğumda ne yapıcam şimdiden kara kara düşünüyorum,şu sıralar soğuk terler boşalıyor sırtımdan,çok terliyorum,ve sürekli hasta gibiyim,elim işe gitmiyor,yemeği birle zor bela yapıyorum,kendimi bıraksam inanın bayılıcam,direniyorum,inşallah düzelir bu demir eksikliği :(

inşallah canım düzelir..

günaydın kızlarr geçmişi okudum şimdi geldimm.nasılsınız bakalımmm görmeyelii.uykumuzz varr :44:

nur ve melocum gözünüz aydınn :nazar: :nazar: :nazar: maşallahh bebişlerinizee. kız elvin ne güzel uyuyo öle çıkıncada öyle uyusunn :1: uykuyu sevsinn.kilo almamışın ne güzel bakalım bize ne dicekk. nur,buket ve çağlayan sizinde aramıza katılma vaktiniz geldi güzelim.

s3nna geçmiş olsun canım bişi olmadığına sevindim

Selam kızlar,
3-4 basamaklı bi yerden.
Tabi apar topar acile.

çok geçmiş olsun canım aman dikkat et allahtan iyiymişsiniz totişte acır ama olsun bukadarla atlaşmışsın

Selam kızlar,
3-4 basamaklı bi yerden.
Tabi apar topar acile.

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine oğluşta iyiyimiş bak .

Hoşgeldin canım kızçenin alışverişi bitti o zaman desene.Birtek senin eksiklerin kalmış benim gibi bu enerji bitme olayı bendede var feci bir şekilde çok zor oluyor helede çalışırken
Çatı muayenesi dr.benim son ay dedi sanırım 37.haftadan sonra bakacak ama birşey olmazsa normal yapıcaz ona göre dedi bana :))

günaydın kızlarr geçmişi okudum şimdi geldimm.nasılsınız bakalımmm görmeyelii.uykumuzz varr :44:

nur ve melocum gözünüz aydınn :nazar: :nazar: :nazar: maşallahh bebişlerinizee. kız elvin ne güzel uyuyo öle çıkıncada öyle uyusunn :1: uykuyu sevsinn.kilo almamışın ne güzel bakalım bize ne dicekk. nur,buket ve çağlayan sizinde aramıza katılma vaktiniz geldi güzelim.

s3nna geçmiş olsun canım bişi olmadığına sevindim

Günaydın canım.
Evet canım vakit geldide geçiyor bile :9:

canım aldıklarınızı güle güle kullanın sanada çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine

Back
X