hanımlar günaydın,nasılsınız?
biz dün ananemizle gidip kızımın eksiklerini aldık,battaniyeler tulumlar hastane çıkışı vs. fakat artık yürümekte çok fazla zorlanıyorum,eve dönene kadar sancıdan öldüm bayılacaktım neredeyse,saatlercede kendime gelemedim,kızımıza bi şekilde bişeyler alıyoruzda kendime almaya henüz başlamadım,sanırım normal doğumda gecelik sezeryande alt üst pijama takımı isteniyormuş,bunu son aya bıraktım,her ne kadar doğumum normal görünsede son anda ne çıkacağı belli olmaz
ben kan hapını ve magnezyum hapını sabahları aç karına alıyorum iki hap arasına 5 dakika ara koyuyorum,1 saat sonra kahvaltı ediyorum doğru kullanıyormuyum?
birde şu çatı muayenesi dedikleri ne zaman yapılıyor,benim randevuma 20 gün kaldı
ya varya şu olup olmadık yerlerde enerjim boşalmıyormu fena oluyorum doğumda ne yapıcam şimdiden kara kara düşünüyorum,şu sıralar soğuk terler boşalıyor sırtımdan,çok terliyorum,ve sürekli hasta gibiyim,elim işe gitmiyor,yemeği birle zor bela yapıyorum,kendimi bıraksam inanın bayılıcam,direniyorum,inşallah düzelir bu demir eksikliği