2011 Şubat Anneleri

Kızlar sizlere bişey sorcam ???

doğumu özelde mi devletdemi yapcaksınız bide özelse fiyatları ne kadar acaba ??? bu konuda ikilemde kaldım ama korkumdan devlete de gidemiyorum

sizlerden bilgi alsam

canım bende özelde yapıcam inş 1000tl dediler bu fiyatın içine 1 gece yatış+1 gece refakatçi+bebeğin ilk doğduğu anda yapılan testleri ve muayeneleri dahilmiş....fazladan kalınacak her gece için +190 tl dediler...

busem nasıl oldun canım sen

Napim Yatıyorum cnm full tansiyonum yükseliyor bu aralar birde... Ellerim ayaklarım balon gibi görsen ağlarsın halime. Yolunda gitmeyen bişiler war ama bakalım. Çarşamba ve perşembe kontrollerim olcak. Hep bebeğimin hareketlerini sayıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İğnelerden kollarım mosmor oldu ama işe yarasın yetrki hiç farketmez.

allah yardımcın olsun canım içini ferah tutmaya çalışş...inş rabbim sonunu güzel etsin sağlıkla gelsin minişler...

cnm allah yardım etsin inşallah az daha sabır biraz daha geçse vakit sğlıkla gelcek inş miniğin
hepimiz için dua ediyorum hep Allah sağ salim kucaklamamızı nasip etsin

Selam kızlar yorgunluktan ölüyorum
dün gece 2 de bi kalktım uyku tutmadı 5 e kadar ayaktaydım sabah 7 buçukta kalktım hazırlanıp seminere gittim öğlen eve gelmeden daha yolda 3 çocuklu bir arkadaş aradı yoldayız sana geliyoruz diye
offff ya kafayı yedim hayır bide biliyor seminerim oldugunu zaten haftasonum dolu birde misfir Allahtan çok fazla oturmadı
sonra kızımı aldım yattık bu seferde 2 kere kapı çalmazmı
sinirden ve uykusuzluktan ölüyorum şuan
bir sürü ütü var ev işi var bulaşık var ağlamak istiyorum yaaaaa
devletin ödediği bir ilaç değil canım malesef ama fiyatı 27 TL ve içinde 90 kapsul var 3 ay gidiyor yinede uygun fiyatı SOLGAR ın demir ilacı.Eczanelerde satılıyor sorarsan mutlaka bilirler.

canım çok teşekkürler
hemen alacağım kansızlık hat safhada çünkü!

Günaydın kızlar nasılsınız benim sancılarım halen devam ediyor hiç keyfim yok

neslicim bir sen düelemedin birde gözde hamileliğin tadını çıkaramadınız bi türlü
inşallah bundan sonrası güzel geçer canım
dualarım sizinle

geçmiş olsun canım
banada bugün ani bir sancı geldi 2-3 sn sürdü ama ölüm gibiydi Ayyy çok korktum

canım benimde 2 gün önce öyle şeffaf bir sıvı geldi
korkma tamamen normal
inşallah sütümüz bol bol olur çok çok akar
babanızda maşallah nekadar ilgili ve bilgili

çok güzel sürpriz ama önce sorsalarmışya ihtiyacınız nedir beşik alalımmı diye bak evde fazla fazla beşik oldu şimdi

benimde ev almış başını gidiyor yarın kadın alayım ben seminerdeyken temizlesin gelince mis mis oturayım diye düşünüyorum
sende al nurcum niye çalışıyoruz ya bugünler için

gözün aydın canım bebiş büyümüş
hakkında hayırlısı

güle güle kullanın canım nivea iyidir daha önce kullandım tavsiye ederim:)

bu arada normal doğumdada lavman yapılıyormuş,doğum esnasında başka birşey gelmesin diye barsaklar boşaltılıyormuş,ben sadece seseryanda oluyor sanıyordum

okadar ıkınmaya herşey gelir yani
yapıyorlar kardeşimden biliyorum

sezeryandada yapıyorlar :))

kurtuluş yok yani

Kızlar sizlere bişey sorcam ???

doğumu özelde mi devletdemi yapcaksınız bide özelse fiyatları ne kadar acaba ??? bu konuda ikilemde kaldım ama korkumdan devlete de gidemiyorum

sizlerden bilgi alsam

ben özelde yapacağım sezeryan olacak ve fiyatı 400 civarı ama fazladan kalınacak gece ve refakatcı olayını falan sormadım daha???

kızlar yaa benim bacakla kasığın birleşim yerleri çok ağrıyooo sizdede varmı böyle ağrılarrr

cnm henzü başlamadı ama her an değişik bişiler bekliyorum bnmde sabah sol bacağım boydan boya ağrıyodu Allahtan kısa sürdü sanırım ileriki haftalarda olucak bu ağrı çatının doğuma hazırlanmasından kaynaklanıyomuş cnm yanii normal:)

altı bezli çocuklar gibi yürüyorum arada biii

hoşgeldin fatmaa saol cnm kullananları duyunca daha rahatlıyorum inş ii olur nivea:)
bnmde ütüm vardı iki pantoon yaptım sıkıldım zaten ayakta çok duramıyorum amannn boşver dicem ama işte boşveremiyoruz kii ertele sende :):)

helede pişik kremi süper
bebk cildinden tam emilmiyor beyaz ince bir tabaka kalıyor çiş kaka ne yaparsa yapsın bebeğin cildine işlemiyor
kızımın pişiğine tek iyi gelen krem niveanınkiydi:)
offfff ertelesem ne zamana haftaiçi her günüm dolu 5 hafta boyunca haftasonlarımda dolu
son 3 haftadamı yapayım alışverişi işleri çanta hazırlığını artık çalışmaktan bıktım yaaa

oohh çok iimiş cnmm
çok haklısınzor cidden hem ev hanımlığı hem annelik hem eş hem gebe ohoooooooooooooo allah yardım etsin cnm ben henüz atanamadım ama sanırım bu şekilde ii şimdilik temmuzda olur inşş ekonomik olarakta iki kişi çalışması ii olur yanii

Ya arkadaşlar ben bugün marketten hasta bezi aldım ama doğru mu aldım acaba bilmiyorum. Hasta bezi şu bebek bezlerinin bize göre olanı mı? Benim aldığım o şekilde. Kaç tane kullanılıyor acaba? Tecrübeli annelerimiz bu konuda bilgi werirlerse ii olur.

kızlar bu arada oğlum ilk defa güzel bir poz verdi avatarıma koydum. yakışıklı oğluma güzel gelin adayları arıyorum duyurulur

ay bugün çokk halsizimm ya cnm hiç bişi yapmak istemioo
daha yemek bilene yapmadım kalkimmde yapimmm bari malzememm hazırda....ay sanırımm gün geçtikçe böle ağrılık çökcekk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…