Kızlar sizlere bişey sorcam ???
doğumu özelde mi devletdemi yapcaksınız bide özelse fiyatları ne kadar acaba ??? bu konuda ikilemde kaldım ama korkumdan devlete de gidemiyorum
sizlerden bilgi alsam
busem nasıl oldun canım sen
Napim Yatıyorum cnm fulltansiyonum yükseliyor bu aralar birde... Ellerim ayaklarım balon gibi görsen ağlarsın halime. Yolunda gitmeyen bişiler war ama bakalım. Çarşamba ve perşembe kontrollerim olcak. Hep bebeğimin hareketlerini sayıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İğnelerden kollarım mosmor oldu ama işe yarasın yetrki hiç farketmez.
Napim Yatıyorum cnm fulltansiyonum yükseliyor bu aralar birde... Ellerim ayaklarım balon gibi görsen ağlarsın halime. Yolunda gitmeyen bişiler war ama bakalım. Çarşamba ve perşembe kontrollerim olcak. Hep bebeğimin hareketlerini sayıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İğnelerden kollarım mosmor oldu ama işe yarasın yetrki hiç farketmez.
devletin ödediği bir ilaç değil canım malesef ama fiyatı 27 TL ve içinde 90 kapsul var 3 ay gidiyor yinede uygun fiyatı SOLGAR ın demir ilacı.Eczanelerde satılıyor sorarsan mutlaka bilirler.
Günaydın kızlar nasılsınız benim sancılarım halen devam ediyor hiç keyfim yok
günaydın kızlar nasılsınız ben dün akşam sancı gibi birşey çektim yaklaşık 1 saat sürdü karnımın sağ tarafı ve belim taş gibi oldu bi ağrıyla beraberr resmen soğuk terler döktüm eşim doktora gidelim dedi bende duşa girip gidelim dedim allahtan duş iyi geldide geçti ama çok korktumm
Dün akşam benim sağ gögüs ucumdan böyle su gibi renksiz bir sıvı geldi kızlar çok az ama miktarı.Sizede böyle oluyormu.Eşime sordum oda aşkım süt kanalların artık tamamlanmaya başlamıştır o yüzden geliyordur normal bunlar merak etme dedi.
Gülemiyim mi ağlıyım mı bilemedim başıma yavaştan yavaştan prof.kesilmeye başladı.Ben bunları okuyup takip ediyorum süt bile gelebilirmiş ilerleyen aylarda dedi üstüne tamam bende biliyorum bu kadarını ama ondan böyle bir cevap beklemiyordum ama hoşumada gitmedi değil doğrusu bilinçli bir baba olacak demekki sürekli birşey okuyormuş bunlarla ilgili inş.doğumdan sonrada devam eder bu yardımlar
Slm kızlar bugün babanemiz ve halamız sürpriz yapıp bize uğradılar.bebişe bir sürü şey almışlar birde beşik almışlar beşiği çok beğendik ama görür görmez de eşimizle birbirimize bakakaldık.Bizde mabilya beşiğin yanında kraft park yatak almıştık pembe topiğe resminide koymuştuk hatta.Biz almıştık hık mık ettik ama olan olmuş artık üstelik beşikte çok tatlı geri verin de diyemedim çok beğendim.Şimdi kara kara park yatağı ne yapacağımızı düşünüyoruz.Kzılar eğer kraftın park yatağını almak isteyen varsa bende sıfır kullanılmamış durumda mevcut.Aldığım fiyattan biraz daha aşağıda vericem bari en az zararla atlatalım.Her yer beşik doldu evde.İlgilenenlere duyurulur.
mrb kızlar nasılsınızzz biz bugün yalnızız evdee tembellik yapıyoruzz aslında süpürge açsam iyi olcak ama babamızdan izin çıkmadı yarın kendisi yapıcakmış bizde yarın gidip sepetimizin siparişini verelim diyoruz pazartesi günüde yatağımızın siparişini versek iyi olcak sanırım anca aralık sonuna gelir zatenn bu erken gelen bebişleri duyunca panik oluyorum bende....daha kızımın cicileri yıkanıp ütülenecek amaa dolap gelmeden yıkamanında bi anlamı yok gibi.....
slm kızlar ben geldiimmm doktr teyzemmizi gördük kızım çok şaşırttı beni 6 gün önden idiyormuş veeeee kilosu 1.600 valla kilosuna alışamadım eliyle karnımı muane etti bebeğim aşağı inmiş erken doğum olucak senin çok asağıda ve halaa ters kızım tek olumsuz suyum azalmış 2 hafta sonra 4 boyutlu renkliye iricemz ona görede rapor vericekmiş ona bakmadan çalışabilir raporu veremem dedi bakalım hayrlısı olsun o sağlıklı olsundaa gerekirse yatarım evde yanii
tatlım senle epey konuşmuştuk bakım ürünlerini:) sonunda aldım migrosta görünce dayanamadım valla:) dur hepsini anlatiim sana
şimdi çanta koldan asmalı çok güzel ve kullanışlı bişi ölee çok büyük değil ama küçükte değil tam aban göre önce fermuarlı bi göz var yanlarda da cepler var iki tane orayada biberon su kabı falan konur güzel yanii kumaşıda gayet ii çantanın ekstra çanta gereksiz
içindekiler
200ml bebe yağı (kokusunu beğendim bademli)
100ml pişik kremi
500ml şampuna ve vücut kremi
kremli sabunu
yenidoğan ıslak mendil 63lü
bide alt açma var cnmm
bu arada normal doğumdada lavman yapılıyormuş,doğum esnasında başka birşey gelmesin diye barsaklar boşaltılıyormuş,ben sadece seseryanda oluyor sanıyordum
Kızlar sizlere bişey sorcam ???
doğumu özelde mi devletdemi yapcaksınız bide özelse fiyatları ne kadar acaba ??? bu konuda ikilemde kaldım ama korkumdan devlete de gidemiyorum
sizlerden bilgi alsam
kızlar yaa benim bacakla kasığın birleşim yerleri çok ağrıyooo sizdede varmı böyle ağrılarrr
cnm henzü başlamadı ama her an değişik bişiler bekliyorum bnmde sabah sol bacağım boydan boya ağrıyodu Allahtan kısa sürdü sanırım ileriki haftalarda olucak bu ağrı çatının doğuma hazırlanmasından kaynaklanıyomuş cnm yanii normal:)
Selam kızlar yorgunluktan ölüyorum
dün gece 2 de bi kalktım uyku tutmadı 5 e kadar ayaktaydım sabah 7 buçukta kalktım hazırlanıp seminere gittim öğlen eve gelmeden daha yolda 3 çocuklu bir arkadaş aradı yoldayız sana geliyoruz diye
offff ya kafayı yedim hayır bide biliyor seminerim oldugunu zaten haftasonum dolu birde misfir Allahtan çok fazla oturmadı
sonra kızımı aldım yattık bu seferde 2 kere kapı çalmazmı
sinirden ve uykusuzluktan ölüyorum şuan
bir sürü ütü var ev işi var bulaşık var ağlamak istiyorum yaaaaa
altı bezli çocuklar gibi yürüyorum arada biii
hoşgeldin fatmaa saol cnm kullananları duyunca daha rahatlıyorum inş ii olur nivea:)
bnmde ütüm vardı iki pantoon yaptım sıkıldım zaten ayakta çok duramıyorum amannn boşver dicem ama işte boşveremiyoruz kii ertele sende :):)
neyse şimdi ben çıkıp bulaşığımı yıkayayım bari
helede pişik kremi süper
bebk cildinden tam emilmiyor beyaz ince bir tabaka kalıyor çiş kaka ne yaparsa yapsın bebeğin cildine işlemiyor
kızımın pişiğine tek iyi gelen krem niveanınkiydi:)
offfff ertelesem ne zamana haftaiçi her günüm dolu 5 hafta boyunca haftasonlarımda dolu
son 3 haftadamı yapayım alışverişi işleri çanta hazırlığını artık çalışmaktan bıktım yaaa
kızlar bu arada oğlum ilk defa güzel bir poz verdi avatarıma koydum. yakışıklı oğluma güzel gelin adayları arıyorum duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?