2011 Şubat Anneleri

esra ve mavi gözünüz aydın kızlarrr..bebişleri görmüşünüz demekki bizde 31 leri geçince nst ye bağlanacağız...

bu haftalarda geceleri uykum bölünmeye başladı,bunun yanında gündüzleri de aşırı uyuma isteği duyuyorum sizde de var mı
bu duruma bazen yemek sonrası direnmeye çalışyorum ,yemek falan yaparak eğer okuldaysam da cappucino içiyorum

ha bu arada doğum fiyatı için tam görüşmemiş olmakla birlikte ve yeni yılda sabit kalır mı bilmem,A Tipi bir özel hastane var burda(doktorlar dizisinin falan çekildiği) orada doğumumu yapacağım nasipse..kampanya varmış.
normal 400
sezeryan 700 MÜŞ
tam bilgi sahibi değilim ne dahil ne dahil değil onu da bilmiyorum ama 30 lu haftalarda sorarım sanırım

aynı durumlar bendede var canım....gündüzleri çok uyumak istiyorum ama yattığımda ya kızım çok tepiklio yada hemen dalamıyorum....aynı zamanda halsizlik problemi çekiyorumm sıkca...

slm bayanlar bugün kontrole gittim kızım gayet sağlıklı 27+6 olduk bende gündüzleri uyumak istiyorum sanırım herkes aynı şeyleri yaşıyor geceleri yada sabaha karşı erkenden kalkıyorum

ayyy geçmişi okuyayım dedim ama uçmuşunuz yinee.bugün gelemedim.öylee yattım elişi yaptım sonra komşum çağırdı yeğeni gelmiş 40 günlük oğlu var ona çıktım bebek sevdim azıcık.

bende aldım niveanınkini.bende migrostan 45 aldım ama rossmanda 37 ye gördümm peehh üzüldüm sonra.ben çok beğendim çantasını sırt çantasından kat kat güzell ve kullanışlı.ürünlerini zaten ablam k ullanmıştı ordan biliyorum güzel yani mis gibi kokuyo

valla ne güzel dedin.bende karar verene kadar çatladım.bebeği yapmak isim koymaktan kolaymış heee..

bu arada normal doğumdada lavman yapılıyormuş,doğum esnasında başka birşey gelmesin diye barsaklar boşaltılıyormuş,ben sadece seseryanda oluyor sanıyordum

valla onu duyduğuma göre her durumda yapıolar kaçar yok.benim arkadaşım doğuma gitmeden tv. gitmişşş zorlada olsa yapmışş duşunu almış lavman yapacaklarmış yokk yokk ben yaptım diye ne kadar yırtınsada yapmışlar yani

canım geçmiş olsun.bilidğim kadarıyla çok zorlu bir ameliyat değil.gelecek kalacak tabiki sende.damadın evi ne demek canım kızınındaa evi orası.hiç kimseyi takmayın siz.yanında işte uzakta olsa merak eder aklın kalırdı.körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı bakarsınız birbirinize anakız nolcak Allah kolaylığını verir.

ayy çok tuhaf bir durum olmuşş..akla gelmeyen şey başa geliyo işte.ama napacan nasip değilmiş görüşmeniz.kısmetse geli rşamdan yemenden kısmet değilse ne gelir elden demişler.artık bidahakine

oyy kocaman olmuş oğluşun maşallahçdemekki bu nts belli bir süreden sonra rutin bişii.endişelenmemek lazım:18:

Kızlar sizlere bişey sorcam ???

doğumu özelde mi devletdemi yapcaksınız bide özelse fiyatları ne kadar acaba ??? bu konuda ikilemde kaldım ama korkumdan devlete de gidemiyorum

sizlerden bilgi alsam

bende özelde yapıcam inşallah.ama daha sormadım bu sefer gidişte sormak istiyorum.bizim zaten özel sağlık sigortamız var ordan karşılıyor.hastanenin imkanları ne onları falan öğrenmek istiyorum

canım geçmiş olsunn..dikkat et kendine doktoruna sor mutlaka.kendini bişiler var diye şartlandırma hamilelik bu her gün başka bişi çıkıyo napacan

kızlar yaa benim bacakla kasığın birleşim yerleri çok ağrıyooo sizdede varmı böyle ağrılarrr

var var yokmu.yürüyünce açılıyo geçiyo ama.bazen ayağa kalkınca hemen yürüyemiyorum çok acıyo.biraz öyle iki büklüm kalıyorum

bende çıok kalkıyorum.tuvalete git gel git gel heba oluyo uykuda.bide heryerim ağrıyoo.gündüzleride heleki akşam karanlığına yakın böleee bi uyku çöküyo uyumuyorum ama gece zaten zor uyuyorum bide uyursam hiç uyuyamam diye korkuyorum

valla geçmişi okuyacam laf yet,ştircem diye epey oyalandım gitmemişsinizdir inşallahh

ayy lal gece gece güldürdün beni
sen bakımını görünce ne espriler patlatcaksın bakalım

valla sorma çocuğuda oyuncak ederim heralde yeni doğan bebekleri görmeye gidiyoruz bazende ayy bin tane şey geliyo aklıma ama anası danası anlamaz alınır diye bişi demiyorum kendi bebeğimde derim valla ohh

kızlar nasılsınız ben şiddetli mide yanmasından muzdaribim ayyy ne yesem ne içsem yanıyo yatmam gerek yatınca da midem ağzıma geri geliyo resmen ayyy

kızlar selammm....

nasılsınız,geçmişe çok bakamadım ne çok yazmışsınız biz bugün kızımın odasını sipariş ettik,çoook güzel resmini aktarmmaya çal8ışacağım birazdan bakalım beğenecekmisiniz

kızlar nasılsınız ben şiddetli mide yanmasından muzdaribim ayyy ne yesem ne içsem yanıyo yatmam gerek yatınca da midem ağzıma geri geliyo resmen ayyy

canım geçmiş olsun.reflünde hayırlı olsunn yatma zaten iyi gelmez yatacaksan bile başın yüksekte olsunn.yoksa ağzına ağzına ekşi ekşi gelir

benimde yanardı ama hamur işini kestikten sonra azaldı.bide rejime başladıktan beri yok.sanırım az az ve sık yiyorum ya o iyi geldi.önceden birden çok yiyodum geri geri geliyordu

ya canım ben 2 günüdür bişi yiyemiyorum valla öldüm

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
bebişler nasıl bakalım yuvarlanıyorlarmı valla bnm kızım çok hareketli
artık karnımın bir tarafı sivriliyor yuvarlanıyor bişeyler oluyor bayılıyorum onu seyretmeye
akşama kadar karnıma açık tv seyreder gibi onu izliyorum çok keyifliii

Merhaba arkadaşlar.

Bugün yine gezdik gezdik gezdik. Tabi acısı akşam çıkmaya başladı :)

Ben bir geçmişi okuyayım. :)
ohh iyi yapmışsın canım şimdi dinlenirsin acısı macısı kalmaz:)

ay canım büyüdükçe nasıl hareketleri çoğalıyo dimi bende aynı senin gibi sürekli kızımı izliyorum göbüş açık:)

hoşgeldiniz arkadaşlar

evet okadar alıştımki bende o hareketlere sakin olunca özlüyorum merak ediyorum hep

Busecim dualarımız seninle canım. İnşallah her şey yolunda gider.

Bebegini gören arkadaşlar. Gözünüzaydın. Bizim de Çarşamba günü kontrolümüz var.

Dogum fiyatlarını sormuşsunuz. Ben de özel hastaneye gidiyorum. Geçen gittiğimde sormuştum. Normal dogum 200, sezeryan 400 TL. dedi.Tabi bu bu yılın fiyatı. 1 Ocaktan sonra ne olur bilemem.

Geceleri ben de sık uyanmaya başladım. Rahat uyuyamıyorum artık

Cuma günü saglık ocagından aradılar. Okul çıkışında gittim. Hemşire kalp atışlarını dinletti. Kiloya, tansiyona baktı. Eliyle bebegi kontrol etti. Bebek henüz dönmemiş dedi. O elledikçe kızım kaçıyordu. Çok komikti. Hemşire de epey güldü. Beni rahatsız ediyorsun diye nasıl tepki veriyor şuna bak dedi :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…