- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
Kızlar sizlere bişey sorcam ???
doğumu özelde mi devletdemi yapcaksınız bide özelse fiyatları ne kadar acaba ??? bu konuda ikilemde kaldım ama korkumdan devlete de gidemiyorum
sizlerden bilgi alsam[/QUOTE
benim dr.özel hastanede dr ve doğum sigotalı olan hastalara normal doğum 1000 sezeryan la doğum 1250 dediler. sigortasız doğumlarda 2250 ye çıkıyo fiyat. bide bunlar paket fiaytıymışş..pakete neler dahil değil sormadım bilee..ben de memnun olduğum drumdan vazgeçnek üzereyim bu yüden..devlet hatanesinde doğum yapmaya karar verdim gibi...yani iikisiylede bağlantımı koparmıycam da..bakalım nolacak
bu haftalarda geceleri uykum bölünmeye başladı,bunun yanında gündüzleri de aşırı uyuma isteği duyuyorum sizde de var mı
bu duruma bazen yemek sonrası direnmeye çalışyorum ,yemek falan yaparak eğer okuldaysam da cappucino içiyorum
hoşbulduk canım bebişim erkek 29+1 deyim..senin kızmı erkekmı.kaçıncı haftadasın...
slm canım.. aldın kurtuldun yani.. darısı başıma.. nasıl güzel mi?* çantasının içinde alt açması var mı?* sırt çantası olandan mı aldın?? kaç parça var içinde ??off çok soru sordum demii
kızlarr yaa bu isim konusuu ne zormuş yaa...ilk ipek diyoduk sonra ondan gönlümüz geçtii bi zeynep dendi ama içimee pek sinmediii o daa şimdide dila da kalmış durumdayımm...keşke bebekler gelirken isimlerinide yanında getirseee
bu arada normal doğumdada lavman yapılıyormuş,doğum esnasında başka birşey gelmesin diye barsaklar boşaltılıyormuş,ben sadece seseryanda oluyor sanıyordum
off çok canım sıkkın benim yineannemin dizinde menüsküs yırtığı çıktı. ameliyat diyo doktor. beni ziyaret için gelmişti kayseriye gelmişkende doktora gösterelim bi dedik çok ağrıları vardı basamıyodu üstüne meğer yırtık varmış. silifkede oturuyo bizimkiler oradada doktor yok doğru düzgün. mecbur burada olacak ameliyatı.ben nasıl bakacağım anneciğime yazık o bana kıyamıyo ben ona biran öncede toparlanması lazım ki bebiş gelecek bide çekiniyo kuzum bende kalmaktan, eşimin ailesi yüzünden. kesin birsürü laf duyarız yine damadın evinde nasıl kalıyo çekinmeden falan diye zor bi ameliyatmı onuda bilmiyoruz. dua edin bize kızlar...
kızlar öyle bi haldeyim ki ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum.....
geçen gün dışarı çıkarken eşim evin kapısını benim anahtarımla kilitlemiş ve anahtarı cebine koymuş...orda kalmış
bu sabahta eşim işe giderken ben çok uykuluydum dedimki sen beni üstümden kilitle ben şimdi çantamdan anahtarı almakla uğraşmayım(tabi ben zaten anahtarımın olmadığını bilmiyorum)
veee şimdi taa orta okuldan beri çok samimi olduğum bi arkadaşım aradı ankaraya gelmiş normalde afyonda otuyorlar ve bana gelmek istedi ama ben arkadaşımı içeri alamıyorummm ve arkadaşımda hamilee şimdi aradı bzizim eve çok yaklaşmışlar nolur gelin dedmimm çilinigir açğırırız açtırırız kapıyıı yok dediler vakitleri çok azmış ve geri döndülerrr
kızlar selem bugün oğlumu gördüm çok tatlı olmuş maşşallah 1.764 gr olmuş bebişim artık her gidişimizde nst ye bağlancakmışız dr umuz öle uygun gördü bugünkü sorunsuz geçti darısı diğer nst lerin başına
Valla canım inanırmısın sormadımnasıl telaşlandım daha muayene olmadan önce nst bağlansın demiş dr hemşireye kendisi yoktu çünkü
ben de kuzu kuzu gittim yattım ama bişey çıkmadı heralde artık 30 lu haftalara girdik onun içindir dr sonra sormayı unutmuşum kızımı görünce
Kızlar sizlere bişey sorcam ???
doğumu özelde mi devletdemi yapcaksınız bide özelse fiyatları ne kadar acaba ??? bu konuda ikilemde kaldım ama korkumdan devlete de gidemiyorum
sizlerden bilgi alsam
Napim Yatıyorum cnm fulltansiyonum yükseliyor bu aralar birde... Ellerim ayaklarım balon gibi görsen ağlarsın halime. Yolunda gitmeyen bişiler war ama bakalım. Çarşamba ve perşembe kontrollerim olcak. Hep bebeğimin hareketlerini sayıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İğnelerden kollarım mosmor oldu ama işe yarasın yetrki hiç farketmez.
kızlar yaa benim bacakla kasığın birleşim yerleri çok ağrıyooo sizdede varmı böyle ağrılarrr
bu haftalarda geceleri uykum bölünmeye başladı,bunun yanında gündüzleri de aşırı uyuma isteği duyuyorum sizde de var mı
bu duruma bazen yemek sonrası direnmeye çalışyorum ,yemek falan yaparak eğer okuldaysam da cappucino içiyorum
valla ne güzel dedin.bende karar verene kadar çatladım.bebeği yapmak isim koymaktan kolaymış heee..
ayy lal gece gece güldürdün beni
sen bakımını görünce ne espriler patlatcaksın bakalım
kızlar nasılsınız ben şiddetli mide yanmasından muzdaribim ayyy ne yesem ne içsem yanıyo yatmam gerek yatınca da midem ağzıma geri geliyo resmen ayyy
canım geçmiş olsun.reflünde hayırlı olsunnyatma zaten iyi gelmez yatacaksan bile başın yüksekte olsunn.yoksa ağzına ağzına ekşi ekşi gelir
benimde yanardı ama hamur işini kestikten sonra azaldı.bide rejime başladıktan beri yok.sanırım az az ve sık yiyorum ya o iyi geldi.önceden birden çok yiyodum geri geri geliyordu
ohh iyi yapmışsın canım şimdi dinlenirsin acısı macısı kalmaz:)Merhaba arkadaşlar.
Bugün yine gezdik gezdik gezdik. Tabi acısı akşam çıkmaya başladı :)
Ben bir geçmişi okuyayım. :)
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
bebişler nasıl bakalım yuvarlanıyorlarmı valla bnm kızım çok hareketli
artık karnımın bir tarafı sivriliyor yuvarlanıyor bişeyler oluyor bayılıyorum onu seyretmeye
akşama kadar karnıma açık tv seyreder gibi onu izliyorum çok keyifliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?