Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar ben geldimm.üst komşum taşınıyo demişmiydim bilmiyorum ama çok üzüülyodum seneler sonra zaten komşum olmuştu hem de bizim oralı (çorlulu ama olsun hemşeri sayılır).antalyaya gitceklerdi ayyy gitmiyolar çoook sevindim ordaydım şimdi indim eve hemen sizinle paylaşayım dedim.onunda ikiz kızları var 5 yaşında onları falan çok özlerim diyodum çok mutlu oldum:)
şimdi gidip yemek yapıyım gelirim birazdan
slm kızlar ben geldimm.üst komşum taşınıyo demişmiydim bilmiyorum ama çok üzüülyodum seneler sonra zaten komşum olmuştu hem de bizim oralı (çorlulu ama olsun hemşeri sayılır).antalyaya gitceklerdi ayyy gitmiyolar çoook sevindim ordaydım şimdi indim eve hemen sizinle paylaşayım dedim.onunda ikiz kızları var 5 yaşında onları falan çok özlerim diyodum çok mutlu oldum:)
kızlarrrrrrrrrr benim boğazım açıldıııııııı gözümün önünden herşey geçiyooo.
akşama da balık varsıkıldım yemek istemiyorumm onuu.ben şımarmak istiyorum başka başka şeyler istiyorummm.başlıcam şimdi şekerinedeeee diyetine deeee
kızlarrrrrrrrrr benim boğazım açıldıııııııı gözümün önünden herşey geçiyooo.
akşama da balık varsıkıldım yemek istemiyorumm onuu.ben şımarmak istiyorum başka başka şeyler istiyorummm.başlıcam şimdi şekerinedeeee diyetine deeee
Eki Görüntüle 114963
Benim istediğim kapı süsü bu kızlar
Eki Görüntüle 114964 Eki Görüntüle 114965
Bana gelende bu
fatmacım hoşgeldin ya ben senin yeni profiline alışamadım o yüzden okuom yazdıklarını bu kim diom sonra aa bi bakıom fatma :26:
selamlar Allah izin verirse benımde bebeğim şubat bebeği olucak sanırım gitgide yaklaşıyor şubat ayı inanamıyorum hala günler çabuk çabuk geçsin istiyorum artıkk çok güzel ve tuhaf bir duygu:79:
kadınlar kulübünün güzel şuabt anneleri yarın kardeşim tahtakaleye gidiyo bişey aldırmak isteyen varsa alıp kargolayabilirim dedi sen yaz sevaptır hamişlere yardım dedi bende iletiyorum yarın öğlen 2ye kadar siparişleriniz alabilirmişm :))
geçmişş olsun canım...Merhaba arkadaşlar. Dün de yazmıştım ben çok hastayım. Ateş, ishal, kusma üşütmüşüm.
Bugün okula da gitmedim. Eşim 3 günlük rapor yazdırdı.
Ögle arası eşim ugradı eve. Yiyecek bir şeyler getirmiş ama yiyemiyorum ki
Hediyemizi de şu an vermiştir kargoya...
maşallah canım kontrol aralığı baya azalmış biz 34.haftada gitcez sonra düşer herhalde bizimde..caglayancım normal kontrol için gittim haftada bir gel demişti bir hafta nst bir hafta kontrol olacak bundan sonra
canım istediğin daha güzelmiş ama sana gelende güzel...sana gelenin aynısından bugün sordum kampanyada 15 tl dedi....Eki Görüntüle 114963
Benim istediğim kapı süsü bu kızlar
Eki Görüntüle 114964 Eki Görüntüle 114965
Bana gelende bu
ay ne güzel canım ya gözün aydın...zaten bi komşu yetiyo insana benimm o bile yokslm kızlar ben geldimm.üst komşum taşınıyo demişmiydim bilmiyorum ama çok üzüülyodum seneler sonra zaten komşum olmuştu hem de bizim oralı (çorlulu ama olsun hemşeri sayılır).antalyaya gitceklerdi ayyy gitmiyolar çoook sevindim ordaydım şimdi indim eve hemen sizinle paylaşayım dedim.onunda ikiz kızları var 5 yaşında onları falan çok özlerim diyodum çok mutlu oldum:)
canım bazen benimde gözüm dönüyo dünyada ne kadar abur cubur hamurişi varsa yiyeysim gelioo ama sonra kızım aklıma gelincee :26:bi düşünüyorum....kızlarrrrrrrrrr benim boğazım açıldıııııııı gözümün önünden herşey geçiyooo.
mrb canım hoşş geldinnHerkese iyi günler kızlar geçmişi bi okuyayım kociş gelmeden hepinizi öptüm...
ayyy fatmacım ne güzelll,yerli malı haftasını çok severdim eski günlere gittim vallabence kötü değil çağlayancım
her tarafı pembe olan seninki benimkide her tarafı beyaz
tüyü pembeli değil :)
canım istersen hemen değiştirebilirim :)
aramıza hoşgeldin canım
sorman bile çok güzel canımmmmm:13:
ayyy kızlar bugün okulda yerli malı vardı
gözüm dönmüş gibi yemek yedim hala karnım şiş ve midem taş gibiiii
şimdi kocişe yemek yapmaya gidiyorum offf karnım çok feci doluuu
görüşürüzzzz
mrb kızlar nasılsınız?
sabahtan girdim ama yine her zamanki gibi bakım vardı sitede....
dışarı çıktık kocabeyoğlu pasajına gittik bi gecelik alayım diye düşündüydüm ama istedğim gibi bişi bulamadım bende almaktan vazcaydım....
kızımızın çantasını aldıkk...baya uyguna geldi çantamızı hazırlayınca fotosunu ekleriz inş....
kapı süs yapmak için malzemelere baktım önce cesaret edemedim ama eve glince kendim yapmaya karar verdim yapan arkadaşlardan lazım olan malzemeleri yazarsa çook sevinirim...