2011 Şubat Anneleri

bu arada çağlayancım sana gelen de güzel ama bencede beyaz olan daha güzel ama pembeye pembe var demişlerdi zaten bana sana söölemeleri lazımdı

slm kızlar ben geldimm.üst komşum taşınıyo demişmiydim bilmiyorum ama çok üzüülyodum seneler sonra zaten komşum olmuştu hem de bizim oralı (çorlulu ama olsun hemşeri sayılır).antalyaya gitceklerdi ayyy gitmiyolar çoook sevindim ordaydım şimdi indim eve hemen sizinle paylaşayım dedim.onunda ikiz kızları var 5 yaşında onları falan çok özlerim diyodum çok mutlu oldum:)
şimdi gidip yemek yapıyım gelirim birazdan

oo gözün aydın evet çok üzülmüştün gidiyolar diye.yinede bi canyoldaşı anlaştığın birinin olması hadi yine iyisin

ya kızlar yine pek sessizsiniz.bende birazdan çıkarım akşama misafir gelecek erken gelebilirler hazırlayayımda şimdiden mutfağı falan sonra iş olmasın

Toplam 19 kullanıcı konuyu okuyor. (15 üye ve 4 ziyaretçi)

sevim_li,asya_deniz,SHARK_11,imp,yasminxxx,yasminkamu,melocum,mucize_1406,yasese+,tombii,CaglayanCicek+,gozdeati,naz0635,cutie,
bu kadar kişi var ama biri yazmıo nerdesiniz kızlaar

ıyı aksamlar kızlar bır mesaı saatının daha sonuna geldık cok sukur bebıslerınıze ıyı bakın
aksamları cok abur cubur atıstırmayın tv karsısında:80:

slm kızlar ben geldimm.üst komşum taşınıyo demişmiydim bilmiyorum ama çok üzüülyodum seneler sonra zaten komşum olmuştu hem de bizim oralı (çorlulu ama olsun hemşeri sayılır).antalyaya gitceklerdi ayyy gitmiyolar çoook sevindim ordaydım şimdi indim eve hemen sizinle paylaşayım dedim.onunda ikiz kızları var 5 yaşında onları falan çok özlerim diyodum çok mutlu oldum:)

gözünaydın diyelim ozaman

kızlarrrrrrrrrr benim boğazım açıldıııııııı gözümün önünden herşey geçiyooo.
akşama da balık var :43: sıkıldım yemek istemiyorumm onuu.ben şımarmak istiyorum başka başka şeyler istiyorummm.başlıcam şimdi şekerinedeeee diyetine deeee

Güzel ama işte bana söyledikleri sadece pembe şeklinde diğerleri aynı dediler evet tamda dedikleri gibi aynı geldi neyse artık yapacak birşey yok zaten ben kendim bir kaç düzenleme yapıcam artık üzerinde

Gözdecim gözünaydın canım.

Dillerim_lal ben senin yaptığın hatayı bir kere yaptım canım bir daha poşet taşımıyorum hafifte olsa eşime veriyorum onun acısı tarif edilemez birşey çünkü

akşama da balık var :43: sıkıldım yemek istemiyorumm onuu.ben şımarmak istiyorum başka başka şeyler istiyorummm.başlıcam şimdi şekerinedeeee diyetine deeee

aynen canım gözüm feci halde döndü benimde....:84:

kız bu şekerden kaynaklanıo insanın aklına olmadık şeyler gelioo tut kendini :34:

selamlar Allah izin verirse benımde bebeğim şubat bebeği olucak sanırım gitgide yaklaşıyor şubat ayı inanamıyorum hala günler çabuk çabuk geçsin istiyorum artıkk çok güzel ve tuhaf bir duygu:79:

yemeğimi yaptım geldim kızlar.
teşekkür ederim valla çok mutlu oldum.gerçi arkadaşım üzüldü ama konyaya o da alışamadı benim gibi ama olsun ben sevindim:)
hem hamileleri sevindirmek sevaptır dedim bide sonunda ona:)

kadınlar kulübünün güzel şuabt anneleri yarın kardeşim tahtakaleye gidiyo bişey aldırmak isteyen varsa alıp kargolayabilirim dedi sen yaz sevaptır hamişlere yardım dedi bende iletiyorum yarın öğlen 2ye kadar siparişleriniz alabilirmişm :))

bence kötü değil çağlayancım
her tarafı pembe olan seninki benimkide her tarafı beyaz
tüyü pembeli değil :)

fatmacım hoşgeldin ya ben senin yeni profiline alışamadım o yüzden okuom yazdıklarını bu kim diom sonra aa bi bakıom fatma :26:

canım istersen hemen değiştirebilirim :)
:38:

selamlar Allah izin verirse benımde bebeğim şubat bebeği olucak sanırım gitgide yaklaşıyor şubat ayı inanamıyorum hala günler çabuk çabuk geçsin istiyorum artıkk çok güzel ve tuhaf bir duygu:79:

aramıza hoşgeldin canım
:71:

kadınlar kulübünün güzel şuabt anneleri yarın kardeşim tahtakaleye gidiyo bişey aldırmak isteyen varsa alıp kargolayabilirim dedi sen yaz sevaptır hamişlere yardım dedi bende iletiyorum yarın öğlen 2ye kadar siparişleriniz alabilirmişm :))

sorman bile çok güzel canımmmmm:13:

ayyy kızlar bugün okulda yerli malı vardı
gözüm dönmüş gibi yemek yedim hala karnım şiş ve midem taş gibiiii:56::56:

şimdi kocişe yemek yapmaya gidiyorum offf karnım çok feci doluuu
görüşürüzzzz

ahaa görüyomusun bak allah gönlüne göre vermiş:)

Merhaba arkadaşlar. Dün de yazmıştım ben çok hastayım. Ateş, ishal, kusma üşütmüşüm. :(

Bugün okula da gitmedim. Eşim 3 günlük rapor yazdırdı.

Ögle arası eşim ugradı eve. Yiyecek bir şeyler getirmiş ama yiyemiyorum ki :(
Hediyemizi de şu an vermiştir kargoya...
geçmişş olsun canım...
caglayancım normal kontrol için gittim haftada bir gel demişti bir hafta nst bir hafta kontrol olacak bundan sonra
maşallah canım kontrol aralığı baya azalmış biz 34.haftada gitcez sonra düşer herhalde bizimde..
canım istediğin daha güzelmiş ama sana gelende güzel...sana gelenin aynısından bugün sordum kampanyada 15 tl dedi....
ay ne güzel canım ya gözün aydın...zaten bi komşu yetiyo insana benimm o bile yok:(
canım bazen benimde gözüm dönüyo dünyada ne kadar abur cubur hamurişi varsa yiyeysim gelioo ama sonra kızım aklıma gelincee :26:bi düşünüyorum....
Herkese iyi günler kızlar geçmişi bi okuyayım kociş gelmeden hepinizi öptüm...
mrb canım hoşş geldinn:8:

mrb kızlar nasılsınız?
sabahtan girdim ama yine her zamanki gibi bakım vardı sitede....
dışarı çıktık kocabeyoğlu pasajına gittik bi gecelik alayım diye düşündüydüm ama istedğim gibi bişi bulamadım bende almaktan vazcaydım....
kızımızın çantasını aldıkk...baya uyguna geldi çantamızı hazırlayınca fotosunu ekleriz inş....
kapı süs yapmak için malzemelere baktım önce cesaret edemedim ama eve glince kendim yapmaya karar verdim yapan arkadaşlardan lazım olan malzemeleri yazarsa çook sevinirim...

bence kötü değil çağlayancım
her tarafı pembe olan seninki benimkide her tarafı beyaz
tüyü pembeli değil :)

canım istersen hemen değiştirebilirim :)
:38:

aramıza hoşgeldin canım
:71:

sorman bile çok güzel canımmmmm:13:

ayyy kızlar bugün okulda yerli malı vardı
gözüm dönmüş gibi yemek yedim hala karnım şiş ve midem taş gibiiii:56::56:

şimdi kocişe yemek yapmaya gidiyorum offf karnım çok feci doluuu
görüşürüzzzz
ayyy fatmacım ne güzelll,yerli malı haftasını çok severdim eski günlere gittim valla:5: afiyet olsn sanada sana değil prensesine lop lop et olsun...

mrb kızlar nasılsınız?
sabahtan girdim ama yine her zamanki gibi bakım vardı sitede....
dışarı çıktık kocabeyoğlu pasajına gittik bi gecelik alayım diye düşündüydüm ama istedğim gibi bişi bulamadım bende almaktan vazcaydım....
kızımızın çantasını aldıkk...baya uyguna geldi çantamızı hazırlayınca fotosunu ekleriz inş....
kapı süs yapmak için malzemelere baktım önce cesaret edemedim ama eve glince kendim yapmaya karar verdim yapan arkadaşlardan lazım olan malzemeleri yazarsa çook sevinirim...

canım ben içine denizde yüzdüğümüz sosislerden aldım üstüne organze doladık fırfırlar için duvak tülü süsler içinde kafana göre takıl ben keçeden ayıcık aldım bebek kelebek bir de evde olan incileri kullandım başka bişey yoktu sanırım

Back
X