2011 Şubat Anneleri

Şunu da yazmadan geçemecegim :)

Oglum sanki daha bir olgunlaştı gibi. Bir de önceden gözüme küçücük gelirdi, şimdi kocaman geliyor :)

Ayy evet ya bizde hediyesini hazırladık şimdiden kardeşin getirmiş diye vereceğiz çok istiyordu Caillou nun şarkı söyleyen bebeğini:)
misafirlerinizde inanki çok düşüncelilermiş benim bir arkadaşım var oda uyarmıştı sakın onun yanında açma bebişe gelenleri diye
karşı komşunun bebeği olunca bende aynı şeyi hissetmiştim kızım gözüme kocaman gelmişti ben eylülü hala bebeğim diye seviyorum halbuki

doguramiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hergün bakıyorum sana görünce aaaa daha doğuramamış diyorum
geç olsun güç olmasın Sürmeli
Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimnizin

çok yakındır seninde tüm belirtiler varmış işte:)

zap_zup canım geçmiş olsun.Allah bağışlasın bebişini

manikcim gözün aydın benimde yarın kız kardeşim geliyorrrr

bence şimdiden bol bol uyu çünkü çoooookkkk arayacağız uykuyu çoookk

canım geçmiş olsun çok.benimde hamileliğin 3. ve 4. ayında aynı sorun olmuştu sonra kendiliğinden geçti.zaten bebiş gelişimini tamamlamıştır alsalarda problem olmaz inşallah.sıkma sakın canını.bende safra taşı var sana tavsiyem bu sıralar kızartma vs türü aşırı yaglı gıdalar tüketmemeye çalış.dualarımız seninle

ya kızlar 9 aylık gebeliğim suresınce hıç uykum gelmezdı gunduz şimdi son zamanlarda ayakta duramıyorum yaa....

aynen aynen son zamanlarda sürekli uyuma modundayım yaa

onu kucağına alıp cennet kokusunu alınca ne acı kalmıştır ne sancı
Allahım mutlulukla bir ömür boyu yaşamanızı nasip etsin
çook güzel yazmışsın
çook geçmiş olsun canım

tugbacım bebeişine faceden gördüm pek tatlı maşallah
yılma bol bol emzir tutmuyorsa gögüs kalkanı ile emzir yeterki sürekli emzir
inşallah hepimizin bol bol sütü olur

ozman ona meme gözüyle bakmıyorsun canım el gibi kol gibi ayak gibi bi uzuv oluyor herkesin yanında açıveriyorsun :)
erkekler hariç tabi

unnadodan aldığım nem ve oda sıcaklık ölçeri geldi arzmun 10 tl olan gayet kibar güzel bişii..

hemen pilini takıp koydum kızımmın odasına

nasılsın canım bugün
şafak 12 :)

dillerim-lal bebişini görmüşsün gözün aydın canım

Son düzenleme:

manikcim bence alma hemen ucuz bişey değil sonuçta
kimi bebek hemen ilk yarım saatte emmeye başlıyor annenin sütü şakır şakır akıyor 2. gün bekle bi bak ona göre alırsın

kimi bebek hemen ilk yarım saatte emmeye başlıyor annenin sütü şakır şakır akıyor 2. gün bekle bi bak ona göre alırsın

Ay bak kararsız kaldım şimdi alsammı almasammı? Neyse öyle yapayım oz man bi bakyım duruma göre alırım artık...

minikimmm; SHARK_11;
inşallah bebeklerinizi kolaylıkla ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.

canım hakkında hayırlısı olsun, iyi haberlerini bekliyoruz

canım bir kez daha tebrik ederim, allah analı babalı büyütsün

geçmiş olsun canım, kızına da uzun ömürler dilerim. face'de gördüm maşallah çok güzel kızın; allah analı babalı büyütsün

Hareketlerinde yavaşlama varsa dr.bunu söyle canım ama önce tatlı birşeyler yiyip soluna yat o zamanda hareketlerinde değişiklik olmazsa dr.söyle

Benimde öyle canım hareketli gayet...Kızlar yarın annem geliyoooo....

gözünaydın canım.

Geçmiş olsun gayecim ikiniz içinde hayırlısı olsun.Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Çok zor zamanlar geçirmişsin ama bak meleğin şimdi kollarında allah analı babalı büyütsün

Tuğbacım allah analı babalı büyütsün canım.Ne güzel meleğin kollarında darısı tez zamanda bizim başımıza inş.

Ay bak kararsız kaldım şimdi alsammı almasammı? Neyse öyle yapayım oz man bi bakyım duruma göre alırım artık...

fatmacım bugün daha iyiyim Allaha şükür ,şimdi eşimle az<ıcık yürüyüp geldik.alışveriş merkezinde

ayyy sen saydıkça aklıma geliyor heğecanlanıyorum yoksa daha çokmuş gibi geliyor

süt sağma eninde sonunda okula giderken sütümüzü sağıp bırakacağımız için lazım olmayack mı:26:

selam kızlar bugun dr gittim nst ye bağladılar beni 20-30 çıktı sancılarım varmış birde idrar yolunda enfeksiyon çıktı aynı dertten muzdarip olan varmı?

selam kızlar bugun dr gittim nst ye bağladılar beni 20-30 çıktı sancılarım varmış birde idrar yolunda enfeksiyon çıktı aynı dertten muzdarip olan varmı?

evet cnm bendede var antıbıotık kullandım gene gecmedı lokosıt cıkdı 10-13 tane bende artık antıbıotık kullanmayı bırakdım hemen genelde alıyo ıdrar enfeksıyonları cnm:)

enfeksiyonun tek çözümü bol su canım

birde sancıyı ben 40 üstü olunca önemli diye biliyorum.geçen hafta 60 larda çıktı ve doktor önemli değil dedi canım endişelenme yani

anlıyorum nedeni ne olabilir? cinsellikle yada şöle sorsam cinsel yolla bulaşan bişeymidir bakterinin idrar yollarına ulaşması demekmiş sanırım

yok cnm benım hamılelıkde akıntı fazlalastıgı ıcın olusuomus genelde bu yuzden oluo..

enfeksiyonun tek çözümü bol su canım

birde sancıyı ben 40 üstü olunca önemli diye biliyorum.geçen hafta 60 larda çıktı ve doktor önemli değil dedi canım endişelenme yani

bebeğim 3 kgr çıktı ve dr normal doğumdan bahsetti haftaya kesin şekilde çatı muaynesinden sonra sölücek doğum şeklimi ben sandımki bebeğim iri sezeryan filan olurum.birde benim dr normal doğumu epiduralsiz yaptırıyor nasıl dayanıcam bilmiyorum sevinmem gerekirken moralim sıfır korkularım bastı nasıl altından kalkıcam bilmiyorum.

çok güzel anlatmışsın canım çokta çekmişsin. bundan sonrası hem senin hemde oğlun için çok güzel olur inşallahh tekrar hayırlı olsun evladın güzel günlerde büyüt inşallahh..

tekrar hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün, evladınızla birlikte güzel günler görün inşallahh..

kızlar alıntı yapmadım ama doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun evlatlarınızın hayrını görün inşallahh..
bebişlerini görenler gözünüz aydın,sedacım pek yakışıklıymış senin metehan maşallahhh..
annesi gelen ve gelecek olan arkadaşlar var hepinizin gözü aydınnn darısıda bize..
yarın doğum yapacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum dualarımız sizinle Allah bir avazda hayırla kolaylıkla sağlıkla kavuştursun inşallahhh bebişlerinize..
gözden kaçırdıklarım varsa özür diliyorumm bende iyiyim bu arada perşembe görüş günümüz gün sayıyorum çatı muayenesi yapacak doktor :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…