2011 Şubat Anneleri

cnmm seninle aynı durumdayım baş aşağı duruyor ama kanalda değil benim doktorum gecen pazartesi bol bol yürü dedi kanala girmesi için yürüyorum hergün bugün tekrar gittim alttan baktıı lerleme vaar dedi hatta eliyle mudahale ettiin normalde hep bakardı ama bu seferki başkaydı sanki elile tuuttu cektii yüürüyüşe devam dedii sanki biraz kasıklarıma indi gibi ama bakalım hayrlısı ben etkisini gördüm yürümenin sanada tavsiye ederim canımm

bizim sat'larımız aynı arkadaşım yanlış hatırlamıosam,ne güzel 14şubata gün vermiş drun benim dr beni ogün kontrole çağırdı:26:ertesi güne sezeryan günü vercek herhal

benim drunda senikinden farklı bi tavrı yok,ilk başta seviodum hiç panik yaptırtmıyo relax adam die ama artık pimpirikleniorum,banada çatı muaynesi yapmadı ve yapmayacak ne çıkarsa bahtıma yani

ay iiki yazdın bunları rahatladım valla yalnız değilim dimekkü:81:
bende senle aynı durumdayım,bebek kafasını sokamazsa normal doğum yapamazsın,gez toz istediğin gibi dedi,ihayırlısıyla iner inşallah bebekim yaaa

canım epidural yada spinali sonrasındaki aşırı baş ve bel ağrıları için önermedi,belden aşağın uyuştuğunda cesete dönüyosun gerek yok önermiyorum dedi,genel anestezi ol bebek gibi uyuyup uyanıcan,ben bile kendimde spinali tercih etmedim dedi.

benim doktorda bol bol yürü demişti geçen haftalarda,öylede yaptım,zaten çokta hareketliyim,9 ay yürüdüm yollarda doğuracaktım:) ama bebek sürekli aynı pozisyonda duruyor,baş aşağı ve başı sağ bacak hizamda,ortalamıyor bir türlü,cuma günü son adet tarihime göre doğum olması lazım,ama benim karnım halen yukarıda inmiyor,bana hemen sezeryan tarihi vermeyelim 3 gün sonra yine gel bi bakalım,kanala girecekmi dedide çok şey değişmezmiş,ama yinede bir kontrol edelim gibisinden konuştu

KIZLAR BİŞİ SORUCaM YA. eşim sanırım doğum için netten kolye sipariş verdi. bugün gizli gizli bişiler yapıyordu bilgisayarda geçmişe baktım hepsi burada com. a girmiş bi kolyeyi sepete eklemiş sanırım onu sipariş verdi çok beğenmedim ama sesimi de çıkarmak istemiyorum ama bir yandan da madem doğum hediyesi olacak severek her zaman kullanacağım bişi olsun istiyorum.. kararsız kaldım bi şekilde laf alsam ağzından değiştirtsem mi yoksa hiç sesimi çıkarmadan razı mı olsam??

ben olsam içinden ne geldiyse onu kabul ederim

biz bugün doğum hediyesi bana set almaya gittik ama ben hiç karışmadım o beğendiğini aldı

hmmm anladım cnm,genelde de bebeği hemen göremiyosun fln ya o sıkıcı biraz

sen de haklısın cnm ama yazık o da süpriz yapmak istemiş kendi çapında uğraşmış beğenmiiş fln, özveri göstermiş.kalbi kırılmasın snra..
ama sen tanıosn tabi,takmazsa böyle durumları söyleyebilirsn

yok yok yalnız değilsin:) okudum senin durumunu aynıyız,benim doktorda kanala girmediği müddetçe zorla sokamayız dedi:) bide sanki sıkışmış içeride rahatca dönemiyor,neyse artık kanala girmesede bebeğimin canı sağolsun zaten korkuyodum normal doğumdan:) büyük ihtimalle haftaya kollarımda olur yavrum,tabi Allahın izniyle.

valla gayet hoş nesini beğenmedinki,adam zevkliymiş,bence itiraz etme derim

hmmm anladım cnm,genelde de bebeği hemen göremiyosun fln ya o sıkıcı biraz

burcu spinal olduğunda bir kaç saniye görsem ne olacak,normal doğumdaki gibi öpüp koklayamıyosunki,hemen sarıp götürüyolar bebeği,zaten belden aşağın oluyor ceset gibi hissetmiyosun,sonrasındaki baş ağrılarını kaldıramam valla,hele 5 litre su hiç içemem o durumda:)

normal doğumu en çok isteyenlerden biriydim. geçen perşembe sabah sancılarım başladı. herşey normal gidiyordu doğumda normal olacaktı. hemen hemen 20 saat süreceği söyledliler. herşey normal gidiyordu son 7-8 saate girene kadar. son anda bebişim kaka yaptı ve 7-8 saat beklemek bebiş için tehlikeli olacağından sezeryana aldılar. Sezryan ve sonrasındaki ağrıları çekenleri gördükce bayağı korkuyordum. Söyledikhleri gibi değilmiş hiç ağrı çekmedim. sonrasında kendi kendime kalktım .. bilseydim bu kadar rahat olacağını belkide başında sezeryan derdim.. Normal doğum istiyorsanız siz ne yaparsanız yapın son ana kadar belli olmuyor

allah yardımcın olsun canım, kolay bir doğum olur inşallah

valla canım planlamaya gelmiyor, normal isteyen çoğu kişi sezeryan yapmak zorunda kalıyor. sen de çok kurma kafanda, hayırlısı neyse öyle olsun

allah analı babalı büyütsün çok güzel anlatmışsın. bebeğine uzun ve sağlıklı bir ömür dilerim...

maşallah benim tombikime, annesi güzel büyüttü Elvini

hoş geldin, geçmiş olsun canım. sen atlattın hayırlısıyla, darısı başımıza

Kızlar hepinize selamlar henüz doğurmadım:) Annem geldi biliyosunuz onunla hasret gidermekten ve yaptıklarını yemekten buraya uğrayamadım.Haber vereyim dedim görüşürüz:)

gözün aydın canım annen gelmiş.

canım benim de büyük ihtimal pazartesi sezeryan olacak, cumartesi kesinleşecek. öyle olursa aynı gün kutlayacak minikler doğum günlerini) erken mi demişsin ya ben 37+3 oluyorum o gün

seni okuyunca bir an önce bebeğimi kollarıma almak istedim şimdi Sevimcim, çok güzel ya.... bizim için de öp kokla yavrunu

yani öyle tabi bi taraftan da,hayırlısı olur inşallah ya..

selam hanımlar..

ya sizz bebişleri faceden görüosunuz benim yok ben çatlıorum meraktannnnnn kardeşiminkinden isimle girsem göremezmiyim yaaaa..
Gözdeyle burcunun durumu nasılmış merak ettım çok bebişler kilolalrı nasılll?

Dünde bizim kontrolümüz vardı kızımın kilosu 2600 müş baya azzz değil mi?
Doğum konusudu konuştuk tekrar karar veremiorummmmmmmmmm bana biraz akıl verin.. Bende şimdi myom varya küçükte deil hamilelikten önce 4cm di hamileliğim boyunca 5.5 cm oldu drum normal doğumu deneyelim dio ama normal doğum için tüm rahimin kasılması gerekiomuşş benimde haliyle myomun olduğu yer kasılmayacak bebeği itemeyebilir ağrı düzensizliği yaşayabilirsin olmazsa sezeryana alırız dedi.. Ama bide şöle bişey var myomum büyük olduğu iiçin ya 2 sene içinde faha fazla büyümeden 2. bebeği yap dio ama 9 ayda nerdeyse 2 cm büyüdü 2 senede kim bilir ne kadar büyücek belki birden myomun alınması gerekcek bide ameliyat olmam gerekcek.. Sezeryanla myomu aldırma şansımda var ama rahime zarar da verebilir dio doktorum bakarım eğer zarar vermicek bi yerdeyse alırım ama rahime zarar verceğini düşünürsem almam yaşın çok genç 2. bebeyide yap öle alıyım dio.. Ama bütün hamileiğimi korkuyla bekledim başlarda düşük sonra erken doğum riski bi kez daha böle korkuyla bi hamilelikte geçirmek istemiorum bilmiorum kafam çok karışık nolur bi fikir verin ben her halukarda kesilcem sezeryan yerinden myom için şimdi sezeryan yapsam belki alınabilcek durumdadır myomdanda kurtulurum ama ya alınamazsaaa oooff offff

karamelcim zor bi karar cidden ya,bana kalırsa dr.unun tavsiyesine uy,sonuçta bu şekiilde pek çok durumla karşılaşmıştr,en makulünün ne oldunu bilir.
hayırlısı olsn inşallah

Merhaba kızlar geçmişe bakmadan yazıyım dedim.Belki fazla kalamam nette.
Bu sabah dr.gittik kızım tabiki uyuyordu her zamanki gibi ama ilk defa 100lerde sancım çıktı ama belimden gelen bir sancı değildi.Vajinamın uyuştuğunu hissediyorum o sancıda sadece
ikinci kez tekrardan nstye girdim bu sefer bebişim hareketliydi ilk yarısında uyudu gerçi ama uyanınca düzensiz sancılarım çıktı.
malum benim dr.pazar günü izne ayrılıyor.Bende bu sefer sordum nasıl yapıcaz bu çocuk 9 şubat'a kadar gelmezse diye.Sen cumartesi günü tekrardan gel ben seni muayene ediyim dedi.10 şubat gününüde gelirsin buraya asistanım seni diğer uzman arkadaşlara yönlendirir dedi.Ya doğumu başlatırlar dedi yada bekleriz bir hafta diye söyledi.
Ama benim kızımın gelmeye hiç niyeti yok gündüzleri pek sakiniz akşamları hareketliyiz.
Hastanemiz birde şöyle bir uygulama başlatmış artık.Bundan sonra her nst 20tl'miş.Düşüncesize ben 2 günde bir gidiyorum her gidişimde 20 tl ödiycem ki eğer haftayada gelmezse hergün nst ye girip 20tl ücret vericem.
ufff uffff çok canım sıkkın 2 gündür.
Yarında devlet hastanesinden randevu aldım birde ordaki başka bir dr.gözükücem bakalım o ne diycek.Gerçi kesin bir çatı muayenesi yapıcak ama kızım için katlanıcaz artık ne yapalım.
Bizden haberler şimdilik böyle şimdi geçmişi okumaya çalışıyım birazcık

slm kızlar ben pek giremediğim için pek hatırlanmıyorum sanırım merak eden olmuyor :)yarın annem geliyor çok mutluyum cumartesi tekrar kont var son kont de bebişim 3204kg dı dr umuzda izine ayrılıyor moralim bozuk az önce çağlayanlada konuştuk telde oda aynı durumda o keşke dr izine çıkmadan hafta sonu doğum yapsa.Bu arada bütün doğum yapan annişlerimizin gözü aydın.doğum yapacak olanlarıda Allah kolay kurtarsın.

ben senin yerinde olsam sesimi çıkartmazdım,sürpriz yapmak istemiş,düşünmüş bakmış bulmuş vs.vs.,gönlü olsun derim yani,aynı şeyi eşim bana yapsa bozulurum çünküm

ben geçen hafat gittim kontrole bide bugün normalde haftayada gitmem lazımdı ama baktı bebek yerleşememiş 10gün sonra gel didi,bence de bebik bulamıcak yoluhakkımızda hayırlısı olsun napalım kısmet herşey

o da nerden çıkmış öle nasıl nstden para alırlar heç anlamadım valla,çok saçma geldi bana:26:

kızlar demin 2011 temmuz annelerinin paylaşım alanına baktımda,aylar öncesi yaptığımız muhabbetleri anımsadım,onlarda yeni yeni cinsiyetlerini öğrenmeye başlamışlar bebeklerinin,bide son sayfada bizden bahsetmiş bir anne adayı:) ne günlerdi yaa

elacım gözünaydın canım annen yetişecek doğuma desene.Haleninkide geldi o ne güzel doğumlar başlamadan anneleriniz yanınızda olacak.
Cumartesi günü görüşebilsek bari.Bende o gün tekrardan gidicem son kez ercancığıma sonrasında yok zaten 14 şubat'a kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…