ben listeye nasıl giricem:))))))))
teşekkürler çiçek,senin hayırlı haberlerini bekliyorum hadi seninde kızın olsunda arkadaş olsunlar birbirlerine:) bu arada ilk öğrenen sizlersiniz
1 hafta önce gitmiştim o zaman 11+3 tüm çok küçük dedi izne ayrılcam bayramdan sonra gel dedi uuuuy uy
ayyy çağlayancığım meraktan çatlıyorum gelir gelmez hemen yaz bize içime kız doğuyor senin ama hadi hayırlısı
ben listeye nasıl giricem:))))))))
Çağlayan yarın inşallah ögrenirsin sende canım :) çok az kişi kaldı cinsiyet ögrenmeyen degilmi... bu arada genelde bebeklerinize çift isimmi koycaksınız kızlar
oyy maşşallah benimde her gittiğimde haftasından büyük çıkıyor kız geliyormuş hayırlı olsun başla tabi cicilere kızların bi ayrı güzel oluyor....
1 hafta önce gitmiştim o zaman 11+3 tüm çok küçük dedi izne ayrılcam bayramdan sonra gel dedi uuuuy uy
Çağlayan yarın inşallah ögrenirsin sende canım :) çok az kişi kaldı cinsiyet ögrenmeyen degilmi... bu arada genelde bebeklerinize çift isimmi koycaksınız kızlar
kızlar yine kötü oldum ben biraz yatayım
bütün cinsiyetleri belli olanları kutluyorum
öpüldünüzopuyorumnanaktan
sat ını tahmini doğum tarihini yaşını ve kaç kg la hamile kaldığını yaz çağlayan arkadaşımız ekler
13 mayıs
17 şubat
28
56
teşekkür ederim,eşimin içi biraz burkuldu ama ne yapak nasip,o erkek istiyordu her seferinde erkek deyip duruyodu,onlarda kız çoğunlukta pek erkek yok,ama umursamıyorum kız daha hayırlı ve sevimli
hoşgeldinn bi izmirli daha ne güzel ....
hoş bulduk:)))
hoşgeldin aynen canım varya evde ultarson olsa 1 dk ayrılmam herlade yanından 10-15 dk görmek yetmiyor...
canım aramıza hoşgeldin bebişin hayırlı olsun opuyorumnanaktan
13 mayıs
17 şubat
28
56
sağol esracımm vereliniortak
anlaşılan hiç kimseye yetmiyor kontroller canım, ben diyorum aynı yerde oturanlar birleşip birer ultrason cihazı mı alsak napsak) her gece birinde toplanıp sıra sıra seyrederiz bebişleri:roflol:
anlaşılan hiç kimseye yetmiyor kontroller canım, ben diyorum aynı yerde oturanlar birleşip birer ultrason cihazı mı alsak napsak) her gece birinde toplanıp sıra sıra seyrederiz bebişleri:roflol:
ben öle bi hata yaptım ondan bundan duydum bebeğin kalp atışlarını dinlemek için bi cihaz aldım hatta int. var melek sesleri deyince çıkıyor evde duruyor hiç bir işe yaramıyor benim kalp atış sesim bile çok derinden geliyor ilk heves işte merak heyecan ama sonuçsenağlama
ne demek canım kaç haftalıksın şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?