2011 Şubat Anneleri

ben listeye nasıl giricem:))))))))

Son Satını,Yaşını,Muhtemel Doğum Tarihi,Hamiş Kaldığın Kg vermen yeterli :))

teşekkürler çiçek,senin hayırlı haberlerini bekliyorum hadi seninde kızın olsunda arkadaş olsunlar birbirlerine:) bu arada ilk öğrenen sizlersiniz

İnş.yarın bende bekliyorum sabırsızlıkla.
Buranın güzelliğide bu işte aileden önce ilk bizler alıyoruz güzel haberleri.

Çağlayan yarın inşallah ögrenirsin sende canım :) çok az kişi kaldı cinsiyet ögrenmeyen degilmi... bu arada genelde bebeklerinize çift isimmi koycaksınız kızlar

kızlar yine kötü oldum ben biraz yatayım
bütün cinsiyetleri belli olanları kutluyorum
öpüldünüzopuyorumnanaktan

1 hafta önce gitmiştim o zaman 11+3 tüm çok küçük dedi izne ayrılcam bayramdan sonra gel dedi uuuuy uy

Şu dr.izinleride hiç bitmez bizimkilerde zırt pırt izine gidiyorlar kışın doğum zamanı gitmeseler baride onlar doğursa çocuklarımızı :))

ayyy çağlayancığım meraktan çatlıyorum gelir gelmez hemen yaz bize içime kız doğuyor senin ama hadi hayırlısı

Benim bebiş topikteki herkese kendini merak ettiriyor,çok nazlı birşey olacak galiba hiç bana çekmemiş.Yarın saat 14:00 te beni burda bekliyin :))

oyy maşşallah benimde her gittiğimde haftasından büyük çıkıyor kız geliyormuş hayırlı olsun başla tabi cicilere kızların bi ayrı güzel oluyor....

teşekkür ederim,eşimin içi biraz burkuldu ama ne yapak nasip,o erkek istiyordu her seferinde erkek deyip duruyodu,onlarda kız çoğunlukta pek erkek yok,ama umursamıyorum kız daha hayırlı ve sevimli

Çağlayan yarın inşallah ögrenirsin sende canım :) çok az kişi kaldı cinsiyet ögrenmeyen degilmi... bu arada genelde bebeklerinize çift isimmi koycaksınız kızlar

İnş.canım bende çift isim koymayı düşünüyorum kızda olsa oğlanda olsa hep böyle bir merakım vardı,eşimde kabul etti :))

kızlar yine kötü oldum ben biraz yatayım
bütün cinsiyetleri belli olanları kutluyorum
öpüldünüzopuyorumnanaktan

Yorma kendini canım hadi git dinlen sen o tatlı kızınızıda öp benim için ama öpme vazgeçtim grip bulaşmasın onada :))

teşekkür ederim,eşimin içi biraz burkuldu ama ne yapak nasip,o erkek istiyordu her seferinde erkek deyip duruyodu,onlarda kız çoğunlukta pek erkek yok,ama umursamıyorum kız daha hayırlı ve sevimli

erkek kız hiç farketmez allah hayırlısını nasip etsin benimde içimden hep kız geçerdi ama erkek olduğunu duyuncada çok sevindim inşşallah sağlıklı olsunlarda allah bebeklerimizi bize bağışlasın

anlaşılan hiç kimseye yetmiyor kontroller canım, ben diyorum aynı yerde oturanlar birleşip birer ultrason cihazı mı alsak napsak) her gece birinde toplanıp sıra sıra seyrederiz bebişleri:roflol:

ben öle bi hata yaptım ondan bundan duydum bebeğin kalp atışlarını dinlemek için bi cihaz aldım hatta int. var melek sesleri deyince çıkıyor evde duruyor hiç bir işe yaramıyor benim kalp atış sesim bile çok derinden geliyor ilk heves işte merak heyecan ama sonuçsenağlama

anlaşılan hiç kimseye yetmiyor kontroller canım, ben diyorum aynı yerde oturanlar birleşip birer ultrason cihazı mı alsak napsak) her gece birinde toplanıp sıra sıra seyrederiz bebişleri:roflol:

Aslında kalp atışlarını duymak için bir cihaz varmış onları araştırıp alsak daha iyi olur,hiç olmazsa her yere yanımızda taşırız. kaydirigubbakcemile3

Aynı anda msj yazmışız bende almayı düşünüyordum canım,hiç mi duymuyorsun ya bebek dergilerinde bas bas reklam yapıyorlar ama (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…