merhaba canım çok fazla kafana takmamaya çalış bak ailenin yanına gidicekmişsin şimdi eşinin yanındasın onun tadını çıkar doğumu niye yalnız yapıcaksın onu anlamadım eşin gelemiyormu
elimde değil canım.. ailem hollandada ordan gelin geldim türkiyeye kaynanamgiiller kalıyorum..
burda çok zorlanıyorum..mafoldumben
eşimin vizesi yok ahh keşke olsada hemen kaçsam bu strestenmafoldumben
Selam kızlar bende nasipse şuabt annesi olacağım listeye eklermisiniz. Rabbim sağlıkla bebişleirmizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah..
Selam kızlar nasılsınız? bebişleriniz nasıl? ben bu ara çok duygusalım..
ailemi çok özledim.. sıkıntı,stres hiç eksik olmuyor evde.. bunaldım artık mafoldumbenmafoldumben
1 ekimde gidiyorum ama eşimsiz... onu burda nasıl bırakacağım hiç bilmiyorum.. bebişimi babası olmadan doğuracağım ooof offf bişiy deyin lütfen dokunsalar ağlıyacağım..
elimde değil canım.. ailem hollandada ordan gelin geldim türkiyeye kaynanamgiiller kalıyorum..
burda çok zorlanıyorum..mafoldumben
eşimin vizesi yok ahh keşke olsada hemen kaçsam bu strestenmafoldumben
hak veriyorum canım bi başkasıyla yaşamak çok zor ama yapçakta bişey yok şartlar nasılsa alışmalısın çok stres yapma bebeğini üzme eşine vize almaya çalışın daha zamanın var
çok çok zor.. elimde değil işte offfmafoldumbenşuan başım öyle bir ağrıyor ki..:gitme:
eşime vizeyi anca orda işe girersem alırım o burda hollandaca uyum sınavını kazancak falan
off çok iş Allahım yardım etsin
bu arada kızlar ne güzel kilo almıyoruz diye konuşmuşsunuz unutmadan ben tamı tamına 5 kilo aldım benim kadar çok alan varmı merak ediyorum...
çok çok zor.. elimde değil işte offfmafoldumbenşuan başım öyle bir ağrıyor ki..:gitme:
eşime vizeyi anca orda işe girersem alırım o burda hollandaca uyum sınavını kazancak falan
off çok iş Allahım yardım etsin
canım bende 6 kilo aldım.doktorum ilk aylarda aldığın kilo sana kalır dedi ama napıyım işte.hamile kaldığımda 52 kiloydum şimdi oldu 58.
Bende şirinyerdeyimm.daha da yakınızzz
Bende şirinyerdeyimm.daha da yakınızzz
tickeri yasese yapmış sağolsun
ama ne yalan söyleyeyim kız istiyorum
Kızlar bel ağrısı çeken varmı,bugün yarım saat gibi bir süre ayakta kaldım,çok keskin bir şekilde belime ağrılar girdi normal mi sizce
allah yardımcınız olsun inşallah herşey gönlünüzce olur biraz sabret üzme güzel kızını...
canım çok zor bir durum gerçekten inşallah en kısa zamanda istediğin şekilde sonuçlanır herşey. eşin ve bebeğinle dilediğin yerde yaşarsın. Allah yardımcınız olsun
Sürmeli ne olur çok üzülmemeye çalış olur mu opuyorumnanaktan sonuçta hamilesin ve şimdi bir anne adayı olarak güçlü olman lazım. Eşin için de belki herşey istediğiniz gibi gelişir :) Güzel düşünmeye çalış sonuçta Hollandada olmak senin için daha iyi olucaktır orası kesin değil mi ama?
Kızlar bel ağrısı çeken varmı,bugün yarım saat gibi bir süre ayakta kaldım,çok keskin bir şekilde belime ağrılar girdi normal mi sizce
canım benimde bel değilde hani kuyruk sokumu dedikleri yer varya zaman zaman orası ağrıyor özellikle çok ayakta kalırsam zaten çok çabuk yoruluyorum sık sık dinlenme ihtiyacı duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?