2011 Şubat Anneleri

merhaba canım çok fazla kafana takmamaya çalış bak ailenin yanına gidicekmişsin şimdi eşinin yanındasın onun tadını çıkar doğumu niye yalnız yapıcaksın onu anlamadım eşin gelemiyormu

elimde değil canım.. ailem hollandada ordan gelin geldim türkiyeye kaynanamgiiller kalıyorum..

burda çok zorlanıyorum..mafoldumben

eşimin vizesi yok ahh keşke olsada hemen kaçsam bu strestenmafoldumben

elimde değil canım.. ailem hollandada ordan gelin geldim türkiyeye kaynanamgiiller kalıyorum..

hak veriyorum canım bi başkasıyla yaşamak çok zor ama yapçakta bişey yok şartlar nasılsa alışmalısın çok stres yapma bebeğini üzme eşine vize almaya çalışın daha zamanın var

Selam kızlar bende nasipse şuabt annesi olacağım listeye eklermisiniz. Rabbim sağlıkla bebişleirmizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah..

Hoşgeldin aramıza,bilgilerini verirsen ekliyim senide
yaşın,son satın,muhtemel doğum tarihin,hamiş kaldığın kg ve belliyse bebişinin cinsiyeti

Surmeli bu durumda ne denir hiç bilmiyorum ki canım,ama üzülmemeye çalış,bebişinde etkilenir bu durumdan kaynananlarla oturuyo olmanda bir bakıma senin için üzüntü tabi ama eşine gidene kadar keşke vize çıkarabilseniz canım,inş.herşey gönlünden istediğin gibi olur.:1hug:

hak veriyorum canım bi başkasıyla yaşamak çok zor ama yapçakta bişey yok şartlar nasılsa alışmalısın çok stres yapma bebeğini üzme eşine vize almaya çalışın daha zamanın var

çok çok zor.. elimde değil işte offfmafoldumbenşuan başım öyle bir ağrıyor ki..:gitme:

eşime vizeyi anca orda işe girersem alırım o burda hollandaca uyum sınavını kazancak falan

off çok iş Allahım yardım etsin

allah yardımcınız olsun inşallah herşey gönlünüzce olur biraz sabret üzme güzel kızını...

bu arada kızlar ne güzel kilo almıyoruz diye konuşmuşsunuz unutmadan ben tamı tamına 5 kilo aldım benim kadar çok alan varmı merak ediyorum...

canım bende 6 kilo aldım.doktorum ilk aylarda aldığın kilo sana kalır dedi ama napıyım işte.hamile kaldığımda 52 kiloydum şimdi oldu 58.

canım çok zor bir durum gerçekten inşallah en kısa zamanda istediğin şekilde sonuçlanır herşey. eşin ve bebeğinle dilediğin yerde yaşarsın. Allah yardımcınız olsun

canım bende 6 kilo aldım.doktorum ilk aylarda aldığın kilo sana kalır dedi ama napıyım işte.hamile kaldığımda 52 kiloydum şimdi oldu 58.

çok fazlada bişey yediğim söylenemez ama alıyorum napim oğlumun canı sağolsun deyip kendimi avutuyorum ...sonrada zayıflama topiklerinde gezicez galiba:teytey:

Sürmeli ne olur çok üzülmemeye çalış olur mu opuyorumnanaktan sonuçta hamilesin ve şimdi bir anne adayı olarak güçlü olman lazım. Eşin için de belki herşey istediğiniz gibi gelişir :) Güzel düşünmeye çalış sonuçta Hollandada olmak senin için daha iyi olucaktır orası kesin değil mi ama?

sağlıklı sıhhatlı doğsunlarda sonra peşlerinden koşarken veririz fazlalıkları nasılsa
aslında ara öğünlerde hep meyve yiyorum ama önlenemez bir iştahım var 5 gibi falan midem zil çalıyor
işyerindede ramazan olduğu için pek rahat yiyemiyorum.

Kızlar bel ağrısı çeken varmı,bugün yarım saat gibi bir süre ayakta kaldım,çok keskin bir şekilde belime ağrılar girdi normal mi sizce

tickeri yasese yapmış sağolsun
ama ne yalan söyleyeyim kız istiyorum

DEMEKKİ İÇİMDEN GEÇMİŞ BAK NE YAPAYIM DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM :) Aİİ YİNE İYİ BİLİYORSUN ORLARI ÖĞRENİRSİN BELKİ Bİ GÜN KONAKTA BULUŞURUZ (YEŞİM, SEN, BEN ,İZMİRLİGÜLŞAH) Bİ TUR ATARIZ KEMERALTINA DOĞRU ARKADA BEBEK MAĞAZALARI VAR YA. kaydirigubbakcemile :teytey:

canım benimde bel değilde hani kuyruk sokumu dedikleri yer varya zaman zaman orası ağrıyor özellikle çok ayakta kalırsam zaten çok çabuk yoruluyorum sık sık dinlenme ihtiyacı duyuyorum

kızlar selam doktordan geldik bir prensesimiz olacakmış çoook mutluyum listede beni günceller misniz 26 yaşındayım cinsiyetimiz kız hatta ismi DURU MELEK olacak

allah yardımcınız olsun inşallah herşey gönlünüzce olur biraz sabret üzme güzel kızını...

Sabretmekten başka yapacak birşeyim yok zaten canım.

canım çok zor bir durum gerçekten inşallah en kısa zamanda istediğin şekilde sonuçlanır herşey. eşin ve bebeğinle dilediğin yerde yaşarsın. Allah yardımcınız olsun

inşallah canım.. bu bebişte inşallah rızkıyla doğarda perişan olmayız..

Zaten bebişim için dayanıyorum canım. o ve eşim olmasa bütün bu zorluklara katlanmazdım. şuan hiçbişy düşünemiyorum sadece bu bebeği yapmakla iyi yaptık kötü mü yaptık onu düşünmeye başladım mafoldumben

Kızlar bel ağrısı çeken varmı,bugün yarım saat gibi bir süre ayakta kaldım,çok keskin bir şekilde belime ağrılar girdi normal mi sizce

benimde ağrıyo belim canım
birde 2 gündür karnımda bi sancı var korkuyorummafoldumben
belimden karnıma gecede bacaklarıma dogru iniyor..

normal çağlayancım, doktorumla konuşmuştum. vücudumuz uyarıyor artık yorulmamalısın diye. ama malesef çalışırken mümkün değil. biraz dinlenirsen rahatlarsın canım.

canım benimde bel değilde hani kuyruk sokumu dedikleri yer varya zaman zaman orası ağrıyor özellikle çok ayakta kalırsam zaten çok çabuk yoruluyorum sık sık dinlenme ihtiyacı duyuyorum

aynı ağrıyı ben de çekiyorum, özellikle de 15-20 dakika yürüyüşten sonra oturamıyorum kalça ağrısından. ne zor geçiyormuş şu hamilelik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…