2011 Şubat Anneleri

Aynı anda msj yazmışız bende almayı düşünüyordum canım,hiç mi duymuyorsun ya bebek dergilerinde bas bas reklam yapıyorlar ama (

yok canım hiç ses yok ben alalı çok oldu hadi dedim benim bebeğim daha küçük ondan duyulmuyor amcamın gelini var aynı yerde oturuyoruz 7 aylıktı o ona kalktım gittim merak işte duyulcakmı diye onunda duyulmadı üzüldüm valla boşu boşuna almış oldum 20 haftadan sonra hemşire bi arkadaşım steteskopla duyulur onunla arada dinlersin dedi bekliyorum şimdi oğluşumun büyümesini a.s

20 haftadan sonra tepikleri yetcek :)))

Bütün ümitlerim yıkıldı benimde şimdi.Steteskop'u da almayı düşündüm.Onuda almıyım madem.Ama şimdi eşim duyuyorum kalp atışlarını diyor o zaman oda duymuyor en iyisi ben yarın'a kadar bekliyim o zaman dr.dinletiyor nasılsa kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar bende nasipse şuabt annesi olacağım listeye eklermisiniz. Rabbim sağlıkla bebişleirmizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah..

sevindim.bak yeşim sen ben üçümüz aynı yerdeyiz.ben gazi hastanesine başladım.önceden Ahmet Seçkin Önoğluna gidiyordum.buca da oturuyorum siz nerelderdesiniz

karşıyakada ev tuttuk tadilatı yapılıyor şu an:)) daha bi doktorum yok bilmiyorumkismile

Selam kızlar bende nasipse şuabt annesi olacağım listeye eklermisiniz. Rabbim sağlıkla bebişleirmizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah..
hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin...
sevindim.bak yeşim sen ben üçümüz aynı yerdeyiz.ben gazi hastanesine başladım.önceden Ahmet Seçkin Önoğluna gidiyordum.buca da oturuyorum siz nerelderdesiniz

evet ne güzel canım ben şirinyerde oturuyorum bebişimin arkadaşının yakında olmasına sevindim

karşıyakada ev tuttuk tadilatı yapılıyor şu an:)) daha bi doktorum yok bilmiyorumkismile

madem öle hoşgeldin izmire bi dahaki doktor ziyaretinde öğrenirsin cinsiyetini inş.beklemek zor..:dance:

Selam kızlar nasılsınız? bebişleriniz nasıl? ben bu ara çok duygusalım..

ailemi çok özledim.. sıkıntı,stres hiç eksik olmuyor evde.. bunaldım artık mafoldumbenmafoldumben

1 ekimde gidiyorum ama eşimsiz... onu burda nasıl bırakacağım hiç bilmiyorum.. bebişimi babası olmadan doğuracağım ooof offf bişiy deyin lütfen dokunsalar ağlıyacağım..

merhaba canım çok fazla kafana takmamaya çalış bak ailenin yanına gidicekmişsin şimdi eşinin yanındasın onun tadını çıkar doğumu niye yalnız yapıcaksın onu anlamadım eşin gelemiyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…