2011 Şubat Anneleri

merhaba canım, aaa biz yarın okula başlıyoruz diye strese girmişken sen bugün ne toplantısı yaptın ki?

Perdeler var dimi birde,ufff ne çok iş varmış yapılacak gene,bari yağmur yağmasında camların kirlenmesin,temiz temiz kalsınlar çok zor oldu çünkü onları silmek hasta hasta :)))

kızlar sizi bi kocalarınızdan yana dert yanarken göreyim klava: adamların yapmadığı iş kalmadı maşallah :))

kaydirigubbakcemile3 yapsınlar ama şekerim bizde onların bebişlerini taşıyoruz içimizde hayat müşterek dimi ama :))

kızlar sizi bi kocalarınızdan yana dert yanarken göreyim klava: adamların yapmadığı iş kalmadı maşallah :))

Ayy doğru söylüyorsun nesli. Dün dolaba doğru uzanmıştım parmaklarımı kaldırarak. Bir kızdı bir kızdı. Beni benden çok düşünüyor valla. Eskiden eşler karışmazmış ama şimdi öyle değil artık. Kıymetimizi biliyorlar Allaha şükür.kaydirigubbakcemile5

valla mantıda yaptı geçenlerde ablalarıyla :))) hamile değilkende yapardı hamileyken daha başka oldu iftardan sonra bulaşıkları bi yıkayışı var allahım tam komedi b.makinesini sevemedi bi türlü okadar saatte o bütün dolapları dökerde yıkarmış dahada temiz olurmuş daha neler neler

kaydirigubbakcemile3 Bulaşık makinasının bizim için ne kadar büyük bir nimet olduğunu bir bilseler
allahım hiç bozmasın canım inş.

merhaba kızlar...bende bugün 3lü testimi yaptırdım yarın sonucumu alcam inş bi sorun yoktur

Hoşgeldin canım,İkili güzel çıkmıştı annesi merak etme buda inş.güzel çıkacaktır

kızlar geçmişi okuyamayanlar için bir daha koyuyorum listeyi. kendimize bişey aldığımız yok baksanıza kiloların hepsi bebiş için:))) :CüvCüv:

KARNINIZDA NE VAR?
bebek:3kilo
plasenta:650 gr
uterus: 1 kilo
amniyotik sıvı: 1kilo
göğüsler: 1kilo
kan hacmi: 2-2.5 kilo
yağ: 2.5 kilo
doku sıvısı: 3 kilo
toplam yaklaşık: 14-14.5 kilo

kaynak- Siz bebeğinizi beklerken Dr. M. ÖZ

canım bende hep uzanıyorum unutup nolacak bılmıyorum hamılelık cok guzel ya esıme ben sureklı hamıle kalayım ye ıc yat dıyorumkaydirigubbakcemile3 olur dıyo cok dusuyo esımde ustume ama sag olsun kardesım ve annem esıme ıs bırakmıyo cok nadır yapıyo ıste

hergün eşim evdeydi oruçlu olduğu halde benim meyvemi suyumu eksik etmiyodu sağolsun.ama onların sorumluluk sınavları başladı.bugün böyle yalnız kaldım evde ama iyiki yarın bizimkide başlıyo yoksa evde çok sıkılırdım.

çok güzel bir kitap doktorum önerdi banada hemn aldım işe gelip giderken okuyorum diğer annelerede tavsiye ederim :)

merhaba nasılsın canım ecemcım yakaladım seni bakkaydirigubbakcemile3

Evt cnm sonunda denk gelebildik. Baya oldu görüşmeyeli senle. Haftaya cinsiyet için tekrar dr a gideceğiz. Başka bir dr a gideceğizz. :kedi: Dr daha önce çok erken gördüm sizi dedi. Bi daha gitmeye yüzümüz yok :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…