merhaba güzel anneler sonunda evimize dönebildik
tatil bitti
bugün okuldaki ilk toplantıyla işede başlamış oldum.
felaket ev işi var temizlik vs ara ara uğramaya çalışacağım
hepinizi öptüm
sevgilerrzemuszemus
canım napalım bal dök yala kadar temiz olmasıda şart değil durumumuz ortada değilmi ohaoldumsmile perdeler yıkanıp takılıcak ya ben en çok ona üşeniyorum off eşimin asması lazım haftasonu artık napalım zemuszemus
kızlar sizi bi kocalarınızdan yana dert yanarken göreyimklava: adamların yapmadığı iş kalmadı maşallah :))
kızlar sizi bi kocalarınızdan yana dert yanarken göreyimklava: adamların yapmadığı iş kalmadı maşallah :))
merhaba kızlar...bende bugün 3lü testimi yaptırdım yarın sonucumu alcam inş bi sorun yoktur
valla mantıda yaptı geçenlerde ablalarıyla :))) hamile değilkende yapardı hamileyken daha başka oldu iftardan sonra bulaşıkları bi yıkayışı var allahım tam komedi b.makinesini sevemedi bi türlü okadar saatte o bütün dolapları dökerde yıkarmış dahada temiz olurmuş daha neler neler
merhaba kızlar...bende bugün 3lü testimi yaptırdım yarın sonucumu alcam inş bi sorun yoktur
kaydirigubbakcemile3 Bulaşık makinasının bizim için ne kadar büyük bir nimet olduğunu bir bilseler
allahım hiç bozmasın canım inş.
benimki anlamıyor ona kalsa gün içinde bulaşıkları biriktirim gelince o yıkarmışşşsempatiksalakcinni
Ayy doğru söylüyorsun nesli. Dün dolaba doğru uzanmıştım parmaklarımı kaldırarak. Bir kızdı bir kızdı. Beni benden çok düşünüyor valla. Eskiden eşler karışmazmış ama şimdi öyle değil artık. Kıymetimizi biliyorlar Allaha şükür.kaydirigubbakcemile5
Keşke yakın yerlerde olsakda bir gün birimize birgün birimize yardımlaşa yardımlaşa yapsak şu temizlik işlerini.Nasılsa en fazla 1 saat içinde hepimizin pili biter o zamana kadar çoğu şeyi yapmış olurduk :))
evt cnm ya ne iyi olurdu yakın olsak gerçibnm yakın arkadsım vr yaseseyle cok yakınız :)
kaydirigubbakcemile3 Bulaşık makinasının bizim için ne kadar büyük bir nimet olduğunu bir bilseler
allahım hiç bozmasın canım inş.
benimki anlamıyor ona kalsa gün içinde bulaşıkları biriktirim gelince o yıkarmışşşsempatiksalakcinni
Seninkide süpermiş ama canım.Ben kıyamam gene benimkine ağrımda olsa yaparım sonra gene yatarım.İkimizde çalışıyoruz ama onun iş yoğunluğu benden daha ağır
:))
kızlar geçmişi okuyamayanlar için bir daha koyuyorum listeyi. kendimize bişey aldığımız yok baksanıza kiloların hepsi bebiş için:))) :CüvCüv:
KARNINIZDA NE VAR?
bebek:3kilo
plasenta:650 gr
uterus: 1 kilo
amniyotik sıvı: 1kilo
göğüsler: 1kilo
kan hacmi: 2-2.5 kilo
yağ: 2.5 kilo
doku sıvısı: 3 kilo
toplam yaklaşık: 14-14.5 kilo
kaynak- Siz bebeğinizi beklerken Dr. M. ÖZ
Biz yiyelim o zaman yiyebildiğimiz kadar,kaydirigubbakcemile3
Şaka bir yana yazılanlar güzel canım ama ekstradan alınan kilolar bizde kalıcı olarak kalacak
kızlar geçmişi okuyamayanlar için bir daha koyuyorum listeyi. kendimize bişey aldığımız yok baksanıza kiloların hepsi bebiş için:))) :CüvCüv:
KARNINIZDA NE VAR?
bebek:3kilo
plasenta:650 gr
uterus: 1 kilo
amniyotik sıvı: 1kilo
göğüsler: 1kilo
kan hacmi: 2-2.5 kilo
yağ: 2.5 kilo
doku sıvısı: 3 kilo
toplam yaklaşık: 14-14.5 kilo
kaynak- Siz bebeğinizi beklerken Dr. M. ÖZ
merhaba nasılsın canım ecemcım yakaladım seni bakkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?