2011 Şubat Anneleri

ssaolun kızlar rahatladım biraz allahtan eşim yanımda ailesi destek şimddi görümcelerim geldi bayram temizliğimi yapıcaklar bundan sonrası onun insaniyetine kalmış onun içinde yapacak bişeyim yok malesef

çok geçmiş olsun çiçekcim böyle böyle geçiricez hamileliği herhalde allah daha kötülerinden korusun

ssaolun kızlar rahatladım biraz allahtan eşim yanımda ailesi destek şimddi görümcelerim geldi bayram temizliğimi yapıcaklar bundan sonrası onun insaniyetine kalmış onun içinde yapacak bişeyim yok malesef

Bak ne güzel işte eşin seninle beraber ve mutlusunuz gerisini boşver

Ama bak bu temizlik meselesini açtın hiç olmadı şimdi benim temizliğe gelicek bir görümcek yok varda gelmez muhtemelen,mecburen eşim ve ben yapıcaz bu hafta akşamları yavaş yavaş kaydirigubbakcemile3

bende 5 tane var gönderim sanada :)

Evet sevim_li yaramızı deştin şimdi ne tatlı görümcelermiş onlar öyle allahım bozmasın muhabbetinizi,ne güzel işte yanındalar bunlarla mutlu olursun sende... bizim temizliğe gelicek görümcemizde yok. yarım saat temizle 1 saat dinlen şeklinde yapıcaz artık napalım bilmiyorumkismile

çok geçmiş olsun çiçekcim böyle böyle geçiricez hamileliği herhalde allah daha kötülerinden korusun

Saol canım yarısını devirdik yarı iyi yarı kötü inş.bundan sonra daha kötü olmayızda keyifle geçiririz bu dönemleri

bende 5 tane var gönderim sanada :)

Çok makbule geçer canım en çok eşimde sevinir bu duruma heralde işten kaçacağı için :))
Dün akşam diyorum ki mutfak dolaplarını bir silsek hayatım beraber diyorum.Sen kısaca mutfak dolaplarını silmen gerekiyor desene şu işe diyor kaydirigubbakcemile3 :))

DrBrowns Doğal Akış Biberon Seti (2li) - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey![/url] bizde bu biberonu aldık tavsiye ettiler ama kızlar birde siz bakın bakalım ne düşüneceksiniz ?

benimki çok hamarat canım herşeyi yapar hatta benden temiz yapar çok titizdir ablaları temilesin iki gün sonra yeniden temizler eşim kırk yılllık ev hanımlarına taş çıkarır bi anlamadığı hamur işleri yaani herşeyi bilir benim kocama

merhaba güzel anneler sonunda evimize dönebildik
tatil bitti
bugün okuldaki ilk toplantıyla işede başlamış oldum.
felaket ev işi var temizlik vs ara ara uğramaya çalışacağım
hepinizi öptüm
sevgilerrzemuszemus

canım geçmiş olsun, ben de ara sıra yemek sonrası kramplar yaşıyorum. evde olunca dert değil uzanııp dinlenince geçiyor ama dışarıda olunca çok zor gerçekten. inş. tekrar yaşamazsın.

geçmiş olsun Gülşahcım, dert etme halıları, evi, temizliği.. napalım bu dönemde kimse kusur bulmasın bize. sağlık herseyden önemli, üzme kendini halı dediğin iki günde yıkanır kurur. yeterki biz & bebeklerimiz iyi olalım.

evet canım ya;((( son gün malesef.
kötü bir deneyim olmuş senin için, ama inşallah bundan sonra herşey çok güzel olur sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini.

happy birthdaaaaay cutie! nice mutlu senelere canım. en güzel hediyen karnında şimdi....

Kocamın hakkını bende yiyemem o konuda ama şimdi ramazan ayı'ya oruçtan sonra çok kötü oluyor kıyamıyorum bende ona beraber yapalım diyorum.
İlk zamanlarda ben hasta yatarken yemekleri o yaptı evi temizledi,Halada yapar gerçi helede yemekleri benimkilerden lezzetli olur.Bende kocamın hakkını ödeyemem bu dönemde çok yardımcı oldu bana her konuda.

Benimdebayram temizliği yapmam gerekior nasıl yapıcam die düşünüorum bu ctesi pazara yayıcam iki günde hallederim sanırsam :)

canım napalım bal dök yala kadar temiz olmasıda şart değil durumumuz ortada değilmi ohaoldumsmile perdeler yıkanıp takılıcak ya ben en çok ona üşeniyorum off eşimin asması lazım haftasonu artık napalım zemuszemus

kızlar sizi bi kocalarınızdan yana dert yanarken göreyim klava: adamların yapmadığı iş kalmadı maşallah :))

Sevimli baya hamarat baksana eşin. MANTI bile yapacak sana.Maşalahh cnm ne güzel.Benim eşimde yapar sağolsun. Rabbim hepimize sağlık mutluluk versin ömür boyu. Anneni de çok takma cnm belki psikolojik sorunları olabilir. Benim annem de bir sıra böyle olmuştu. Depresyon tedavisi gördü farkında bile değildi yani. Kayınvaliden ve görümcelerin var yardımına koşuyor ne güzel şükret cnm.
Bneim kayınvalidem ilk zamanlar çok uğraştı benle ama artık benimsedi sanırım bişi dediği yok. Görümcem saolsun kızkardeşim gibi. Çok şükürr :1hug:

Benimdebayram temizliği yapmam gerekior nasıl yapıcam die düşünüorum bu ctesi pazara yayıcam iki günde hallederim sanırsam :)

Keşke yakın yerlerde olsakda bir gün birimize birgün birimize yardımlaşa yardımlaşa yapsak şu temizlik işlerini.Nasılsa en fazla 1 saat içinde hepimizin pili biter o zamana kadar çoğu şeyi yapmış olurduk :))

Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan,hadi hayırlı olsun okullarda açılıyor artık güzel öğretmenlerimizi göremiycez buralarda artık (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…