Böyle bir zamanda ona en çok ihtiyacın olacağı zamanlarda yapmaması gereken herşeyi yapmış benim bile senin anlatıklarından sonra çok canım sıkıldı canım.İnş.hatasını anlarda aranız düzelir canım.Ama birde şu yanı var kayınvaliden seni seviyor hiç olmazsa senin yanında bir destek daha var lütfen kötü şeyler düşünüp bebeğini üzme onun sana şu anda çok daha fazla ihtiyacı var annesinin üzülmesini hiç istemez.
cnm takma kafana suan tek bebeğini düsün bir an benim annem böyle bişey yapsa ne yapardım die düsündüm ama cok sükür hiçbirzaman annem beni yanlız bırakmadı herzaman yanımda oldu halada öyle.Sen eşinle mutluysan gerisi boş cnm benim sakın üzülmee..
annelerle tartışmak gerçekten çok kötü oluyor ama bana göre şimdi daha da anlayışlı olmaları gereken bir zaman çünkü biz daha hassasız. sevim_li annen neden böyle yapıyor acaba? lütfen moonsun'ın dediği gibi kendini sakın üzme. gelir geçer anne evlat ilişkisi bu hiçbirşeye benzemez. Eminim seni istemeden üzmüştür.
canım birde bunları yapan kendi annenmi bende sanmıştım ki kayınvaliden hani o olsa diyeceğim normal diye insanın kendi annesi yapıncada farklı olur ama sen boşver yinede bak diğer taraf en azından çok iyi davranıyormuş seni sevenleri düşünerek kafanı dağıt bence
saol cnm bnm öle sabretmye çalışıyorum zaten ama tek bildiğim şey anne olmak zormuş annemin kıymetni daha iyi anlıyorum
Günaydın kızlar dün çok kötü bir akşam geçirdim iftara gittik eşimin ailesine ama mahvoldum giderken beni çok kötü araba tutuyor bebişimde hiç huzurlu değildi bütün gece karnım ağrıdı.Karnım böyle içine içine çekildi elim sürekli karnımda ovmak zorunda kaldım bütün gece neden böyle huzursuz oldu anlamadım.Ama bugün çok iyiyiz çok şükür araba yolculuğunu hiç sevmiycek galiba benim bu bebişim :))
ssaolun kızlar rahatladım biraz allahtan eşim yanımda ailesi destek şimddi görümcelerim geldi bayram temizliğimi yapıcaklar bundan sonrası onun insaniyetine kalmış onun içinde yapacak bişeyim yok malesef
Bak ne güzel işte eşin seninle beraber ve mutlusunuz gerisini boşver
Ama bak bu temizlik meselesini açtın hiç olmadı şimdi benim temizliğe gelicek bir görümcek yok varda gelmez muhtemelen,mecburen eşim ve ben yapıcaz bu hafta akşamları yavaş yavaş kaydirigubbakcemile3
Bak ne güzel işte eşin seninle beraber ve mutlusunuz gerisini boşver
Ama bak bu temizlik meselesini açtın hiç olmadı şimdi benim temizliğe gelicek bir görümcek yok varda gelmez muhtemelen,mecburen eşim ve ben yapıcaz bu hafta akşamları yavaş yavaş kaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun çiçekcim böyle böyle geçiricez hamileliği herhalde allah daha kötülerinden korusun
bende 5 tane var gönderim sanada :)
Saol canım yarısını devirdik yarı iyi yarı kötü inş.bundan sonra daha kötü olmayızda keyifle geçiririz bu dönemleri
Çok makbule geçer canım en çok eşimde sevinir bu duruma heralde işten kaçacağı için :))
Dün akşam diyorum ki mutfak dolaplarını bir silsek hayatım beraber diyorum.Sen kısaca mutfak dolaplarını silmen gerekiyor desene şu işe diyor kaydirigubbakcemile3 :))
Günaydın kızlar dün çok kötü bir akşam geçirdim iftara gittik eşimin ailesine ama mahvoldum giderken beni çok kötü araba tutuyor bebişimde hiç huzurlu değildi bütün gece karnım ağrıdı.Karnım böyle içine içine çekildi elim sürekli karnımda ovmak zorunda kaldım bütün gece neden böyle huzursuz oldu anlamadım.Ama bugün çok iyiyiz çok şükür araba yolculuğunu hiç sevmiycek galiba benim bu bebişim :))
günaydın çaglayancım dün bende kötübir gün geçirdim evde olmama rağmen bir baş agrısı sürekli yattım ama nafilee geçmedi sabaha kadr baş agrısı sabhta kahvaltıdan sonra kusma bütün halılarım battı artık yıkamaaya vericem nabımm sabh sabh gene cıktım aglayarak evden ne zamn düzelicez biz bugünde her yerim ağrıyor bütün kemiklerim sızlıor(
Günaydın kızlar...
bugün tatilimin son günü evde keyif yapıyorum pijamalarımı bile çıkarmadım:)
yarın okul başlıyor.
herkes bişeyler alma telaşında ne güzel...bense alamıyorum ilk bebeğimi kaybettiğim için korkuyorum..bebek gidince eşyalar ve hazırlıklar tokat gibi çarpıyor insanın yüzüne..sanırım tek hastane çantası ile doğuma gideceğim ama bilemiyorum tabi
Kızlar selam haftasonu bağlanamadığım için ancak şimdi okudum. İnsan özlüyor gerçekten. Herkesin iyi olmasına çok sevindim. Bende iyiyim 7 Eylül kontrolümüz var babamız bebeiş ben bu kontrol tam 3 kişilik :))) Çok heyecanlıyım. Bu arada bugün benim doğum günüm paylaşmak istedim. İnşallah seneye yavrumla beraber kutlayacağımmm. Düşünmesi bile heyecan verici...
16 hafta olucak yarın artık sanırım cinsiyet tam olarak görünür haftaya dimi ama???
Bende henüz hiç bir şey almadım biraz zaman geçsin diye bekliyorum.
benimki çok hamarat canım herşeyi yapar hatta benden temiz yapar çok titizdir ablaları temilesin iki gün sonra yeniden temizler eşim kırk yılllık ev hanımlarına taş çıkarır bi anlamadığı hamur işleri yaani herşeyi bilirbenim kocama
Benimdebayram temizliği yapmam gerekior nasıl yapıcam die düşünüorum bu ctesi pazara yayıcam iki günde hallederim sanırsam :)
Benimdebayram temizliği yapmam gerekior nasıl yapıcam die düşünüorum bu ctesi pazara yayıcam iki günde hallederim sanırsam :)
merhaba güzel anneler sonunda evimize dönebildik
tatil bitti
bugün okuldaki ilk toplantıyla işede başlamış oldum.
felaket ev işi var temizlik vs ara ara uğramaya çalışacağım
hepinizi öptüm
sevgilerrzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?