2011 Şubat Anneleri

Canım, link yazamıyorum ama google da avent yazarsan philips avent olarak karşına çıkar mutlaka,avent com olması lazım dan bulabilirsin herşeyi.

philips avent yazıyor onlarmı bende kaç gündür sadece avent yazan şeyleri arıyorum.Süt sağma makinaları çıkıyor karşıma sürekli başka başka şeyler kesin yalnış arattım saol canım :))

bakalım çağlayancım çoğunluk neyi öneriyor ona göre bir yol çizeriz olmazsa daha zamanımız var nede olsa

Aynen canım katılıyorum.Çoğunluğa ayak uydururuz :))

günaydın kızlar...
cutie doğum günün kutlu olsun canım.eşinle ve bebişinle huzurlu sağlıklı nice yıllara..

Günaydın canım.

hayatım sterilizatörün olunca gerisi önemli değil hem o kanserojen maddelerden falan içerdiğini sanmıyorum çünkü bakanlık onaylı bunlar. kauçuk uç evet sağlıklı güzel ama çok sert.

canım benden sana tavsiye annene ve kayınvalidene yapış çünkü en çok ihtiyacın olduğu zaman olacak 1 yaşında:)

doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllaraa.s.

canım üzüldüm yaaa birde hamileyken kötü olmuş sizdemi kalıyorduki annen kendi annenmi yoksa kayınvalidenmi canını fazla sıkmamaya çalış bebişin daha önemli

işte malesef yapıyorlar canım kızdığım şey ben 6 aydan fazladır evde yhatıyorum amelyat oldum gelmedi tlf açtı sadece kanamam oldu görümcemdeydim geldi misafir gibi geldi gitti evime gelmedi çok bencil davranıyor varsa yoksa oğlum diyor başka bişey demiyor arkadaşlarım elin kırk kat yabancısı bebeğim için bişeyler yasparken o hiç bişeye karışmıyor biz aramassak aramaz yada hep demeli arar bunların hepsini bana yapan kadına ben eşimi kullandıramam ki eşim herşeye koştu herşeye evinin tadilatını bile eşim yaptı bunları kaldıamıyorum bende tavrımı koydum kaynanam 65 yaşında yaşlı kadın önüme suyumu varana kadar getiriyor uflamıyor bile bende artık taKMIYORUM ne yapayım

[
benide ekleyebilirmisiniz ?

SAT 22 Nisan 2010
Doğum tarihi : 25 Ocak
Kilo :63

Eklerim :))[/QUOTE]

teşekkür ederrim :)

Zor bir durummuş canım allah yardımcın olsun ama üzme kendini bak içindeki can senin herşeyini hissediyor sen üzüldükçe oda üzülür.Madem bundan sonra tavrını belirledin ona göre davranırsın ama bu hamile halinle bunları sana yapmasıda çok üzücü.Sen kendini ve bebeğini düşün canım üzülmeme çalış:1hug:

canım birde bunları yapan kendi annenmi bende sanmıştım ki kayınvaliden hani o olsa diyeceğim normal diye insanın kendi annesi yapıncada farklı olur ama sen boşver yinede bak diğer taraf en azından çok iyi davranıyormuş seni sevenleri düşünerek kafanı dağıt bence

annelerle tartışmak gerçekten çok kötü oluyor ama bana göre şimdi daha da anlayışlı olmaları gereken bir zaman çünkü biz daha hassasız. sevim_li annen neden böyle yapıyor acaba? lütfen moonsun'ın dediği gibi kendini sakın üzme. gelir geçer anne evlat ilişkisi bu hiçbirşeye benzemez. Eminim seni istemeden üzmüştür.

hayatım sterilizatörün olunca gerisi önemli değil hem o kanserojen maddelerden falan içerdiğini sanmıyorum çünkü bakanlık onaylı bunlar. kauçuk uç evet sağlıklı güzel ama çok sert.

çiçek bende de sterilizatör var,ablam hediye almışzemuszemus onunla biberon tırnak makası,kaşığı vs. bebeğin eşyalarını steril edebilirsin dedi,şimdi biberon demişken cam olmayan biberonlarda nasıl olacak,yani erimezmi onlarbilmiyorumkismile

canım benden sana tavsiye annene ve kayınvalidene yapış çünkü en çok ihtiyacın olduğu zaman olacak 1 yaşında:)

dimi ama,zaten saolsunlar çok yardımcılar. Bizm apartmanımız aile apartmanı,en altta kayınvaliler var,annemle uzaklığımzda arabayla 5dk bile değil. Genelde kıza annem bakıyo ama akşamları eve geldiğimizde kayımvalidemde (ilk torun olmasınında faydası biraz) elinden düşürmüyo. Bize ancak gece fırsat kalıyo,o da sadece muhallebisini yedirip yatırıyorum,biraz oynuyoruz yatakta,sonra yoruluyo ve uyuya kalıyo yavrum.tabii karnım büyüdükçe onu daha az kucağıma alabiyorum,beni de gördümü kucağıma gelmek istiyo,tutabildiğim kadar tutmaya çalışıyorum ama çok yoruluyorum tabii :)Ama kesinlikle annelerimiz olmasa nolurduk bilmiyorum :)

öyle yapıcam canım ben bu bebeğe çok zor kavuştum kimse için vazgeçemem onada söyledim kötü zzamanımda yoktun iyi zamanımdada benim size ihtiyacım yok dedim tlf kapattım

öyle yapıcam canım ben bu bebeğe çok zor kavuştum kimse için vazgeçemem onada söyledim kötü zzamanımda yoktun iyi zamanımdada benim size ihtiyacım yok dedim tlf kapattım

Böyle bir zamanda ona en çok ihtiyacın olacağı zamanlarda yapmaması gereken herşeyi yapmış benim bile senin anlatıklarından sonra çok canım sıkıldı canım.İnş.hatasını anlarda aranız düzelir canım.Ama birde şu yanı var kayınvaliden seni seviyor hiç olmazsa senin yanında bir destek daha var lütfen kötü şeyler düşünüp bebeğini üzme onun sana şu anda çok daha fazla ihtiyacı var annesinin üzülmesini hiç istemez.

cnm takma kafana suan tek bebeğini düsün bir an benim annem böyle bişey yapsa ne yapardım die düsündüm ama cok sükür hiçbirzaman annem beni yanlız bırakmadı herzaman yanımda oldu halada öyle.Sen eşinle mutluysan gerisi boş cnm benim sakın üzülmee..

arkadaşlar biberon ve emzikte nuk un ürünlerini çok tavsiye ediyolar eczaneler ben onu almayı planlıyorum ama dedğim gibi 5. ayın sonuna kadar yasakmış :) annem ööle diyo eşimde saolsun annem ne derse onu kural kabul ediyo :))

Çağlayancım geçmiş olsun canım senin yaramaz pek gelemiyo böyle şeylere hemen huzursuzlanıyo biraz nazlı olucak galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…