Canım, link yazamıyorum ama google da avent yazarsan philips avent olarak karşına çıkar mutlaka,avent com olması lazım dan bulabilirsin herşeyi.
bakalım çağlayancım çoğunluk neyi öneriyor ona göre bir yol çizeriz olmazsa daha zamanımız var nede olsa
günaydın kızlar...
cutie doğum günün kutlu olsun canım.eşinle ve bebişinle huzurlu sağlıklı nice yıllara..
bunun silikon olması kafamı karıştırdı işin açıkcası
çok güzel görünüyor ama özellikleride çok iyiymiş
canım camı bebeğin eline nasıl verceğim demişsin bende aynı şeyi düşünmüştüm bana dedikleri ama sonuçta bebek tutmayacakki baştan biberonu daha sonradan normal alırsın diye
genelde buradakilerin fikrine göre alacağım bende
evet canım,tam kızım koşturacakken iki numara gelecek.Aslına kızım şimdiden başladı bizi peşinden koşturtmaya,emeklemeye çalışıyo ama daha tam olarak başarabilmiş değil,onun yerine komando gibi sürünüyo,hemde öyle hızlı ki anlatamam.Allah bilir 11-12 aylıkda noluruz ::))) Allahtan annemle kayınvalide var da onlar da ilgileniyolar saolsunlar. Artık kucakta da durmuyo hatun,ilaaki yere inecek,istediği şeye kendi gidecek. Daha şimdiden zor valla ama yinede onlar için herşeye değer :)
Kızlar selam haftasonu bağlanamadığım için ancak şimdi okudum. İnsan özlüyor gerçekten. Herkesin iyi olmasına çok sevindim. Bende iyiyim 7 Eylül kontrolümüz var babamız bebeiş ben bu kontrol tam 3 kişilik :))) Çok heyecanlıyım. Bu arada bugün benim doğum günüm paylaşmak istedim. İnşallah seneye yavrumla beraber kutlayacağımmm. Düşünmesi bile heyecan verici...
16 hafta olucak yarın artık sanırım cinsiyet tam olarak görünür haftaya dimi ama???
Bende henüz hiç bir şey almadım biraz zaman geçsin diye bekliyorum.
pazar günü annemle tartıştım evini taşıdı büyük eşyaları hep sıfır aldı ve eşim taşıdı daha önce hepsini sadece evde ufak tefek eşyaları kalmıştı ramazandan önce taşın diye ısrar ettik yok şimdi taşınmıyıcam dedi pazarda alel acele taşındı bende çok eşyası yok ve eşim oruçlu diye eşimi yollamadım hem ev çok yüksek bi katg hemde okadarcık eşyayı taşıyacak adam vardır sonuçta annemde tavır yaptı bende kızdım eşim herhaltlarına koşturuyor adamı oruçlu oruçlu oraya göndericem oruç tutmyanlar eşimin önünde yorulup suyunu içicek annemin bunu düşünmöesi lazımken kalkıp tavır yaptı
Tavır yapıcak bir durum yok aslında bazen anneleri anlamakta zor oluyor canım.Benimde anlayamadığım zamanlar çok oluyor( Sıkma canını bebişini düşün annen belki başka birşeye alınmıştır ama böyle birşey yaşatmıştır size.
canım üzüldüm yaaa birde hamileyken kötü olmuş sizdemi kalıyorduki annen kendi annenmi yoksa kayınvalidenmi canını fazla sıkmamaya çalış bebişin daha önemli
işte malesef yapıyorlar canım kızdığım şey ben 6 aydan fazladır evde yhatıyorum amelyat oldum gelmedi tlf açtı sadece kanamam oldu görümcemdeydim geldi misafir gibi geldi gitti evime gelmedi çok bencil davranıyor varsa yoksa oğlum diyor başka bişey demiyor arkadaşlarım elin kırk kat yabancısı bebeğim için bişeyler yasparken o hiç bişeye karışmıyor biz aramassak aramaz yada hep demeli arar bunların hepsini bana yapan kadına ben eşimi kullandıramam ki eşim herşeye koştu herşeye evinin tadilatını bile eşim yaptı bunları kaldıamıyorum bende tavrımı koydum kaynanam 65 yaşında yaşlı kadın önüme suyumu varana kadar getiriyor uflamıyor bile bende artık taKMIYORUM ne yapayım
işte malesef yapıyorlar canım kızdığım şey ben 6 aydan fazladır evde yhatıyorum amelyat oldum gelmedi tlf açtı sadece kanamam oldu görümcemdeydim geldi misafir gibi geldi gitti evime gelmedi çok bencil davranıyor varsa yoksa oğlum diyor başka bişey demiyor arkadaşlarım elin kırk kat yabancısı bebeğim için bişeyler yasparken o hiç bişeye karışmıyor biz aramassak aramaz yada hep demeli arar bunların hepsini bana yapan kadına ben eşimi kullandıramam ki eşim herşeye koştu herşeye evinin tadilatını bile eşim yaptı bunları kaldıamıyorum bende tavrımı koydum kaynanam 65 yaşında yaşlı kadın önüme suyumu varana kadar getiriyor uflamıyor bile bende artık taKMIYORUM ne yapayım
hayatım sterilizatörün olunca gerisi önemli değil hem o kanserojen maddelerden falan içerdiğini sanmıyorum çünkü bakanlık onaylı bunlar. kauçuk uç evet sağlıklı güzel ama çok sert.
canım benden sana tavsiye annene ve kayınvalidene yapış çünkü en çok ihtiyacın olduğu zaman olacak 1 yaşında:)
Zor bir durummuş canım allah yardımcın olsun ama üzme kendini bak içindeki can senin herşeyini hissediyor sen üzüldükçe oda üzülür.Madem bundan sonra tavrını belirledin ona göre davranırsın ama bu hamile halinle bunları sana yapmasıda çok üzücü.Sen kendini ve bebeğini düşün canım üzülmeme çalış:1hug:
öyle yapıcam canım ben bu bebeğe çok zor kavuştum kimse için vazgeçemem onada söyledim kötü zzamanımda yoktun iyi zamanımdada benim size ihtiyacım yok dedim tlf kapattım
Günaydın kızlar dün çok kötü bir akşam geçirdim iftara gittik eşimin ailesine ama mahvoldum giderken beni çok kötü araba tutuyor bebişimde hiç huzurlu değildi bütün gece karnım ağrıdı.Karnım böyle içine içine çekildi elim sürekli karnımda ovmak zorunda kaldım bütün gece neden böyle huzursuz oldu anlamadım.Ama bugün çok iyiyiz çok şükür araba yolculuğunu hiç sevmiycek galiba benim bu bebişim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?