Gözünaydın canım kızıma bir arkadaş daha geldi.kaydirigubbakcemile2
Güzel isim canım kulağada çok hoş geliyor.
Yiğit'te güzel isim benim çevremde yiğit bebek çok var bu aralar çok popüler bir isim oldu bir anda
fns canım yasese arkadaşlığını onayladıktan sonra sende şubat annelerine katılabilirsin
aynen canım benimkide, yapma der ama yapmaz,yapamazki yapmamış çünkü beceremiyor, ama geçen bi çay makinası aldık herakşam çayını içemedik malkinanın diye dert yandı,çünkü onu kututsundan çıkarıp yıkayamaıdm bi türlü ben:kedi: sonraaaa bikaçgün sonra bi baktım bu almış makinayı bi güzel yıkıyorrr hahayyy demekki ben yapmasam yapacakzemuszemus
selam kızlar
ben birazdan doktora gidicem rapor almak için seminerlerde okula gitmicem çünkü 42 km(((((((((((
gitmişken bebişimi de görürüm:))))))))))))))))))))
inşallah iyidir
dün yatarken ressmen hissetiim çok sert bi vuruştu:)))))))))))))))))))))
kızlar bebeğimin ismini beste koymaya karar verdik nasıl isim ?
izmirligülşah beste ismi bencede güzel
bende şuan yiğit ismi önde gidiyor yiğit sizce nasıl kızlar daha icime sinen bir isim bulmazsam eğer yiğit olacak erkeğim
ben de varım ben de ingilizce öğretmeniyim sositososito istda diilim o ayrı :))
benim ve eşimin sülalesinde de yiğit ismi yok birazda bundan dolayı düşünüyorum bakalım hepbirlikte göreceğiz sonuçta hepimiz buralardayız
sağol canım
yasese benim kim olduğumu bilirmi acaba?
adım burdakinden farklı doğal olarak :)
tebriklerrrrra.s.
çok güzelmiş hihoyyyt bende kız olursa ezgi düşünüyorum :)
evet canım bu siteydi teşekkürlerr
kızlar facebook sayfasına katılmak için ne yapmam gerek
izmirligülşah beste ismi bencede güzel
bende şuan yiğit ismi önde gidiyor yiğit sizce nasıl kızlar daha icime sinen bir isim bulmazsam eğer yiğit olacak erkeğim
şubat annelerini arkadaş olarak ekle
fns canım yasese arkadaşlığını onayladıktan sonra sende şubat annelerine katılabilirsin
selam kızlar
ben birazdan doktora gidicem rapor almak için seminerlerde okula gitmicem çünkü 42 km(((((((((((
gitmişken bebişimi de görürüm:))))))))))))))))))))
inşallah iyidir
dün yatarken ressmen hissetiim çok sert bi vuruştu:)))))))))))))))))))))
slm kızlar.3lü test için kan verdim.seminer zamanı ewde olmak için bende 10 günlk rapor aldım.
herşey normalmiş.
DR.erşad bey'in KIZ teklifine varım diyoorruuuuuuuuummm.
125 gr. sağlık dedi dr.şuan havalardayız:)))
kızlar bebeğimin ismini beste koymaya karar verdik nasıl isim ?
Mrb arkadaşlar
Umarım herkesin keyfi yerindedir
Ben bu sabah yine nöbetten çıktım bu saate kadarda hiç uyumadım .
Eşim diş dr na gitti,dönüşte küçük bir işim var dışarda halledip geleceğim
ay inş. benimki ozamana kadar kalmazkızım diye seviyorum içime öyle doğuyo rüyamda hep pembe şeyler alıyorum.ismi hazır.hayırlısıyla bi öğrenebilseydik:Saruboceq:
aynen canım benimkide, yapma der ama yapmaz,yapamazki yapmamış çünkü beceremiyor, ama geçen bi çay makinası aldık herakşam çayını içemedik malkinanın diye dert yandı,çünkü onu kututsundan çıkarıp yıkayamaıdm bi türlü ben:kedi: sonraaaa bikaçgün sonra bi baktım bu almış makinayı bi güzel yıkıyorrr hahayyy demekki ben yapmasam yapacakzemuszemus
cinsiyetini öğrnemeyen çok az kişi kaldık sanırım
meraktan çatlıyorum
yarın randevum varaklinialirimsmile
canım bende hep uzanıyorum unutup nolacak bılmıyorum hamılelık cok guzel ya esıme ben sureklı hamıle kalayım ye ıc yat dıyorumkaydirigubbakcemile3 olur dıyo cok dusuyo esımde ustume ama sag olsun kardesım ve annem esıme ıs bırakmıyo cok nadır yapıyo ıste
Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi
merhabalar arkadaşlar dün geceyi zor geçirdim karnıma sancı giriyordu resmen ayağa kalkmakta bile zorlandım daha öncede olurdu ama hiç bu kadar acı vermemişti çok korktum bebeklerimiz büyüyüp ağrılar azalcak derken acaba çoğalcakmı??
bu arada perşeme günü oğluşumu görmeye gidicem ...çok mutluyum çokkkkkk...
azcık iş yapıp geri gelim bariii :)
maş maş. oğluşumuzaselam kızlar
Cumartesi kontrol vardı. Çağlayancım üçlü testi yaptırdık sonuç çıkınca doktorum arayacak. Ona göre detaylı ultrason için randevu alıcam.Herşey normal oğluşum günden güne büyüyor.
Burcu hoşgeldin canım,maşallah hepimize yorum yazmışsın canım çok saol,eşin gitmiş sanırım allah kavuştursun ama sana bir can yoldaşı daha var minik kağan :))
Evet canım,onlar doğana kadar çok zamanımız var daha :))
Tanır canım merak etme hepimizi tanımıyorduki zaten bir ben kendi ismimle varım heralde orda :))
merhabalar arkadaşlar dün geceyi zor geçirdim karnıma sancı giriyordu resmen ayağa kalkmakta bile zorlandım daha öncede olurdu ama hiç bu kadar acı vermemişti çok korktum bebeklerimiz büyüyüp ağrılar azalcak derken acaba çoğalcakmı??
bu arada perşeme günü oğluşumu görmeye gidicem ...çok mutluyum çokkkkkk...
Gözünaydın canım kızıma bir arkadaş daha geldi.kaydirigubbakcemile2
Güzel isim canım kulağada çok hoş geliyor.
Yiğit'te güzel isim benim çevremde yiğit bebek çok var bu aralar çok popüler bir isim oldu bir anda
benimde oğlum olursa yiğit, efe ,doruk vaya eray düşünüyorum
tabi ön ismi babamın adı olan ahmet olacak inşallah
Cnm ağrılar hep olacak özellikle son aylarda ağır olacak
ben hiç böle düşünmemiştim demekki alışmam gerekicekk...
kolay gelsin
maş maş. oğluşumuza
hşbulduk cnm evet oğlum benim minik arkadaşım :)))
Geçmiş olsun canım,sende kötü bir gece geçirmişsin benim gibi bu bebişlere çok zorlanıcaz galiba biz bir 5 ay daha.
2 gün sonra kavuşuyorsun minişine ne güzel canım.
çağlayancım bnm kızımn isminide eklermisin beste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?