2011 Şubat Anneleri

merhaba kızlar aramızda bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenenler olmuş hayırlı olsun darısı bizim başımıza artık öğrenelim bbebeklerimize cinsiyetine göre hitap edelim ya bu arada yarın benimde okul başlıyor bakalım nası oturacam çünkü zorlanıyorum ben biraz

Burcu cum hoşgeldin...

ahh canım benim,görümce konusunda bende sendenim, bir tane ama bin taneye bedel inanki, ben kolayını aldım, merhaba merhaba, nasılsın bile yok,ben gitmeyince oda gelmiyorguclubacismile sadece kayınvalidemlerde görüşüyoruz,eşim çok iyi bir insan bazen yumuşuyorum keşke böyle olmasa iyi bi insan olsaydıda eşimin kardeşiyle güzel geçinseydim diyorum,çünkü eşim benim aileme çok saygılı,araları süper,ama napayım karşındakinin de adam olması şart,senle bitmiyor işş,,aaaaa ne çok dertliymişim benkaydirigubbakcemile3

slm arkadaşlar ben geri geldim ev almış başını gidiyodu bütün evi sildim ama sadece silebildim bi kaç saat sonra da toz alırım dedim vileda içime sinmedi bütün evi elimle sildim çok yoruldum valla balkonları da yıkadım şimdiden nefesim kesiliyo napcm ilerleyen aylarda bilmem ben yokken baya muhabbetler olmuş valla okumak çok zevkli oluyo eşim ne buluyosun şu kadınlar kulübünde sürekli diyo ama benim aklım hep burda ona anlatamıyorum ki :))

ellerine sağlık canım,bende haftasonu gebeliğimden beri elektrikli süpürge kullanmıyorum, bi cesaretlendim süpürdüm valla sildim, camları balkonlaro ohhh tertemiz oldu,güle güle kirlenelimkaydirigubbakcemile5

ahh canım benim,görümce konusunda bende sendenim, bir tane ama bin taneye bedel inanki, ben kolayını aldım, merhaba merhaba, nasılsın bile yok,ben gitmeyince oda gelmiyorguclubacismile sadece kayınvalidemlerde görüşüyoruz,eşim çok iyi bir insan bazen yumuşuyorum keşke böyle olmasa iyi bi insan olsaydıda eşimin kardeşiyle güzel geçinseydim diyorum,çünkü eşim benim aileme çok saygılı,araları süper,ama napayım karşındakinin de adam olması şart,senle bitmiyor işş,,aaaaa ne çok dertliymişim benkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

ayy nolcak valla bilmiyorum bu görümceler kayınvalideler benim görümcem yok ama kaynım saolsun bütün görümccelere beter hoş benim eşimin ailesinden kimseyle pek münasebetim yok bazen çok moralim bozuluyo bazende diyorum ne takıyosun sen ne yaptınki onlara onlar kendileri bööle henüz ben aranıp tebrik bile edilmedim bebeğim için daha neler neler allahtan uzağız da ammmannn boşverin kızlar takmnayınn

ayy nolcak valla bilmiyorum bu görümceler kayınvalideler benim görümcem yok ama kaynım saolsun bütün görümccelere beter hoş benim eşimin ailesinden kimseyle pek münasebetim yok bazen çok moralim bozuluyo bazende diyorum ne takıyosun sen ne yaptınki onlara onlar kendileri bööle henüz ben aranıp tebrik bile edilmedim bebeğim için daha neler neler allahtan uzağız da ammmannn boşverin kızlar takmnayınn[/QUOTE]

haklısın canım,benin kayınvalidem ve kayınpederim iyi,ama demekki illa bitane nazar boncuğu çıkıyor,benim görümcem,senin kaynın,başasının eltisi vs.bu uzayıp gider doğru söylüyosun en güzeli takmamakkaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar 3-4 gündür giremedim amma çok yazılmışş.. bu arada ben de kromozom testini yaptırdığım laboratuvarı aradım. kimse böyle bişi söylememişti bana ama aklıma geldi o kadar kromozomlarına bakıyorlarsa cinsiyetini de görüyorlardır dedim. sordum önce yasak hık mık dediler ama sonra kibarca ısrar edince 10 dk beklettiler ve kız bebek dediler... o kadar çok sevindik ki.. Allah'ıma şükür innnşallah tüm testleri temiz çıkan bir prensesimiz olacakk.. teyzeleri haberi duyunca hemen bişeyler almışlar. çoraplar nevresim takımı bere badi vs..

çağlayançiçek ekliyor sanırım listeye bizi.. 34 yaşında 64 kilodaydım. sat 30 mayıs usg ye göre doğum tarihi 27 şubat. ve ZEYNEP adında bir kızımız olacak innşallah. adı şimdilik bu değişmezse.. :)

gözün aydın canım inşallah kucağına ladığın günüde görürsün

herkes birinden şikateyci bendede bi elti var maşallah kıskançlıktan çatlayacak halbuki kendimi övmüş gibi olmayayım ama hiç gösterişi sevmem aldığım bişeyi acaba karşımdaki imrenirmi diye söyleyemem ama al sana tam tersi kıskanç bi elti :)))) ama biz napıyoruz takmıyoruzz :))))

hayırlı olsun canım inşallah sonuçlarında iyi çıkar kromozom testini neden yapmıştı doktorun daha önce bu testi duymamıştım

özünaydın canım,bende çok sevindim prensesime ama kesin değil dedi, değişirse şok olurum çok alıştırdım kendimibilmiyorumkismile

hayırlı olsun canım inşallah sonuçlarında iyi çıkar kromozom testini neden yapmıştı doktorun daha önce bu testi duymamıştım

canım malesef ense kalınlğı görülmüştü ve kromozomal hastalıkların olabileceği riski söylenmişti. 12. haftada cvs denilen karından plasentaya girip parça alıncı ondan da hücre bölünmesi hızlandırıldı ve kromozomlarına bakıldı yani hala bakılıyor:) ilk sonuçlar Allah'a çok şükür iyi. arife günü her şeyi öğrenicez inşallah.. artık bunları düşünmüyorum cinsiyetini öğrendim alışveriş de yapıcam. aklımdan kötü bişi geçirmiyorum:)))

inşallah cnm izmirin neresindensin biz yaseseyle görüşüyoruz zaten :)

ben şirinyerdeyim canım bende aranıza katılmak isterim hem sonra bebeğiminde arkadaşları olmuş olur ...

alocum çok sevindim gözünaydın tekrar prensesin hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin canım...

bebek için yatak almaktan oda takımı almaktan bahsetmişsiniz gerilerde.. wallahi ben bugün önce kendime yatak baktım. hafta sonu 2 gece bi yerde kaldık. 200cmX200cm bir yataktı. viskolex teknolojisi dedikleri yaysız yataklardan. o kadar harikaydı kii.... kesinlikle önce kendimize böyle bişi almak istiyoruz. biz iyi uyursak bebeklerimize de iyi bakarız. şimdiki yaylı yatağımızda eşim sahura kalkıyor onun kalkışından ben sarsılıyorum ve uyanıyorum. sonra o ne kadar yavaş yatsa da yine uyanıyorum. yani birbirimizi çok etkiliyoruz.. walla son 2 gecede hiç böyle bişi olmadı süperdiii..hem eni 2 metre olunca bebeğimiz de rahatlıkla sığarr.. sonra da bebepark kullanıcam.

ayy çok sevindim canım hadi gözün aydın başla canım stres atarsın hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…