Tünaydınlarrrrrrr :)))
Yeni katılan arkadaşlar, hoşgeldiniz :)
Sevim_li cnm hakikaten maş kocana ne diyim, sana yardımcı oluyormuş ne güzel, benim eşimde elinden geldiğince yardım eder özellikle kağan konusunda, ama çok dağıttığı için benim bazen sadece dağıtmasın yeter dediğim günlerde oluyor, Cnm annen konusunuda okudum fakat diyecek söz bulamıyorum, en iyi tavrı sen bilirsin ama hamileyken üzme kendini tabi kolay değil bunu yapan insanın öz annesi olunca işler değişiyor, bide senin 5 tane görümcen mi var, Allah sabırlar versin ama dertlenmediğine göre iyiler demekki Rabbim bozmasın inş. bende bi tane vardı vardı diyorum çünkü yaptklarından sonra görüşmüyorum, eşimde herşeyin farkında, sırf kardesim atsan atılmaz satsan satılmaz diyor ve arada görüşüyor , eşimin dediğine görede bana yaptıkları bir bir çıkmış kaynanasından ve eşinin tarafından , evinden falan kovmuş kadını hemde o derece, bende ALLAH BÜYÜK diyorum başkada bişi demiyorum, yanına kalmayacaktı ya kimin yaptığı yanına kar kalmış bir bir çıkar !!
İzmirliigulsah cnm bayram temizliği diye zorlma kendini yavs, bi süpürge açar bir toz alırsın oldu bitti, sende dün akşamı kötü geçirmişsin cnm tekrarlamaz inş. bi daha
fns93; cnm hoşgeldin, tatil bitti demek, işede dönmüşsün hayırlı olsun, bende evime yeni geldim insanın evi gibisi yok gerçekten, yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat nasıldı tatil :))
CaglayanCicek; cnm kötü bir akşam geçirmişsin mide hepimizin ortak problemi sanırım ya inş. tekrarlamaz bide yazdıklarını okudumda gerçekten maş. kocana, inş. hep böyle yardımcı olur sana, bide cam biberondan bahsetmişsin cnm gerçekten kırılmıyor oğlum kaç kere fırlattı yere, benimde elimden düştü kaç sefer sağlam :)))
SariSheker; cnm perdeleri sen takma bence uzanmak gerekiyor tehlikeli olabilir
Violina; cnm browns kullandım memnunum eğer alırsan içinden çıkan küçük fırçaya iyi sahip ol ben kaybettim onsuz küçük yerler temizlenmiyor
Mucize cnm ben sterilizatör kullandım, buharla sterilize ediyor, chicconun memnundum ama yakınlarda polikarbonat biberonların içindeki bpa adlı maddenin yüksek sıcaklıkta açığa çıkıp bebeğe geçtiğini öğrendim, buharlada olsa yüksek sıcaklığa ulaşıp çözünüyor sonuçta, kararsızımm bu konuda.... olmadı sadece cam biberonlar alıp steriliize ederim diye düşünüyorum ama zaten en az 6 ay emer bebek sonrasındada gerek kalmaz sterilizeye
Cannur; cnm senin bebeğin kaç aylık, benimki 16 aylık, benimkiine yakın diyordum ama seninki daha yakın olmuş sanırım
Gozdeati; cnm bebek 5. ayda emzik kabl etmez, bak bende oğlumda dr ları dinledim vermedim emzik ilk 5 hafta 6. haftada kabul etmedi istemedi, inan emzik emmeyen bebeği avutmak daha zor doğsun ikinci bebeğime doğar doğmaz emzik vericem
Nicensmart; cnm güle güle kullan aldıklarını iyi günlerde inş.
Cutie;cnm doğumgünün kutlu olsun inş randavundanda güzel haberler getirirsin bize :)) inş cinsiyetide kesinleşir o zaman :))
Dillerim_lal; cnm odaya alınan sepet beşikleri bebek yaklaşık 3 aylık olup dönmeye başlayana dek kullanabiliiyorsun ben bu sebepten almamıştım ama çok güzeller, maddiyatta problem değilse al hevesini :)))
Moonsun cnm bebiş alışverişi çok zevkli 2 günde bile tamamlarsın hiç gözünde büyütme :)) cnm bide emzik başı olarak kauçuğuda ver silikonuda, hangisini istediğine bebiş karar verir zaten
Melocum; cnm Rabbim bu bebeğini sana bağışlasın inş.
Gozdeati; cnm hoşgeldin, bazı dr lar ikili test iyiyse 3lüyü istemiyor, ama ben yaptırıcam 3lüyüde içimde kalmasın, arada benimde ağrım oluyor kasık bölgesinde aşırı olmadığı için çok önemsemiyorum
Senaysn cnm 2.5 kg yağ olurmuuuu, o yağlar yapışıp kalıyo bide bünya müsaitse... keşke 2.5 olsa...
Maviumutolsun cnm hayırlısı olsun, kızıda erkeğide bir, ama Rabbim herkese ikisinide tattırsın inş.
Zug; cnm Rabbim odasında uyuyup ynadığı günleride göstersin inş. güle güle kullansın bebişin
saol burcuu yazdım rahatladım şuan içimde bi sıkıntı yok ben asla feri hareket etmem oda bilir bişey dediysem onu söylemem için çok şey olması ve biriktişrmem gerek annemde olsa hak etti ona olan tavrımı laflarımı bundan sonra allaha kaldı işimiz kötü zamanımda yoktu iyi zamanımdada olmasın annemde olsa bana bunu yapgtıya herkes herşeyi yapar kimseye bişey diyemem eşim tarafıyla iyiiz çok şükür herşeyime koştururlar saolsunlar evet 5 tane görümce var 3 tane ist diğerleri memlekette evli en iyisi mesafeyi korumak biz çok iyiyiz ama diğer eltime daha farklılar herşeyine karışırlar iyi kötü yorum yaparlar bana öyledeğiller mesafemiz çok iyi şuan biizde çok şeyler yaşadık kötü olduk ama eşim için düzeltmeye karar verdik iki tarafta bi adım gittik birbirimize düzelttik şükür