2011 Şubat Anneleri

saol burcuu yazdım rahatladım şuan içimde bi sıkıntı yok ben asla feri hareket etmem oda bilir bişey dediysem onu söylemem için çok şey olması ve biriktişrmem gerek annemde olsa hak etti ona olan tavrımı laflarımı bundan sonra allaha kaldı işimiz kötü zamanımda yoktu iyi zamanımdada olmasın annemde olsa bana bunu yapgtıya herkes herşeyi yapar kimseye bişey diyemem eşim tarafıyla iyiiz çok şükür herşeyime koştururlar saolsunlar evet 5 tane görümce var 3 tane ist diğerleri memlekette evli en iyisi mesafeyi korumak biz çok iyiyiz ama diğer eltime daha farklılar herşeyine karışırlar iyi kötü yorum yaparlar bana öyledeğiller mesafemiz çok iyi şuan biizde çok şeyler yaşadık kötü olduk ama eşim için düzeltmeye karar verdik iki tarafta bi adım gittik birbirimize düzelttik şükür

canım hayırlı olsun kızın, cicilerini güzel günlerde giysin inş.

Gözünaydın canım,testlerin ilk kısmı temiz çıkmış inş.diğerleride böyle gelir.Bir kızçemiz daha oluyormuş hadi bakalım kucağımıza aldığımız günleride görürüz inş.

Size birşey sorucam bir süre önce dişimde enfeksiyon oldu hastaneye gittim (Ankara Bayındır Hastanesi Diş Bölümü) bana KLOROBEN GARGARA yazdı. Hamile olduğumu ilettiğim için ilaç veremeyeceğini ancak gargara verebileceğini söylemişti bende kullandım. Ama şimdi aklıma düştü siz hiç kulladınızmı?

walla doktorun verdiyse boşuna endişe etme bence.. böyle bir tecrübem yok ama..

http://www.saglikkutuphanesi.com/ilaclar/Kloroben_Gargara.htm

şu linke bir bak istersen cutie.

gebelik kategorisi B diyor, A en güvenli olanlara veriliyor. çok mecbur kalmadıkça kullanma derim ben, ama tabi doktorun hamileliğini bile bile verdiyse bildiği birşey vardır.
hem sen doğumgünü çocuğu değilmiydin, niye bu gün kendine sıkıntı yaratıyosun bunları düşünüp

doğru ya teşekkürler arkadaşlar.
zaten veren diş doktoru durumumu biliyordu.
bu kadar endişe etmeme gerek yok.
ağızımda enfeksiyon olması sonuçta daha zararlı bir durum. bunu biliyorum en azından.

doğru ya teşekkürler arkadaşlar.
zaten veren diş doktoru durumumu biliyordu.
bu kadar endişe etmeme gerek yok.
ağızımda enfeksiyon olması sonuçta daha zararlı bir durum. bunu biliyorum en azından.

canım ayrıca ilaçlarda A, B,C,D, X kategorileri varmış (senin sayende ben de araştırıp öğrendim şimdi)
yani B kategorisinde çok ciddi risk yokmuş, gerektiğinde doktor kontrolünde kullanılır deniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…