• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Civilimden alışveriş yapan arkadaşlarım. Kargo parası ödediniz mi? Ne kadarlık ürün alırsak kargo ücretsiz geliyor ?

kızlar ya bişi sorcam... hani uyku setinin içinde yatak kenarları var ya... uyku seti almadan sadece o yatak kenarlarını alabiliyormuyuz...???? ayrı olarak satılıyor mu?? civilime baktım yatak için yani beşik için bile ayrı uyku seti yok orda...görennnn... duyannn... bilennn... varsaaa banada bildirir miiii :uhm:

takım olark satılıyo hep bulman cok zor yasmin ne yapacaktınki sade kenarıbilmiyorumkismile

kızlar ya bişi sorcam... hani uyku setinin içinde yatak kenarları var ya... uyku seti almadan sadece o yatak kenarlarını alabiliyormuyuz...???? ayrı olarak satılıyor mu?? civilime baktım yatak için yani beşik için bile ayrı uyku seti yok orda...görennnn... duyannn... bilennn... varsaaa banada bildirir miiii :uhm:

Benim bildiğim ayrı satılmıyor canım onlar uyku setiyle beraber satılıyor.

CaglayanCicek, mavi3, nesli81, nhlhsn, nuryasemin, red_cake, senaysn, smeyr, sudenur80, yasminkamu

huuuuuu huuuuuuuuuuu

Efendim kızçe :)))

Civilimden alışveriş yapan arkadaşlarım. Kargo parası ödediniz mi? Ne kadarlık ürün alırsak kargo ücretsiz geliyor ?

90 tl ve üzeri kargo ücretsiz diye biliyorum ben
90 tl'nin altında yaparsan banka ve kredi kartı ile 4.5tl
kapıda için 5tl kargo alıyorlar

CaglayanCicek, mavi3, nesli81, nhlhsn, nuryasemin, red_cake, senaysn, smeyr, sudenur80, yasminkamu

huuuuuu huuuuuuuuuuu

melocum nasılsın iyimisin bende geçmişi okuyordum

canım 90tl üstü kargo ücreti ödenmiyor sanırım brn gidip mağazasından alıyorum ama netten devamlı yeni şeyler gelmişmi diye takip ediyorumsempatiksalakcinni

canım uyku setleri pahalı... 1 tane aldım ancak belki 1 tane daha alabilirim... o kenarlıklardan varsa değişik değişik alıp kullanmak isterim.. çünkü ilk etapta uyku tulumu içinde yatacağı için yorgan falan kullanılmıyor..

takım olark satılıyo hep bulman cok zor yasmin ne yapacaktınki sade kenarıbilmiyorumkismile

kızlar bu midem geçmedi yaaasenağlama

melocum nasılsın iyimisin bende geçmişi okuyordum

canım 90tl üstü kargo ücreti ödenmiyor sanırım brn gidip mağazasından alıyorum ama netten devamlı yeni şeyler gelmişmi diye takip ediyorumsempatiksalakcinni

Ayy ne güzel yakınsın demek. Ben de internetten çok beğeniyorum. Eşim görerek alalım diyor. Size güveniyorum malı kaliteli ve fiyatı da uygun. Eşimi kandıracağım guclubacismile

Birde biz şubat ta doğum yapacağız ya Allah nasip ederse. 4-5 aylık olduğunda yaza denk gelecek o kıyafetlerini şimdiden alıyormusunuz? Alıyorsanız kısa kolllu mu alıyorsunuz? Çok soru sordum :1:

Bulanıyordu dimi senin miden tuzlu birşeyler yemeğe çalış yada patates haşla biraz tuzla ve ye oda iyi geliyor.

(başka bir formül daha söyliyim mi ben çok rahatlıyordum artık son noktaya geldiğimde aklinialirimsmile istifra et dayanamıyorsan artık yada tuzlu şeylerle geçirmeye çalış )

kızlar ayrıntılı ultrasonla 4 boyutlu ultrason aynımı

Cnm benim bildiğim ultrason aynı ama detaylı bakıyorlar. İç organlarına vs. Benim dr um radyoloji uzmanına da baktırabilirsin istersen demişti. Radyoloji uzmanına gittim. İki dr baktıysa benim bakmama gerek yok dedi. Baktırmadık

Kızlar ben çıkıyorum ii akşamlar olssun hepinize.
Yarın güzel bir gün olsun.
Herkesi öpt

Bulanıyordu dimi senin miden tuzlu birşeyler yemeğe çalış yada patates haşla biraz tuzla ve ye oda iyi geliyor.

(başka bir formül daha söyliyim mi ben çok rahatlıyordum artık son noktaya geldiğimde aklinialirimsmile istifra et dayanamıyorsan artık yada tuzlu şeylerle geçirmeye çalış )

yedim canım yaa ııh fayda etmedi artıı renine içtim bi fayda diye oda çok bişey yapmadı şimdi yastığı ısıtıcıda ısıtıyorum mideme bastırıyorum belki fayda eder bilmiyorum canım ya artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayımbilmiyorumkismile

geçmez canım kolay kolay bence hafif bi çorba yemelisin benimde midem bulanmaya başladı gecenlerde hiç bulanmazken üşütmüşüm sanırım . midem bulanıyo diye bişey yememiştim yemedigimdende halsiz düştüm bi çorba içtim kendime geldim sende azda olsa bişeyler yemeye çalış hafif geçer inşallah

kızlar ayrıntılı ultrasonla 4 boyutlu ultrason aynımı

benim ayrıntılı ultrasonum 4 boyutlu degildi normal ultrasondu burdaki arkadaslarımızın bazılarıda normal ultrasondu demekki aynı degil kaydirigubbakcemile3

melocum bende sana küseyim simdik niye benim ismimi de yazmıyon :gitme:

Back
X