Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum ama CADIARZU diktirilemez mi
CaglayanCicek, mavi3, nesli81, nhlhsn, nuryasemin, red_cake, senaysn, smeyr, sudenur80, yasminkamu
huuuuuu huuuuuuuuuuu
kızlar ya bişi sorcam... hani uyku setinin içinde yatak kenarları var ya... uyku seti almadan sadece o yatak kenarlarını alabiliyormuyuz...???? ayrı olarak satılıyor mu?? civilime baktım yatak için yani beşik için bile ayrı uyku seti yok orda...görennnn... duyannn... bilennn... varsaaa banada bildirir miiii :uhm:
kızlar ya bişi sorcam... hani uyku setinin içinde yatak kenarları var ya... uyku seti almadan sadece o yatak kenarlarını alabiliyormuyuz...???? ayrı olarak satılıyor mu?? civilime baktım yatak için yani beşik için bile ayrı uyku seti yok orda...görennnn... duyannn... bilennn... varsaaa banada bildirir miiii :uhm:
CaglayanCicek, mavi3, nesli81, nhlhsn, nuryasemin, red_cake, senaysn, smeyr, sudenur80, yasminkamu
huuuuuu huuuuuuuuuuu
Civilimden alışveriş yapan arkadaşlarım. Kargo parası ödediniz mi? Ne kadarlık ürün alırsak kargo ücretsiz geliyor ?
çok uzun hikaye olmaz mı :uhm:CADIARZU
huuuuuu huuuuuuuuuuu
Civilimden alışveriş yapan arkadaşlarım. Kargo parası ödediniz mi? Ne kadarlık ürün alırsak kargo ücretsiz geliyor ?
takım olark satılıyo hep bulman cok zor yasmin ne yapacaktınki sade kenarıbilmiyorumkismile
ya hani bulunmazsa ve alman gerekiyorsa
melocum nasılsın iyimisin bende geçmişi okuyordum
canım 90tl üstü kargo ücreti ödenmiyor sanırım brn gidip mağazasından alıyorum ama netten devamlı yeni şeyler gelmişmi diye takip ediyorumsempatiksalakcinni
kızlar bu midem geçmedi yaaasenağlama
kızlar ayrıntılı ultrasonla 4 boyutlu ultrason aynımı
Bulanıyordu dimi senin miden tuzlu birşeyler yemeğe çalış yada patates haşla biraz tuzla ve ye oda iyi geliyor.
(başka bir formül daha söyliyim mi ben çok rahatlıyordum artık son noktaya geldiğimde aklinialirimsmile istifra et dayanamıyorsan artık yada tuzlu şeylerle geçirmeye çalış )
kızlar bu midem geçmedi yaaasenağlama
kızlar ayrıntılı ultrasonla 4 boyutlu ultrason aynımı
Kızlar ben çıkıyorum ii akşamlar olssun hepinize.
Yarın güzel bir gün olsun.
Herkesi öpt