2011 Şubat Anneleri

slm kızlar hepinize bende yolladım bugün hediyemi inş alan beğenir.Beğeniler değiştiği için insan ister istemez tereddüt ediyo napalım artık ...

Çağlayancım merhaba bende hediyemi cumartesi günü beberondan aldım ve sende oradaydın ama telle konuştuğun için ve bizimde acelemiz olduğu için ve de koca faktörüde yanımda olduğu için gelemedim yanına:)

Ben cevp yazmıştım ama görmedin galiba :((
Hatta ilknur'a neden tepki aldınız diyede yazmıştım canım

Valla 3-4 kişi İlknur ismini duyunca sakın koymayın ne kadar İlknur isminde tanıdığımız varsa hayatları hep zorlu geçti yada çok acı çektiler v.s. falan dediler.Hatta bunlardan biri de eşimin teyzesinin kızıydı.Sakın koymayın başka isim bulun falan dedi.Geçenlerde de bir müşterimizle konuşurken o da benzer şeyler söyledi.İlknur isminde tanıdıklarım hep sıkıntılı bir hayat geçirdiler,acı çektiler falan dedi.
İsim bebeğin kişiliğini de etkilermiş ya ondan dolayı bizde değiştirelim dedik. İlknur ismini kayınvalidem istiyordu.Ona anlattık durumu ve Zeynep ile değiştirmeye karar verdik.

Valla 3-4 kişi İlknur ismini duyunca sakın koymayın ne kadar İlknur isminde tanıdığımız varsa hayatları hep zorlu geçti yada çok acı çektiler v.s. falan dediler.Hatta bunlardan biri de eşimin teyzesinin kızıydı.Sakın koymayın başka isim bulun falan dedi.Geçenlerde de bir müşterimizle konuşurken o da benzer şeyler söyledi.İlknur isminde tanıdıklarım hep sıkıntılı bir hayat geçirdiler,acı çektiler falan dedi.
İsim bebeğin kişiliğini de etkilermiş ya ondan dolayı bizde değiştirelim dedik. İlknur ismini kayınvalidem istiyordu.Ona anlattık durumu ve Zeynep ile değiştirmeye karar verdik.

zeynep çoook güzel bir isim bence ve en iyi arkadaşımın ismi:)

kızlar ya bu hedıye dedıgınız ne ben cok sık gıremıyorum buraya cogu seyı de gecmısı okuyarak ogrenıyorum ama uzun suredır gecmısı de okuyamadım.bırde ben aldıklarımı topıge nasıl koyucam ya fotolarını cektım

kızlarrrr bende verdim hediyemi inşallah begenir alan arkadaşım ayyy heyecan yaptım şimdi yaa bi tuhaf oldumm alkisalkisalkis

Çağlayancım merhaba bende hediyemi cumartesi günü beberondan aldım ve sende oradaydın ama telle konuştuğun için ve bizimde acelemiz olduğu için ve de koca faktörüde yanımda olduğu için gelemedim yanına:)

İnanamıyorum yaaa genemi genemi genemi
kimle konuşuyordum biliyormusun elayla konuşuyordum şeker yüklemesini sormak için aramış yoksa biz beberon'a girdiğimizde dükkanda olan çift senmiydin hale yaaa ama bu kadarıda olmazki artık hep yanyanayız ama bir merhaba bile diyemiyoruz birbirimize kaderin cilvesine bak :))

hmm anladım canım böylesi daha iyi olmuş ama zaman zeynep ismide çok güzel

evet canım bizdik sen girdin elinde telefon ben bilerekte biraz oyalandım belki konuşman biter diye ama cık ne çok konuştun ya:) eşimde bi yandan bira daha bekleyelim belki bitiriri diyorum oda arkadaşlara geç kalıyoruz diye hadi hadiliyordu.Zaten yolda park alanı bulamadık arabayı öyle uluorta bıraktık aniden girdik beberona.Hal böyle olunca yine kaldı.Aslında sana bakışlar attım ama sen hem telle konuşuyodun hemde elbiselere bakıyordun olmadı:) Çok eksantirik oldu hakikaten:) Aslında önce tereddüt ettim sen misin değil misin diye sonra anladım tel konuşmaların:)

kızlar merhaba...
dün kontrol vardı.
**bebeğimi 45dakika dıdık dıdık inceledi doktor ,çok şükür herşey normal
**benden bebeğe kan götüren damara bile baktı nasıl kan akıyor fışır fışır
**normal dedi 486 g ve 26 cm olmuş kızım
**bana gelince 5 kilo daha alıp 83 kilo olmuşum ,doktor boyun uzun olduğu için(173)en fazla 90la doğuma girmen gerek dedi.6ayda 12 kilo almış oldum
yediklerime dikkat etmeye başlıyorum

gözün aydın canım, maşallah büyütmüşsün kuzucuğu.

günaydın arkadaşlar
ben bugün çoooook kötüyüm bayağı hastayım dün zor sabah ettim bademciklerim şişti burnum tıkalı zor nefes alıyorum başım ağır geceleri özellikle çok fena oluyorum
normalde yatamıyorum zaten birde bu burun tıkanıklığı beni mahvetti
ben sola yatamıyorum normalde en rahat solda yatılırmış ama ben sağ be sırt üstü yatabiliyorum
sola yatınca göğsümün altına sancı giriyor
doktora gitsem bana antibiyotik verecek baştanda böyle olmuştum antibiyotik içtim daha kötü oldum midem felaket oldu çıkarmaktan 1 kilo verdim şimdi kullanmak istemşyorum
siz nasıl başediyorsunuz bu soğuk algınlığıyla kullandığınız iyi gelen bitki felan varmı burun tıkanıklığıyla özellikle nasıl başediyorsunuz

geçmiş olsun moonsun, ıhlamur içebilirsin bol limonlu. ama en önemlisi dinlenebilmek. çalışıyorsun di mi canım, keşke izin alabilsen bir kaç günde toparlardın kendini.

Ayyy kızlar oku oku bitmedi bir türlü geçmiş yarısında bıraktım işler beni bekliyor çünkü bir sürü kontrol etmem gereken evrak var.
Cumartesi dr.gittim ve çok beğendim kızım çok iyiymiş 635gr olmuş ama aşağıda bebeğin tepikleri aşağıda hissedersin dedi evet dedim bende güldü.Suyu gayet iyi dedi sağlıklıymışta gene uyuyordu bir elini yana salmış bir eliylede kulağını kapatmış yan yatıyordu bir ara elini hareket ettirdi babası bir sevindi aaa hareket ettirdi galiba dedi dr.evet hareket ediyor dedi :)) Babasına bak tombiş tombiş yanakları var dedi çok hoşuna gitti babasının cinsiyetini sordum ayakları aşağıda kapatmış ama kesinlikle kız dedi :)))
Sonra çatlaklar için dr.krem vermişti dedi hayır dedim bir tane verdi ama almadım daha kg konusunda şu anda olduğum kg için bu artık sınır bundan sonra almıyoruz dedi.
Hamur işi,tatlı,abur cubur aklınıza gelebilecek çoğu şeyi yasakladı dr bana
Sebze ağırlıklı besleniyoruz dedi,su içiyoruz gene bol bol vitamin bitti dedim yazarmısınız bu saatten sonra gerek yok dedi kan hapımı sordu bende var içiyorum dedim
Şeker yüklemesi yaptırdık onun tadı ne kadar iğrenç birşey yaaa çok şekerliymiş :))
114 çıktı kan şekerim tamam sorun yok dedi ama kan sayımı sınırda çıktı kansızlık varmış meğerse bende kan haplarını ihmal etmiyorsun yediklerinede dikkat et dedi.
İşte böyle kızlar bebişimide gördüm içim rahatladı artık yeni dr.buldum inş.bundan sonra böyle devam ederiz.

Bu arada hepinize kocaman günaydın kızımın size kocaman tepikleri var teyzeleri bugün çok hareketli maşallah dün gecede 4den beri ayaktayız hiç uyumadık

işte çağlayancım, bazı günler burda kaynatıyorsunuz ya uzun uzun ben de okuldan gelince yetişemiyorum geçmişi okumaya;)) maşallah kızın kocaman olmuş, herşeyin yolunda olmasına sevindim. bu arada dr. sıkıntısını da çözdün sanırım. neyse son 3 ay rahat geçecek dr. konusunda.
aldığınız cicileri de güzel günlerde kullan canım.

cnm gözün aydın bizde gitik cts dokturumaza bebeğim sağlıklıymış 680 gr olmuş kızım maşallah dielim :) şeker ölçümüm yapıldı şükür bişeyimizde cıkmadı ama ben pek fazla süt ürünleri tüketmiorum doktorum anladı ve cok kızdı dünden beri sütümü düzeli içiyorum birde cok kansız cıktık dr şuruba dödü günde iki defa tüp seklinde değişik bi ilaç ucunda folik asit var kızlar içeceğim zamn bastırıp karıştırıorm folik asit destekli ilacımız birde kalsium verdi magnesium ilacı ve mide ilacımız eve dolu dolu ilaçlarla döndüm anlıcanız :))

gözün aydın gülşahcım, ne güzel maşallah kızına. c.tesi okudum ama yazmaya fırsat olmadı. kansızlık için ben her sabah dut pekmezi yiyorum. ilaçların yanında ondan da takviye alabilirsin canım.

evet canım bizdik sen girdin elinde telefon ben bilerekte biraz oyalandım belki konuşman biter diye ama cık ne çok konuştun ya:) eşimde bi yandan bira daha bekleyelim belki bitiriri diyorum oda arkadaşlara geç kalıyoruz diye hadi hadiliyordu.Zaten yolda park alanı bulamadık arabayı öyle uluorta bıraktık aniden girdik beberona.Hal böyle olunca yine kaldı.Aslında sana bakışlar attım ama sen hem telle konuşuyodun hemde elbiselere bakıyordun olmadı:) Çok eksantirik oldu hakikaten:) Aslında önce tereddüt ettim sen misin değil misin diye sonra anladım tel konuşmaların:)

Aha!!! demek Çağlayan elbiselere bakıyordu :) Hediyeyi ordan aldığına göre ve elbiselere bakıyorsa kesin kızı olacak birine aldı :) kaydirigubbakcemile3 Bana mı? bana mı?
hadi yaaa bana alan kişi ağzından kaçırıversin sempatiksalakcinni

Kız dur kızma hemen dr.o bana ben fazla aşırıya kaçtığım için dedi haklıda yani adam 100kg ile doğuma girersem ne olacak üstüne üstlük ben normal doğum diye diretiyorum oda onun için böyle dedi şimdiden aşırı kg aldım ben bebek iyi olsun diye ama dr.ona gitmiyor dedi gitseydi zaten şimdiden kglu rakamlara ulaşırdı dedi canım.Yani kızma sen benim dr.iyi niyetle söyledi onları bana o :)))

yok ondan değilde ama daha fazlada almaman mümkün değil diye yazdım yaniiiii
ben 100 kg ile doğuma gireyim diye dua ediyorum kız 100 ü geçmiyeyim diyeeyvahedigeldismile

Busem okadar sıkıntıya inşallah sonuçların güzel çıkar canım

Kızlar kızımın ismini değiştirdik... buraya da yazdım ama cevap veren oldu mu bakamadım.daha doğrusu sayfayı bulamadım. İlknur Beren demiştik Zeynep Beren olacak :) sizce nasıl?

zeynep ismini çok beğenmişimdir herzaman
adıyla yaşasın canım

aynen gazdan geberiyorum paşanın keyfiyse gayet yerindee maşallah
aynen aynen
daha dönerler onlar annesi son aylardada mideye tepik yicez ama olan bize oluyo sonuctakaydirigubbakcemile3

ayy kızlar civilime bunlar yeni gelmiş çok hoşuma gittiii
1115 Gaye Kadife Kapşonlu Nakışlı Tulum 0-3 Ay | Gaye | Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com

Aha!!! demek Çağlayan elbiselere bakıyordu :) Hediyeyi ordan aldığına göre ve elbiselere bakıyorsa kesin kızı olacak birine aldı :) kaydirigubbakcemile3 Bana mı? bana mı?
hadi yaaa bana alan kişi ağzından kaçırıversin sempatiksalakcinni

ay elbise derken giysi demek istemiştim canım ümitlenme hemen:)

Yaaa kızım gelip dürtseydin keşke yeter artık sus diye hemen kapatırdım bak o zaman tel.
Ama sana ablam çok kızdı biliyormusun onun beğendiği bir takım varmış galiba pembeli onu almışsınız ablam diyorki şimdi baktım sana gösterecektim alalım diye ama almışlar bak paket yaptırıyorlar dedi sonra ben kasaya bakana kadar çıkıp gittiniz zaten siz
Biz bir buluşma düzenleyelim artık kader bizi bir araya getiriyor ama bulaşamıyoruz bir türlü rastlantılarla

gözün aydın canım, maşallah büyütmüşsün kuzucuğu.

geçmiş olsun moonsun, ıhlamur içebilirsin bol limonlu. ama en önemlisi dinlenebilmek. çalışıyorsun di mi canım, keşke izin alabilsen bir kaç günde toparlardın kendini.

işte çağlayancım, bazı günler burda kaynatıyorsunuz ya uzun uzun ben de okuldan gelince yetişemiyorum geçmişi okumaya;)) maşallah kızın kocaman olmuş, herşeyin yolunda olmasına sevindim. bu arada dr. sıkıntısını da çözdün sanırım. neyse son 3 ay rahat geçecek dr. konusunda.
aldığınız cicileri de güzel günlerde kullan canım.

gözün aydın gülşahcım, ne güzel maşallah kızına. c.tesi okudum ama yazmaya fırsat olmadı. kansızlık için ben her sabah dut pekmezi yiyorum. ilaçların yanında ondan da takviye alabilirsin canım.

Ayy doğru söylüyorsun canım bazen muhabbet çok koyu oluyor dalıp gidiyoruz .
Saol canım evet inş.karar kıldım hep böyle devam eder artık

Back
X