oku oku anca geldim bende hafta sonu oğluşumu gördüm 700 gr mı geçmiş dedi dr umuz uyuyodu gittiğimizde bi esnemesi vardı sormayın gitsin kocaman açtı ağzını bu arada hem hediyemizi aldık hem örgümüz bitti birazdan resmini koyarım amaaa hediyeyi anca akşam kargoya vercem malum beyannamelerin son günü çıkamam
maşallah oğluna canım, örgüne bakıcam şimdi.
Kızlar benim bebişin kafası midenin altında dr gaz mide ekşimesi fln yapabilir dedi ters olduğu için acaba sizdedemi bebişin kafası yukarda
benimkinin kafası da sol kaburgamın altında, sürekli sancı çekiyorum göğsümün altına bıçak gibi saplanıyor ve sırtıma da vuruyor ağrısı. önce midem baskı yapıyor sanıp dahiliyeye gitmiştim ama meğerse tosuncuğun kafasıymış

) ve malesef bunu geçirmenin pek yolu yok canım, egzersiz yaparak rahatlarsın belki biraz dedi dr.
selam ben paylaşmıştım halende anadolu yakasında oturanlara yoga yı tavsiye ediyorum.
çok sağol canım ya, gittim c.tesi. benimkinde de ağrısız doğum ve bebeklere yapılan amniyosentez- kordiyosentez vs. testleri anlattılar. çok beğendim. doğum kısmında biraz gerildim ama itiraf edeyim

) hatta kurs sonrası şişlide de yoga varmış ama ben uygun kıyafetle gitmediğim için kalmadım. haftaya eşimle gidiyoruz, belki yoga da yaparım bu sefer. kursların sonunda sertifika da vereceklermiş sanırım, ne güzel bir hatıra olacak bebeklere
cnm 2011 şubat bebeklerinin odaları beşkleri spetleri bölümünde
linki buraya ekleyince görünmedi yaa ordan bak istersen tatlım
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...klerinin-odalariampsepetleriampbesikleri.html
maşallah her gün yeni bir topik açılıyor, hızınıza yetişemiyorum.
Kızlar ya

((
benım bır sorunum var....tabı buna sorun denırse..keske her sorun bu kadar küçük olsa..ama moralım bozuldu bır kere napım

((
c.tesı gunu esımle bırlıkte alısverıse gıttık ve mınıgıme bırsuru sey aldık..bugun eltım geldı vee cok almıssın ne gerek var dedı.moralım bozuldu..kızlar sız kacar tane zıbın takımı aldınız. Hastane cıkısı olarak 1 tane 10lu takım aldım ..5 tane de alt ust eldıven bere önluk seklınde takım aldım cokmu sızce.
bebek senin bebeğin. imkanın el verdiğince alacaksın tabi, kim ne karışır boş veeer hiç aldırma canım
slm kızlar..
Geçmişi okumaktan yazmaya şimdi vakit buldum:) Sabahtan beri hastanedeydim. Şeker yüklemem tekrarlandı saat 3-4 arası sonuçlarımı almaya gidicem. 50 gr yükleme süpermiş yaaa 100 gr lık yanında :) iç iç bitmek bilmedi.. Sonrası daha da kötüydü. 3 saat arayla 1 parmaktan 3 koldan olmak üzere 4 kez kan werdim. Kollarım mosmor oldu

inş sonuçlarım bu kez yüksek çıkmaz.
inş. iyi sonuçlar alırsın canım
mrhb güzel annişler ve bebişleri.
biraz önce dr.dan geldik.cinsiyetimiz kesinleşti veee KIZZIMIZ olacakmış.
bgn 23+6 yız ama kızım 24+6 çıktı yani 1 hafta önden gidiyormuş.
şeker yüklememizde iyi çıktı şükür.103 çıktı.
kilosu 780 gr ve boyuda 33 cm olmuş kızçemin maşallah.
ben adını zeynep ece diye düşünüyorum ama kesin değil bakalım hayırlısı.
gözün aydın canım, adını da çok güzel seçmişsin
kızlar su lınktekı yatagı herkes cok onerıyor sızlerınde bır fıkrı var mı merak ettım
--------------------------------------------------------------------------------
chicco lulubaby xl park yatakbilmiyorumkismile
canım biz de haftasonu joker'de bu yatağa baktık. oradakilerin en güzeliydi, fiyat olarak hepsinden daha yüksek ama değer bence. hem daha sağlam gözüküyor hem modeli şık hem de kenarlarını yumuşak bir malzemeyle kaplamışlar bebekler biraz hareketlenip kafalarını bacaklarını yana carparsa hiç acımaz. ben de bundan alıcam sanırım.