2011 Şubat Anneleri

valla oğlum ne güzel dönmüş ayaklarını yukarı vermişti şimdi yine kafasını soktu kaburmanı altına acıtıo canımı

ayy ne guzel bızımkıde tam tersı kığır kığır olsa da babsı elını koydumu tepkısızlesıyor

gerçekten ben çok mutlu oluyorumm çünkü eşimm acaip seviniyor ya bizim çok garip eşim işteyken telefon açıyo onun öncesinde tık olmayan bebiş ben babasıyla konuşurkenn savuruyo tepiklerinii bende eşime kızının sana selamı var diyorumkaydirigubbakcemile2 ya tüm bunlar tesadüf yada bizim kız gerçekten babacı olcakkkaydirigubbakcemile3

bırde bızım oglan sessızlıkte ve ayaklarımı yukarı uzatıp dınlenıyorsam harketlenıyor ozellıkle aksam ısten geldıkten sonra

biraz önce zil çaldı bende heyecanla acaba hediyemiz mi geldi diye kapıya koştum meğerse su gelmişşsempatiksalakcinni ne heyecanlı bi bekleyişmiş yakaydirigubbakcemile2

geçenlerde işe gelmemiştim evdeydim eşimi aradım 3-4 defa telefonda konuştuk her defasında bizimki tekme üstüne tekme attı.Ama babası yanımızdayken ona hiç şov yapmak falan yok.Elini belki 15-20 dk karnıma koyuyor eşim o zaman tık yok :)
Bizimki tam bir nazlı prenses.O ne derse o!

kızlar sizin bebişler nerenizde duruyor çok merak ediyorum benimm ki çok aşşagıda hemde baya tekmeyi o bölgeme vuruyor erkek bebek aşağıda dururmuş diyor herkes ama benim kız niye böyle yapıyoooorrrrr ?

prensesler şimdiden nazlı ama yerimm ben onları kız dediğin nazlı olur,süslü olur zatenzemuszemusbizimkide babasına yapıyo gündüz ben konuşuyorum onunla sürekli bak şimdi yemek yapıyoruz işte sonra şunu yapcaz bunu yapcaz diye hanfendide tıkkk yokk ama babası kızmm ben seni çok özledimm ben seni çok seviyorum diyor hemen başlıyooopuyorumnanaktancanlarımm benimm ikisini öyle görmek beni çok mutlu ediokaydirigubbakcemile2

şimdi bakkala gidicemm şeker yüklemesi yapıcam
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

canım çok geçmiş olsun iyi dinlen

beğendiğine çok çok sevindim çok beğenerek aldım cidden eminim üstünde de çok güzel duracak kızının ben aslında yarın ulaşır sanıyordum iyi olmuş bir gün önceden ulaşmış
zevini bilemediğim için senin zevkindemi bilemiyorum ama beğeneceğini düşündüm beğenmişisnde gerçekten mutlu oldum

ay kızlar ya burnuma acaipp derecede bir tatlının kokusu geliyor(ama ne olduğunu söylemicem) ya şimdi iki tabak falan olsa yerim herhaldee ama yokk:2:

kudurdum ya kafamçokkarıştı benim hediyemde teslim olmadı daha...taşıma durumunda diyor netten bakınca CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…