ayy ne guzel bızımkıde tam tersı kığır kığır olsa da babsı elını koydumu tepkısızlesıyor
valla oğlum ne güzel dönmüş ayaklarını yukarı vermişti şimdi yine kafasını soktu kaburmanı altına acıtıo canımı
gerçekten ben çok mutlu oluyorumm çünkü eşimm acaip seviniyor ya bizim çok garip eşim işteyken telefon açıyo onun öncesinde tık olmayan bebiş ben babasıyla konuşurkenn savuruyo tepiklerinii bende eşime kızının sana selamı var diyorumkaydirigubbakcemile2 ya tüm bunlar tesadüf yada bizim kız gerçekten babacı olcakkkaydirigubbakcemile3
ya benim hediyemde gelmedi gönderdiğimde gitmedi gerçi mesafe olunca geç gitmesi normalll
geçenlerde işe gelmemiştim evdeydim eşimi aradım 3-4 defa telefonda konuştuk her defasında bizimki tekme üstüne tekme attı.Ama babası yanımızdayken ona hiç şov yapmak falan yok.Elini belki 15-20 dk karnıma koyuyor eşim o zaman tık yok :)
Bizimki tam bir nazlı prenses.O ne derse o!
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:şimdi bakkala gidicemm şeker yüklemesi yapıcam
slm kızlar ben geldim bi beş dakka uğrayayım dedim dün akşamdan beri annem bakıyor saolsun hiç kalkmıorm bi bes dkka kaçamak yaptım bugün gttiik doktoruma nst ye girdim bebeğim kasılıor muş kasılmalarım varmış bir hafta raporluyum kesinlikle kalmak yok dedi sürekli yatmam gerekiyormuş ağrım biraz var dünkü gibi diilim progestan ilacını almaya devam ediyorum en kısa zamnda düzelirim inşallah..
kızlar hediyemiz geldi:)))
hediye topiğine ekledim....
canım (moonsun82) arkadaşıma teşekkür ediyorum..hediyelerini çok beğendim:)))notunu da heyecanla okudum..
çok mutlu oldum yaaaaaa:)))opuyorumnanaktan
iyiki varsınız:)))
ay kızlar ya burnuma acaipp derecede bir tatlının kokusu geliyor(ama ne olduğunu söylemicem) ya şimdi iki tabak falan olsa yerim herhaldee ama yokk:2:
kudurdum ya kafamçokkarıştı benim hediyemde teslim olmadı daha...taşıma durumunda diyor netten bakınca CADIARZU
ben gidiyorum kızlar kızımın patiğini öreyim birazzz by:a015:
ohoo oda bişimi benimki bugün yeni ankaraya ulaşmış daha yalovaya gitcek çağlayana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?