ne biliyimmm yaaaa insan şu dönemdeee havadan nem kapıyorr.sizinde böyle olmuştu dimi bişi olmadı dimi :uhm:
hayırlı haberlerle gel inşallah. sende benim gibi çift mi yapıyonn :)))
kızlarr inşallah bidahakine iyi çıkarr. :Saruboceq: :Saruboceq:
banada öyle dedi ama benim kontrolüme daha olduğu için cuma yaptıralım dedi dikkat edicez artık bebişler iyi olsunda biz atlatırız inş:Saruboceq::Saruboceq:
slm kızlar ben geldim bi beş dakka uğrayayım dedim dün akşamdan beri annem bakıyor saolsun hiç kalkmıorm bi bes dkka kaçamak yaptım bugün gttiik doktoruma nst ye girdim bebeğim kasılıor muş kasılmalarım varmış bir hafta raporluyum kesinlikle kalmak yok dedi sürekli yatmam gerekiyormuş ağrım biraz var dünkü gibi diilim progestan ilacını almaya devam ediyorum en kısa zamnda düzelirim inşallah..
kızlar bebıslerınız sıze tepkı verıyormu mesela karnınıza vurdugunuzda fılan oda hareketlenıyormu
cnm bende pek anlamıyorum kızların burda verdiği tarife göre yapıcam..yeni başladımm 25 ilmekten sanki gözüme az gibi geldi sende 25 ilmekle mi yaptın normal oluyo demi...
YAPILIŞI:
54 ilmek başladım 6 sıra haraşo ördüm.
Sonra 1 sıra 2 kes 1 artır 2 kes 1 artır. Bu sıraya kurdele geçirdim.
2 sıra daha haraşo ördüm.
22 ilmek haraşo sonra beyaz ipliğimi bağladım 10 ilmek. 10 uncu ilmeğin yanındakiyle kes.Geri dön Son ilmeği yanındakiyle kes. Orta hep 10 ilmek kalacak. Yanlardan azalma olacak.
Kenarlarda 13 ortada 10 ilmek kalınca tekrar pembe iplikle 2 sıra daha haraşo örülecek.
1 sıra daha ajur konacak. 2 kes 1 artır.
4 sıra haraşo
4 sırada beyaz renkler haraşo örülüp kesilecek.
Kategori: El Örgüsü Patik Modelleri, Kız Patikleri, Patik Yapılışı, Pembe Patikler
slm kızlar ben geldim bi beş dakka uğrayayım dedim dün akşamdan beri annem bakıyor saolsun hiç kalkmıorm bi bes dkka kaçamak yaptım bugün gttiik doktoruma nst ye girdim bebeğim kasılıor muş kasılmalarım varmış bir hafta raporluyum kesinlikle kalmak yok dedi sürekli yatmam gerekiyormuş ağrım biraz var dünkü gibi diilim progestan ilacını almaya devam ediyorum en kısa zamnda düzelirim inşallah..
bitte, bnyldrmylmz, buket111, cicekcicek, fufuka, imp, mavi3, naz0635, nesli81, nur_45, sgoz
HADİ BİRİNİZ SES VERİN KIZLAAR
kızlar bebıslerınız sıze tepkı verıyormu mesela karnınıza vurdugunuzda fılan oda hareketlenıyormu
bizim babamız konuşunca kızımızz resmen babasına tepik şov yapıyorkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?