2011 Şubat Anneleri

inş canım saol:Saruboceq:

kızlar hediyemiz geldi:)))
hediye topiğine ekledim....

canım (moonsun82) arkadaşıma teşekkür ediyorum..hediyelerini çok beğendim:)))notunu da heyecanla okudum..
çok mutlu oldum yaaaaaa:)))opuyorumnanaktan
iyiki varsınız:)))

izmirligülşah canım sevindim bişey olmadığına tekrar geçmiş olsun ya aynı sorun bendede oluyordu seni merak ettim dünden beri. aman dikkat et dinlen bir hafta inş. düzelir benim ara ara oluyor ama dr. hiçte sormadımm gittigimde hemen sorucam.

dillerim_lal canım gözün aydın benim tahmin yanlış çıktı :)) ama olsun önemli olan sağlıklı olması canım sevindim bebişinin iyi olmasına hadi bakalım artık bol bol alışverişler başlar sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

çok çok geçmiş olsun canım aman dıkkat et kendıne bol bol yat dinlen
acil şifalar olsun

gülşah canım ben olayı yeni okudum.Çok geçmiş olsun... Bebişlerimiz için doktor ne derse yaparız hepimiz.Allah yardımcınız olsun.Ben inanıyorum ki doktorun dediklerini yaptığın sürece hç bir aksilik olmayacak.

kızlar bebıslerınız sıze tepkı verıyormu mesela karnınıza vurdugunuzda fılan oda hareketlenıyormu

bitte, bnyldrmylmz, buket111, cicekcicek, fufuka, imp, mavi3, naz0635, nesli81, nur_45, sgoz

HADİ BİRİNİZ SES VERİN KIZLAAR

cnm bende pek anlamıyorum kızların burda verdiği tarife göre yapıcam..yeni başladımm 25 ilmekten sanki gözüme az gibi geldi sende 25 ilmekle mi yaptın normal oluyo demi...

canım 25 ilmekle başladım. 30 sıra haroşa ördüm.10 ilmek kestiktensonra 3 sıra düz 3 sıra ters ördüm. 9 düz 8 ters olarak. Büyük bile oldu.1 yaş civarı giyer. Be bebe yünüden ördüm 3,5 numara şişle. Ama kızıma ayarlayamadım. kaç ilmekle başlayayım diye. Bu akşam 35 ilmek deniycem bakalım nasıl olacak.

bu hangi patiğin tarifi anlamadım canım. detay verirsen sevinirim.

canım çok geçmiş olsun. stres yapma sakın. Kasılmalara çok takılırsan çocuk sürekli kasılır.Bol bol dinlen.

kızlar bebıslerınız sıze tepkı verıyormu mesela karnınıza vurdugunuzda fılan oda hareketlenıyormu

bizimki keyfine göre davranıyor.Ama son zamanlarda ben soğan doğrarken baya bi tekmeliyor.Sanırım artık kokulara tepki veriyor.
Babasına karşı özel bir tepkisi yok kızımın. Bizimkisi keyfine göre hareket ediyor.Bende çok dil döküyorum bazen,yapmadığım şey kalmıyor ama hiç tık olmuyor.Kendi ne zaman isterse hanımefendi o zaman hareket ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…