bu el bana mı sallandı kıız yoksa hediyene mi
hediyeme salladım ben burdayım diyee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu el bana mı sallandı kıız yoksa hediyene mi
link ekle ve grafik ekle var oradada eklenti ekle diye birşey yok bende((
sağlıklı haberlerle gel inşallah
ne biliyimmm yaaaa insan şu dönemdeee havadan nem kapıyorr.sizinde böyle olmuştu dimi bişi olmadı dimi :uhm:
hayırlı haberlerle gel inşallah. sende benim gibi çift mi yapıyonn :)))
kızlarr inşallah bidahakine iyi çıkarr. :Saruboceq: :Saruboceq:
bende burdayımmm geçmişi okuyordummm
kızlarrr...doktordan geldim kızım 544 gr olmuş maşallah...30 cm.bacak bacak üstüne atmıştı bildiğin çok tatlı yaaaa keyfine düşkün zilli![]()
kızlar ya ben hediyemi pazartesi gönderdim hala teslim edilmemiş görünüyoruyuz oldum aradım kargoyu aktarmalı geldiği için yarın teslim edilir dediler uyuz oldum
yuh diyorum başka bişey demiyorum
![]()
bakalım en şanslımız kim olacakkaydirigubbakcemile3 CADIARZU
kim en son alacak bakalım inşallah en son alan ben olmam ühühühühü merak ederim senağlama
ama alanların heyecanı gitti bizde hala heyecan dorukta buda güzel birşey değilmi heheheh
hadi çağlayan inşallah yarın hediye ulaşcak şekeriim
kızlar ya ben hediyemi pazartesi gönderdim hala teslim edilmemiş görünüyoruyuz oldum aradım kargoyu aktarmalı geldiği için yarın teslim edilir dediler uyuz oldum
yuh diyorum başka bişey demiyorum
![]()
selam güzel anneler ben geldiiimmm
doktora gittik geldiikkk
normal ultrasona girdik.ayrıntılı için 1 hafta sonra randevu verdi.haftamız tam uygun çıktı 23 haftalık gözüküyordu.kiloları bebeğe almışsın gayet güzel dedi.normal dedi kilon.herşey gayet normal çıktı bebeğimiz gayet hareketli ve sağlıklı Allah a şükür.
veeeee veeeee veeeee cinsiyetimiz belli olduuu
oğluşumuz olacak inşallahhhhhhhh........
doktor pipisini falan gösterdi ama inanamadık hala daha emin değiliz cinsiyetin belli olmaması drurumuna fazlamı alıştık nedir.
babamız biraz durgunlaştı gibi sanki o hep kız diye seviyodu kız istiyodu kızların babalarına düşkünlüğü malum ya ona heves ediyordu.kendileride 3 erkek kardeş o yüzden kızlara biraz düşkünn
belli etmiyor ama durgun halide beni etkiledi.valla ben gayet memnunum yaşadığımız okadar stresten sonra sağlıklı olması benim için ennn önemliii unsur gerisi hiiç önemli diill.
kızlar sol gögsümün altına bir ağrı giriyor benim ve omuzlarım ağrıyor
bende sunnet olayını yaptırmayı dusunuyorum Allahtan bır manı cıkmassa
slm kızlarrr bizimki ya çok uykucu yada annesini çok üzecek şimdiden belli olduu.
yaaa pek bi sessizz çok çok az vuruyo 2 gündür. :çok üzgünüm:
Kızlar şimdi kapı çaldı ve hediyemiz geldi.Ayyy çok mutlu olduk çok duygulandık.Gözlerim doldu vallahi.Çok güzel bir hediye almış şenay teyzesi kızıma.Şenaysn çookkkk tşkr ederiz sana kocaman öptük.Birazdan resmini çekip hediye topiğine koyacağım ....
şimdi bakkala gidicemm şeker yüklemesi yapıcam
slm kızlar ben geldim bi beş dakka uğrayayım dedim dün akşamdan beri annem bakıyor saolsun hiç kalkmıorm bi bes dkka kaçamak yaptım bugün gttiik doktoruma nst ye girdim bebeğim kasılıor muş kasılmalarım varmış bir hafta raporluyum kesinlikle kalmak yok dedi sürekli yatmam gerekiyormuş ağrım biraz var dünkü gibi diilim progestan ilacını almaya devam ediyorum en kısa zamnda düzelirim inşallah..
kızlar sizin bebişler nerenizde duruyor çok merak ediyorum benimm ki çok aşşagıda hemde baya tekmeyi o bölgeme vuruyor erkek bebek aşağıda dururmuş diyor herkes ama benim kız niye böyle yapıyoooorrrrr ?
slm bu topiği yeni gördüm ben de şubat annesi olcam inşalah kızımız sevgililer gününe gelcek baştaki listeye nasıl giriş yapabiliyoz?
Kızçeye bak sen hem keyfine düşkün hemde kocaman olmuş maşallah ona![]()
melocummm gözünaydınnn maşallah ona
hoşgeldiniz canımmm :))
hoşgeldiniz canımmm :))
hoşbulduk canım, nasılsın bugün?
hoşbulduk canım, nasılsın bugün?
slm bu topiği yeni gördüm ben de şubat annesi olcam inşalah kızımız sevgililer gününe gelcek baştaki listeye nasıl giriş yapabiliyoz?