2011 Şubat Anneleri

sağlıklı haberlerle gel inşallah

ne biliyimmm yaaaa insan şu dönemdeee havadan nem kapıyorr.sizinde böyle olmuştu dimi bişi olmadı dimi :uhm:

hayırlı haberlerle gel inşallah. sende benim gibi çift mi yapıyonn :)))

kızlarr inşallah bidahakine iyi çıkarr. :Saruboceq: :Saruboceq:

bende burdayımmm geçmişi okuyordummm

kızlarrr...doktordan geldim kızım 544 gr olmuş maşallah...30 cm.bacak bacak üstüne atmıştı bildiğin çok tatlı yaaaa keyfine düşkün zilli:emir_bebek:

Hazel diğer seçenekler diye bir yer var canım gelişmiş cevap kısmında orda eklenti ekle var ordan bak istersen

bakalım en şanslımız kim olacakkaydirigubbakcemile3 CADIARZU
kim en son alacak bakalım inşallah en son alan ben olmam ühühühühü merak ederim senağlama
ama alanların heyecanı gitti bizde hala heyecan dorukta buda güzel birşey değilmi heheheh

kızlar ya ben hediyemi pazartesi gönderdim hala teslim edilmemiş görünüyor:( uyuz oldum aradım kargoyu aktarmalı geldiği için yarın teslim edilir dediler uyuz oldum:( yuh diyorum başka bişey demiyorum:(

kızlar ya ben hediyemi pazartesi gönderdim hala teslim edilmemiş görünüyor:( uyuz oldum aradım kargoyu aktarmalı geldiği için yarın teslim edilir dediler uyuz oldum:( yuh diyorum başka bişey demiyorum:(

Canım benim buraya da teşekkür etmek için yazayım dedim. Hediyen geldi. Çoookkk begendik çok mutlu olduk.

Asya Naz'ımız dogdugunda inşallah içinde fotosunu çeker koyarım :)

bakalım en şanslımız kim olacakkaydirigubbakcemile3 CADIARZU
kim en son alacak bakalım inşallah en son alan ben olmam ühühühühü merak ederim senağlama
ama alanların heyecanı gitti bizde hala heyecan dorukta buda güzel birşey değilmi heheheh

Böylesi daha güzel yaaa bak hep heyecanı dorukta tutuyoruz burada alamayanlar olarak :))

hadi çağlayan inşallah yarın hediye ulaşcak şekeriim

Ayyy inş.canım bekliyorum sabırsızlıkla bırak eşim ben burdaki arkadaşımız hepimiz hediyenin yolunu gözlüyoruz kaydirigubbakcemile4

Bu kadar uzun süredemi gidiyor yaa benim ki bir günde gitti çok şükür o yönden iyiyim

selam kızlar ben geldim.

selam güzel anneler ben geldiiimmm

doktora gittik geldiikkk

normal ultrasona girdik.ayrıntılı için 1 hafta sonra randevu verdi.haftamız tam uygun çıktı 23 haftalık gözüküyordu.kiloları bebeğe almışsın gayet güzel dedi.normal dedi kilon.herşey gayet normal çıktı bebeğimiz gayet hareketli ve sağlıklı Allah a şükür.

veeeee veeeee veeeee cinsiyetimiz belli olduuu

oğluşumuz olacak inşallahhhhhhhh........

doktor pipisini falan gösterdi ama inanamadık hala daha emin değiliz cinsiyetin belli olmaması drurumuna fazlamı alıştık nedir.

babamız biraz durgunlaştı gibi sanki o hep kız diye seviyodu kız istiyodu kızların babalarına düşkünlüğü malum ya ona heves ediyordu.kendileride 3 erkek kardeş o yüzden kızlara biraz düşkünn

belli etmiyor ama durgun halide beni etkiledi.valla ben gayet memnunum yaşadığımız okadar stresten sonra sağlıklı olması benim için ennn önemliii unsur gerisi hiiç önemli diill.

gözün aydın canım çok sevindimi. bak ben tahmin etmiştim erkek demiştim sana. oğluma bir arkadaş daha geliyor heyoooo!
eşin de birkaç güne alışır emin ol, şimdi bizimki oğluyla birlik olup evde erkek egemenliği kurmayı planlıyor. yandım ki ne yandım;))

kızlar sol gögsümün altına bir ağrı giriyor benim ve omuzlarım ağrıyor

büyüyen bebek mide ve iç organlar yukarı itip sol kaburgaya baskı yapıyormuş. beni de öldürüyor o ağrı, hergün 3-4 saat kıvrandırıyor hiç abartmıyorum. egzersizle hafifler ama geçmez dedi dr. bebeğin kafası orada benim, seninki de öyle olabilir canım.

bende sunnet olayını yaptırmayı dusunuyorum Allahtan bır manı cıkmassa

ben de kestirmek istiyorum ama nasıl kıyacaz miniklere bilemiyorum.

slm kızlarrr bizimki ya çok uykucu yada annesini çok üzecek şimdiden belli olduu.
yaaa pek bi sessizz çok çok az vuruyo 2 gündür. :çok üzgünüm:

yarın coşar canım merak etme, benimde pazartesi salı dinlendi enerji topladı gümletiyor bugün gene;)))

Kızlar şimdi kapı çaldı ve hediyemiz geldi.Ayyy çok mutlu olduk çok duygulandık.Gözlerim doldu vallahi.Çok güzel bir hediye almış şenay teyzesi kızıma.Şenaysn çookkkk tşkr ederiz sana kocaman öptük.Birazdan resmini çekip hediye topiğine koyacağım ....

beğenmene çok sevindim canım, güle güle giysin tatlı kızın. ben de seni öpüyorum

şimdi bakkala gidicemm şeker yüklemesi yapıcam

bana da yüklermisin yaseseciim. kaydirigubbakcemile3

canım kilo aldım yazmıştın ben daha farklı tahmin ettim resmini. çok güzel görünüyorsun, hiç de kilolu bir hamile olmamışsın.

slm kızlar ben geldim bi beş dakka uğrayayım dedim dün akşamdan beri annem bakıyor saolsun hiç kalkmıorm bi bes dkka kaçamak yaptım bugün gttiik doktoruma nst ye girdim bebeğim kasılıor muş kasılmalarım varmış bir hafta raporluyum kesinlikle kalmak yok dedi sürekli yatmam gerekiyormuş ağrım biraz var dünkü gibi diilim progestan ilacını almaya devam ediyorum en kısa zamnda düzelirim inşallah..

tekrar geçmiş olsun Gülşah, dikkat et canım.

kızlar sizin bebişler nerenizde duruyor çok merak ediyorum benimm ki çok aşşagıda hemde baya tekmeyi o bölgeme vuruyor erkek bebek aşağıda dururmuş diyor herkes ama benim kız niye böyle yapıyoooorrrrr ?

benimki göbek deliğimin hemen solunda. bebeğin ilk tutunduğu yerle alakalı oluyor, detaylıda söylemişti dr. üst ön duvarda diye. şimdi de tepikler ordan geliyor. benimki de erkek bu arada. yani o erkek aşağıda olur durumları pek doğru değil mavicim.

slm bu topiği yeni gördüm ben de şubat annesi olcam inşalah kızımız sevgililer gününe gelcek baştaki listeye nasıl giriş yapabiliyoz?

aramıza hoş geldin. şubat anneleri listesi diye ayrı bir konumuz var oraya girip bilgilerini verirsen listeye eklenirsin MKT.

Back
X