2011 Şubat Anneleri

günaydın güzel annişlerrrr sonunda hediyem geldiiiiiiiii hatice teyzemize (fufuka) çooooook teşekkür ederizzz bizim için çok özel oldu bize çok güzel bi albüm almış geçenlerde eşimle bakmıştık oda doğunca alırız demişti ama birileri bizi çooook uzaklardan duymuş çok mutlu etti bizi emirime yazdığın mektup ağlattı bizi çook teşekkür ederiz fufukacımmm inş sağlıkla alırız kuzularımızı kucaklarımıza
ne kdar düşünceli bir hediye...yani ben 40 yıl düşünsem aklıma gelmez güle güle kullanın
günaydın melocum geçmiş olsun eşine

günaydın neslim....sağolasın
nasılsın bebiş nasıl evde misin bugün

kızlar cinsellik gebeliğe zararlımı?

tehlikeli bir durumun yok ise haftada bir izin verdi bize.ama şu aya kadar felanda demedi haftaya kontolum var sorarım 6.aya girdik artık 7.aydan sonra yasak olabilir die duşunuorum.ama yeni doğum yapmış bir arkadaşıma hamişken hiç yasak getirmemiş doktoru

birde çok sıcak duş alıyorum bu zararlımı

ılık almaya çalış zararlı olabilir bence

sudenur sicak dus tavsiye edilmiyo gebelikte benim drum ilik dus al ve 15-20dkdan fazla kalma dusta demisti
kalsiyum ve yogurt hmmmm abartili kalsiyum almamamiz gerekiyo erken dogum riski yani kasilmalar olabiliyo demisti doktorum nekadar dogru bilmiyorum emin degilim yani ben kalsiyum hapini sadece1-2 hafta kullandim, süt iciyorum artik oda yeterli....
cinsellik bi sorun yoksa abartmamak sartiyla izin veriliyo...acik konusmak gerekirse ben artik cinselligi rafa kaldirdim esimde cok anlayisli bu konuda =)))

veee kizlarrr dün diyetisyendeydim yaaa sekerim yokmuss cok sükür ama sen yinede cikonun dibine vurma bi dene dedi ciko ye snra ölc dedi normal ciakcak dedi öyle oldu valla hatta birazda düsük cikti allahim nasil rahatladimmmm, ama ben böyle yemeye dvm edecem tam tahillilari se´vdik esimle ve kizimla hemde saglikli sadece coook istedigimde pasta börek fln yiycem, 3 hafta snra son bi randevumuz daha var diyetisyende ozaman kadar 2 günde bir sekerini ölcmeye dvm et bakalim bi degisiklik var mi dedi..

Son düzenleme:
Günaydın güzel anneler ve bebişleri
Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
İşleri bitirip kızlarımla gezmeye gideceğizkaydirigubbakcemile4

selam kızlarr sudenurun sorularına arkadaşlar güzel cevap vermişler bende aynı şeyleri söyleyecektim zatennn

bizimde hediyemiz geldiiii.yasese ye çok çok teşekkür ediyorummm çok ama çok beğendikkk.annem ablam herkes burdaydııı uzun uzun anlattım siteyi sizleri neler yaptığımızı.ne kadar güzel dediler.gurur duydum tekrar arkadaşlarımla...

bu hediye işini tekrarlayalım arkadaşlar.valla sanki acemiliğimizemi geldi nedir.arkadaşları daha iyi tanıdıkça dahada hevese geldim ben.

Slmmm gecen sana yazdım gormedin sanırım.doktorunu değiştirdinmi doktor arıyordun ne yaptın

gördüm cnm cevapta yazdım ama sen topic te degildin galiba bu aydan sonra etlik te çalısan bir dr buldum iyyimis onun muayenehanesine gitcem inşallah dogumuda etlik te yapmayı düşüünüyorum şekerim hayırlısı artık .)

gördüm cnm cevapta yazdım ama sen topic te degildin galiba bu aydan sonra etlik te çalısan bir dr buldum iyyimis onun muayenehanesine gitcem inşallah dogumuda etlik te yapmayı düşüünüyorum şekerim hayırlısı artık .)

pardon canım gormemişim.hayırlısı olsun

Back
X