2011 Şubat Anneleri

kızlar cinsellik gebeliğe zararlımı?
zararlı olmayabilir ama sanırım benim annelik duygularım eşimin de babalık duyguları fazla baskın 6 aydır kardeşizolumunekankayizsmile
selamm güzell annelerr ve bıdıklarıı herkes iyidir umarımm a.s.
sağol canım kızım ve ben iyiyiz sen nasılsın
Günaydın güzel anneler ve bebişleri
Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
İşleri bitirip kızlarımla gezmeye gideceğizkaydirigubbakcemile4
ohhhhh...ne güzel kızlarrrr...gezin bakalım

kızlar,doktorumun söylediklerini ileteyim çoğunuz biliyordur gerçi

magnezyum ve kan hapı içilmesi arasında 2 saat olacak
bu haplar yoğurt ve sütle alınmayacak c vitaminiyle alınacak

ben demir hapını nar ya da mandalina,portakalla içiyorum.bu sayede bağırsakta demir emilimi artıyormuş paylaşmak istedim

slm kızlar 3 gündür girmiyordum siteye sayfalar çooook ilerlemiş hepsini okuyamadım.. çarşamba oğlumla görüştük:))teyzeleri çok şükür iiymiş 874 gr olmuşuz bize yüzünü göstermedi ama arkasını döndü şeker yükleme sonucuda normal çıktı şükür...

ya benim gibi dogumu 3 subata gelen arkadaslar varmi, birde kasiklarinda sanki hamlanmis gibi hafif agri hissediyorum 2 haftayi geckin cok abartilacak bir agri degil ama yürüyünce asiri hissediyorum.

ya benim gibi dogumu 3 subata gelen arkadaslar varmi, birde kasiklarinda sanki hamlanmis gibi hafif agri hissediyorum 2 haftayi geckin cok abartilacak bir agri degil ama yürüyünce asiri hissediyorum.

hoşgeldin cnm aramıza benim doğumda şubatın ilk haftası olur dedi dr ama hayırlısı...
ahh cnm ben okadar cok ağrı çekiyorumm ki galiba normal bu ağrılar diyorum...

rmb arkadaşlar ya benim fıstığım dün öğleden beri az tepikliyor ama sanki elini karnıma koyup geziyor yükselip yükselip iniyo yani ama tedirginim çok tepiklemediğinden nomalmidir biraz gribim ondan mı acaba

rmb arkadaşlar ya benim fıstığım dün öğleden beri az tepikliyor ama sanki elini karnıma koyup geziyor yükselip yükselip iniyo yani ama tedirginim çok tepiklemediğinden nomalmidir biraz gribim ondan mı acaba

mrh canım tedirgin olma güzelim normaldir harekettlidir sadece sen tüm hareketlerini hissetmessin

hoşgeldin cnm aramıza benim doğumda şubatın ilk haftası olur dedi dr ama hayırlısı...
ahh cnm ben okadar cok ağrı çekiyorumm ki galiba normal bu ağrılar diyorum...

hosbulduk arkadasim. gecmis olsun Allah sifa versin agrilarina tam olarak nerende hissediyorsun agriyi benimki kasik bölgesi hani bir is yaparsinda hamlanirya vucüdün sanki kasiklarim öyle agriyo hamlanma desem gecerdi bir haftaya o degil yük agirlastikca sanirim cogalcak bu gibi agrilar. HAYIRLISIYLA KUCAGIMIZA ALIRSAK UNUTURUZ BELKI HERSEYII:nazar:a.s

slm kızlar nasılsınız bugün.
bizim hediyemizdeee geldiiiii seda teyzemiz (dillerim_lal)bize çok güzel bir battaniyeyle birde biberon almış hediye almak ne güzel bişi.çok teşşekür ederiz sedacım en kısa zamanda fotolarını çekip koycam buraya.

ii akşamlar kızlarr ebncede bidaha yapılsın ben öncekine katılamadım ama inş yenş yapılacak olana katılamk istiyorum hediye göndermekte almakta çok güzel yaa yenisini bekliyoruz en kısa zamandaa:)

Back
X