Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar iyi geceler,
Eşim sabah 6da dönüyor ist.a, izni bitti yani artık haftasonlarını beklicez görüşmek için, tamda alışmıştık , hayırlısı ile gitsin gelsin inş. bakalm sabah uyanınca kağanın tepkisi ne olucak inş tam gideceği zaman uyanmaz![]()
slm kızlar......
Misafirim wardı az önce gittiler.. Yatmadan bir bakim dedim nete.
Çok bel ağrım war benim bu aralar ya. Böyle yatınca we sonra kalkınca yürümekte zorlanıyorum bir süre. Hele ewi falan süpürmek ölüm geliyor artık. Birde ağrı sol tarafımda oluyor. Sizlerde de bu tarz ağrılar oluyor mu_?
muhtemelen ondandır cnm, koltukları sakın itme unutuptaaa bak bu baya tehlikeli bişi , bide artık yaklaşık son aylarda olduğumuz için yüksekteki şeyleri almak için uzanmakta buna dahil, ve kızlar bunu hepinize söylüyorum sandalye üstüne çıkıp bişiler almayın lütfen göbüşler yüzünden denge problemi yaşayabilirz
Dikkat edicem cnm bu söylediklerine.
Sen ne yaptın bu arada hastaneyi arıcaktınız aradınız mı_?
muhtemelen ondandır cnm, koltukları sakın itme unutuptaaa bak bu baya tehlikeli bişi , bide artık yaklaşık son aylarda olduğumuz için yüksekteki şeyleri almak için uzanmakta buna dahil, ve kızlar bunu hepinize söylüyorum sandalye üstüne çıkıp bişiler almayın lütfen göbüşler yüzünden denge problemi yaşayabilirz
canım allah kavuştursun iyi yine haftasonları eşin gelicekmiş yanınıza kağan için biraz zor olacak ama haftasonu gelince doya doya babasıyla vakit geçirir
canım bende kendimi yorarsam eğer benimde ağrılarım oluyor özellikle belim çok ağrıyor korkma normal bu aylarda gerçi magnezyum ilacından sonra biraz daha rahatladım önceden daha çoktu ağrılarım
kızlar bu akşam çokta yemedim bi çorba içtim ama midem çok fena yanıyor ne yapsam acaba?
öff ben bunları çok yapıyorum biliyomusunuz uzanıyorum hep tabureye çıkıyorum bide sandalyede değil haa tabureee
yataktanda paldır küldür kalkıyorum doktorda bi fırladım muayene yatapından hemşireden temiz bir fırça yedim.bide saf saf bu bişimi ayaklarımı havaya kaldırıp sonra ordan güç alıp kalkıyorum dedim üstüne tuz biber oldu
yan dönecekmişim sonra elimle destek alıp yavaşça kalkacakmışız
aslında gayet iyiş biliyorum daha öncede okumuştum ama işte alışkanlık unutuveriyorum
Nuryasemin ewde soda warsa biraz soda iç istersen mide yanmasına ii geliyor die biliyorum cnm.
canım hatırlattığın iyi oldu bende bunları çok yapıyorum evde yardım eden yok yalnızım ihtiyacım var diyip çıkıp sandalyeye alıyorum aslında artık bunları yapmamamız gerekiyor
Cnm sağolasın, bende her tür mide rahatsızlığı olduğu için gaviskon kullanıyorum cnm şurup şeklinde olanından kana karışmadığı için bebeğe ulaşmıyor , emilmeden sistemden direk atılıyor ,ben advance olanından kullanıyorum daha etkili, evde yoksa 3-4 yudum süt mideni rahatlatacaktır
Aman cnm dikkat et, o yataktan paldır küldür kalkma olayı yüzünden bende ayrıntılıda fırça yemiştim dr dan![]()
Kızlar cnm fena halde tost istiyor yaaa, amanın saatede baktım 12yi çeyrek geçiyo, yersem şimdi oturucak mideme bi daha rahatsız edicek, artık sabah eşimi yolcu etmeye kalkınca yaparım iki tost yeriz:44:
teşekkür ederim canım dr gidince dediğin ilaçtan yazdırıyım bari hiç yoktu böyle bişey bu hafta başladı çok kötü bişeymiş ya mahvetti beni
kızlarrr uykum geliyor sanırımmm yorulldumda bugün zaten gidim yatiimm bari
gerçi oğlumun hiç uykusu yok sanırım tepinip duruyoooo sempatiksalakcinni
yemezsende rüyana girmezmi valla ben uyuyamam
demin bende makarna düştü aklıma saate maate bakmadım kalktım yaptım yedim yoksa hayatta uyuyamam![]()
kızlarrr uykum geliyor sanırımmm yorulldumda bugün zaten gidim yatiimm bari
gerçi oğlumun hiç uykusu yok sanırım tepinip duruyoooo sempatiksalakcinni
Kızlar cnm fena halde tost istiyor yaaa, amanın saatede baktım 12yi çeyrek geçiyo, yersem şimdi oturucak mideme bi daha rahatsız edicek, artık sabah eşimi yolcu etmeye kalkınca yaparım iki tost yeriz:44:
bugün bir kaçamak yaptım bende ketçap ve mayonez yedim bişiylee sabah kahvaltıda
eşim ters ters baktı ama ayy nolurrr birazcık yiyim bak hiç yemiyorum dedim kandırdımm sempatiksalakcinni
arada sırada nadir öyle kaçamaklar yapıyorum yaaa valla sürekli sürekli yumurtada yenmiyo haniii haftada bir böyle şeyler istiyo bünyee