oğluma bir arkadaş daha geliyor ne güzel, gözün aydın canım.
sürmeli yerinde duramayacak yazel maşallah, çok güzel.
çağlayancım "küçükinsan.com"un yolladığı haftalık bültende okudum, şöyle diyor;
"Bedeninizin alt kısmında, kasıklarınıza değin biraz sızı hissedebilirsiniz. Bu sızı, yer yer hızlı, gelip geçici ve batıcı ani acılar şeklinde de kendini gösterebilir. Özellikle hareketli geçen bir günün sonunda, pozisyon değiştirdiğiniz zaman böyle bir his yaşamanız olasıdır. Bu kiriş acısı olarak bilinir; büyüyen rahminizin gerdiği kas ve kirişlerin üzerindeki baskıdan kaynaklandığı ortadadır. Bu konuda endişeye kapılmak yersiz olur. Ama acı kalıcıysa ve siz dinlendiğiniz esnada dahi sürüyorsa, buna bir de kramp ekleniyorsa, tıbbi destekçinizi aramanızda fayda vardır."
bende bu sabah soluma dönerken acıyla uyandım, çok iyi anlıyorum seni. rahatladın mı biraz? hala aynı mı durum?
kimse anlamıyor canım haklısın, sen de öğretmensin biz gibi tut nöbetini diyorlar ama çarşamba eve nasıl geldim bir ben bilirim.
maşallah kuzun kocaman olmuş, öpsün onu şenay teyzei:1hug:
şimdi zaman geçmez sana melocum, inş. çok güzel haberler getirirsin hepimizin keyfi yerine gelir burada.
ya evet markafonide %70-80 indirimlerde güzel şeyler denk geliyor ama onlarda hemen tükeniyor. gerisi hikaye. en güzeli dışarıyla kıyaslayıp uygunsa almak.
selam sevimcim, ayyy senin bebişi benimkini katlamış maşallah. demekki ileriki haftalarda hızla büyüyecek yavrucuklar