canım benim bebeğin eşi rahim ağzını kapatıyo bu nedenle normal doğum yapmam imklansızlaştı.bende yoksa normal doğum düşünüyodum epidural ama malesef artık sezeryana döndüm ama bakalım bi ihtimal yukarı çıkarsa normal olabilr
cnm hayırlısı olsun bebıs ıcın ne ıyıyse ıns o olur.nette yazıodu zamanla yukarı cıkarmıs dıe umarım yukarı cıkar cnm.
cnm en iyisi aslında normal doğum ve bebeğin tam zamanında doğması benimde erken doğum riskkim var kasılmalarım cok oluyor karnımda doktrum erken doğum olablir dedi ama bn istemiyorum dayanabilceğim yere kadar dayanmak istiyorum cünkü bebeğimin gelişimini tamamlamasın istiyorum ....
ayy cnm umarım erken dogmaz tam zamanında dogar,kendıne cok dıkkat et gerekırosa baska doktorunda fıkrını al neden böyle oluormus dıe.
Bizim patronlar 15 gün önce pazar günü buraya gelmiş burasıda sanayi yeri bir sürü köpek var dışarda bir tanesi içeri girmiş onlarda farketmemişler köpeği dükkana bağlamışlar 1.5 gece köpek burda kalmış.
Patronlarım yeni farketti pirelendiğimizi ama ben dün şüphelendim eşime söyledim yoktur öyle şey dedi şimdi ilaççı arıyorlar dükkana.
Bende dr.gidicem işte çok kötü kabardım ve kaşınıyorum öyle birşeyki vucudum sanki böyle alerji olmuş gibi kıpkırmızı
cnm benımde bu yaz kedımde pıre gordum hemen pıre tozu falan doktu annem,once ılacladı onun bulundugu yerı ve bekleyıp cok ıyı temızledı bendede kasıntı falan olmustu ama senın gıbı fecı olmadım ve kızarıklık yoktu hatırladıgım kadarıyla ama sanırım bıse olmaz ama sen yınede sor sorustur doktora.cok gecmıs olsunnn..