2011 Şubat Anneleri

izmirligülşah ne istiyorsun daha ne güzel işte klo almamışsın bizim kilo aldığımızda bebek kilolu olacak diye birşey yok ki kendimize almış oluyoruz kiloyu sadece

aaay sevimli ne güzel hiç kilo almamışsın

ama ben çok kilolu hamile kaldım sürekli tedavi ve hormon ilaçları 6 ayda 20 kilo aldım hemde diyet yaparken spor yaparken 100lü kilolarda hamie haldım oyüzden ben toptan kilo almış oldum şimdi almıyorum o yüzden :) buarada oğluşun sana tepilkleri varrr:emir_bebek:

izmirligülşah ne istiyorsun daha ne güzel işte klo almamışsın bizim kilo aldığımızda bebek kilolu olacak diye birşey yok ki kendimize almış oluyoruz kiloyu sadece

cnm öylede hamile oldugum hiç belli deil 51 ile hamile kaldım 56 kilodayım ufacık bir göbek biraz hamileliğim belli olsun karnım cıksın istiyorum şu göbeş topiğine baktıkça imreniyorum vallaa

Herkese günaydın
güzel sonuç alanlar gözünüz aydın olsun. Bu hafta hep yağmur vardı ankarada. İnsan uyumak istiyor.Haftaya rapor almak istiyorum. Eşim burda olmadığı için servisle gidip gelmek bir işkence oluyor. Servis çok kalabalık bide kızımı kucağıma alamıyorum sıkış tıkış gidiyoruz.

cnm öylede hamile oldugum hiç belli deil 51 ile hamile kaldım 56 kilodayım ufacık bir göbek biraz hamileliğim belli olsun karnım cıksın istiyorum şu göbeş topiğine baktıkça imreniyorum vallaa

olsun canım bebeklerimiz sağlıklı olsunda göbek çıkmayıversin çıkıncada çatlak olucak onu konuşacağızz ne memnuniyetsiz anneleriz yawolumunekankayizsmile

kesınlıkle abartıyorsun gulsah bazı kadınların ıc karnı daha genıs olurmus oyuzden olabılır

zemuszemus BNDE ÖYLE DİYORUM ZATEN BENİM İÇİM GENİŞ DİE DALGAYA VURUYORUM ARTIK DÜN PATRONUMDA YE BİRAZCIK HİÇ KARNIN YOK BAKMIYORSUN BEBEĞE DİYİP DURDU ODA MORAL BOZUCUYDU

Bende 6,5 -7 kiloya yakın aldım . Sabah aç karnına tartılmadım daha. Bide bende kabızlık var. Ne yapsam olmuyor.Bol bol su içiyorum. Kuru kayısı incir yiyorum ama hala geçmedi. bu ay olmazsa doktora söyliycem ilaç kullnmam gerekebilir.

sen hıc takılma oyle seylere bence banada kayınvaldem dun ort onu nazar degıcek dedı ama ben cok sevıyorum hosuma gıdıyor dedım

Bende 6,5 -7 kiloya yakın aldım . Sabah aç karnına tartılmadım daha. Bide bende kabızlık var. Ne yapsam olmuyor.Bol bol su içiyorum. Kuru kayısı incir yiyorum ama hala geçmedi. bu ay olmazsa doktora söyliycem ilaç kullnmam gerekebilir.

canım doktorlar kabız olmayı engellemek için duphaloc diye bi şurup veriyolar iyi de geliyor

herkese günaydın şekerlerrrrrrrrrrr

gülşahcım bnmde öle cnm ortada top gibi küçücük bi göbiş belli olmuyo doğru düzgün bide bol giynince hiç anlaşılmıyo sanki üzlüyorum bende maa napimm bebişim ii olsunda sanırım iç karnımız büyük cnm başklarıyla sakın kıyaslama çünkü ozaamn üzülüyoruz :( ama büyücek bizimkilerde bide erkeke bebeklerde sanırım önce sivrilerek büyüyo genişlemiyo karnımız

Bende 79 kg idim bu sabah 87 çıktım tartıda eyvahedigeldismile
Spor ve yürüyüşle aranız varmı ya ben hiiiç yapamıyorum :(

bana yasaktı kanamlarım oldugu ıcın ama sımdı gectı belkıde yapabılırım bırdahakıne gıdınce sorucam spor ıcınaklinialirimsmile

zemuszemus BNDE ÖYLE DİYORUM ZATEN BENİM İÇİM GENİŞ DİE DALGAYA VURUYORUM ARTIK DÜN PATRONUMDA YE BİRAZCIK HİÇ KARNIN YOK BAKMIYORSUN BEBEĞE DİYİP DURDU ODA MORAL BOZUCUYDU
aaay bu insanlara da varya yaranılmıyor göbeğin çıkar aman çok yeme çok kilo almışsın doğumun zor geçer derler göbeğin olmaz aaaay sen hiç yemiyormusun bebek gelişemeyecek derler
her halukarda insanın moralini bozmaya birebirler anlayacağınız onlara göre hareket edersek zaten valla sinirlerimiz yıpranır sürekli bir öyle bir böyle konuşuyorlar

bence hiç imrenme bu aydan sonra alacaksın nede olsa ve iyide almışsın zaten bu aya kadar 5 kilo az mı değil bundan sonra 2 katı alınırmış o zaman tadını çıkarırsın göbüşünün
valla göbekleri olmayanlar neden göbeğim yok diyor göbekleri çıkanalr göbeğim çok çıktı diyor ( misal ben :) ) aslında bizde de var yani hiç yetinmesini bilmiyoruz herşeyden şikayet hehehehehe :roflol:

ama ben çok kilolu hamile kaldım sürekli tedavi ve hormon ilaçları 6 ayda 20 kilo aldım hemde diyet yaparken spor yaparken 100lü kilolarda hamie haldım oyüzden ben toptan kilo almış oldum şimdi almıyorum o yüzden :) buarada oğluşun sana tepilkleri varrr:emir_bebek:

öylemi olsun canım sağlık olsun
en azından şimdi koruyorsun kilonun oda önemli
yerim ben onun tepiklerini

sen hıc takılma oyle seylere bence banada kayınvaldem dun ort onu nazar degıcek dedı ama ben cok sevıyorum hosuma gıdıyor dedım

göbüşünümü ört diyor :)))
bizimkilerde aay çok dar giyme daraldı çocuk felan diyorlar
sonuçta insan sıktığı zaman anlıyor dışardan gözlemleyenler daha panikler valla
herşeye bir kulp buluyorlar delikafadulden:roflol:

ben çok zayıf başladım yaa 46 ile ve sonra iki haftada 2 kilo verdim şimdi anca toparladım 51im şükürler olsun o yüzden hamişliğimde hiç belli değilsenağlama

bende yürüyemiyorum cnm hemen nefes nefese kalıyorum artı kasıklarım ağrıyo artı wc ye gitmem gerekyo eşim çıktığına çıkacağına pişman ıluyo yazık adamcağıza valla:kedi:
spor desen hiç bişi yapmıyorum ay ne kadar odun gibiyim ben yaaa nolcak halimmmmmmakannehir

gercekten yaranılmıyor bu ınsanlara ılk bebıslerı yapalım hemen tuttururlar ıkıncı nezaman dıye kızlar

kızlar bakalım bir aksilik olmazsa biz bu akşam trabzona ablamın yanına gezmeye gidiyoruz annesi oğlunu gezmeye götürüyor kuzişleriye biraz oynasın oğlum arkadaşımızın düğünede var orada bulunacağız

Back
X