2011 Şubat Anneleri

kızlar sut ıcmenız nasıl ben hıc ıcemıyorum cok uzuluyorum

cnm çok şükür ben başından beri içebiliyorum zaten normaldede sütü sevrdim allahtan soğumadım hiç yazın soğuk içiyodum şimdi artık ısıtıyorum eğer süt içemiyosan açığı peynir ve yoğurtla kapa tatlım bol bol ye onlardan

günaydın kızlar....dün gece uyuyamadım mide bulantısı ve ağrısından çok özür dileyerek söylüyorum yediklerimin hepsini çıkardım ama yine rahatlayamadım gecenin bi yarısı renine içtim yok yine rahatlamadım havlu ısıtıp mideme koydum yattım sabaha karşı ancak uyyabildim..ve bebeğimin hareketlerini hissetmedim korktum sabah çok az hissedince biraz rahatladm...çağlayancım korkma canım sende bazen çok zayıf hareketleri hissetmessin

oğlumun adına karar verdik son anda bir değişiklik yapmazsak yiğit olacak bizim yavrumuz
adı gibi mert ve yiğit olursa da süper olur

günaydın kızlar....dün gece uyuyamadım mide bulantısı ve ağrısından çok özür dileyerek söylüyorum yediklerimin hepsini çıkardım ama yine rahatlayamadım gecenin bi yarısı renine içtim yok yine rahatlamadım havlu ısıtıp mideme koydum yattım sabaha karşı ancak uyyabildim..ve bebeğimin hareketlerini hissetmedim korktum sabah çok az hissedince biraz rahatladm...çağlayancım korkma canım sende bazen çok zayıf hareketleri hissetmessin

geçmiş olsun cnm inş tekrarlamaz üşütmüş olaiblirsin mideni ondan olmuştur sıcak şeyler iç bol bol
buarada kızlar bşi sorcam biz hangi bitki çaylarını içebiliriz ıhlamur ve kuşburnu haricinde

kızlar sut ıcmenız nasıl ben hıc ıcemıyorum cok uzuluyorum

canım bende hiççç içemiyorumm doktoruma söyledim içemiyorum çok üzülüyorum diye doktorumda dedi ki ayran iç değer olarak aynı dedi ve kendine hiç stres yapma günde 2 bardak ayran iç yeter dedizemuszemus

yürüyüş müümafoldumbenilk zamanlar yapıyodum ama şimdi havalar hep yağmurluu insanın çıkası gelmiyoo...otur oturda iyica kilo aldıkk...ya kızlar günde bi ekmek yiyorummm tam bir obur oldum nolcam ben böyleee doymuyorum

oğlumun adına karar verdik son anda bir değişiklik yapmazsak yiğit olacak bizim yavrumuz

adıyla büyüsün cnm hadi bakalım trabzona yolculuk var demek yolunuz açık olsun samsundan 4 5 saat sürüyo yanılmıyosam bide trabzona uzungöle gitmiştik tatil için yazın bile buz gibiydi şimdi daha soğuktur dikkat edin cnm üşümeyin orlarda

cok gecmıs olsun canım aman dıkkat et usutmussun anlasılan senboshayallersmile

geçmiş olsun cnm inş tekrarlamaz üşütmüş olaiblirsin mideni ondan olmuştur sıcak şeyler iç bol bol
buarada kızlar bşi sorcam biz hangi bitki çaylarını içebiliriz ıhlamur ve kuşburnu haricinde

tşk ederim canım ya herşeyi deniyorum artık...ben ıhlamur ve nane limon içiyorum başka da bi fikrim yok ki canım..
bu arada kızlar bu gün benim aşım var birazdan eşim gelecek gideceğiz ayy dua edin beni yine sallayacak :gitme:

smeyr geçmiş olsun canım dikkat et bol bol sıcak şeyler tüket camnım

moonsun iyi yolculuklasr canım oğluşunda asdıyla yaşasın inş

cok gecmıs olsun canım aman dıkkat et usutmussun anlasılan senboshayallersmile

tşk ederim canım benim orası öyle üşüttüm pazar günü kapıı pencere açıktı birde cam sildim o gün kaptım derdime neydi bilmiyorum:gitme:

bende 5 buçuk 6kilo aldım göbüşümde gayet belli ve çatlaklar yüz göstermeye başladı yavaş yavaş bende çok korkuyorum çok kilo almaktan ve verememekten....çünkü ben evlenip çalışmayı bıraktıktan sonra çok kilo aldım kilolu hamile kaldım:sinifsinif:
inş doğumdan sonra çok sıkı bir diyetle evlendiğim kiloya dönmek ama nasıl bilmiyorummbilmiyorumkismile

tşk ederim canım ya herşeyi deniyorum artık...ben ıhlamur ve nane limon içiyorum başka da bi fikrim yok ki canım..
bu arada kızlar bu gün benim aşım var birazdan eşim gelecek gideceğiz ayy dua edin beni yine sallayacak :gitme:

ben korkudan hala yaptırmadım yaaaaaaaaaeyvahedigeldismile
ama nereye kadar kaçıcam bu hafta içi mutlaka olmama gerek ufff aşıdan çok korkuyorum ben oldu bitti ...Allah yardımcın olsun inş acısız atlatırsın

günaydın kızlar,
bu sabah tetanoz aşımı yaptırdım, işe gelmeden önce
hiç acımıyorr korkmayın
yakar biraz dedi ama hiç yakmadı
kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar,
bu sabah tetanoz aşımı yaptırdım, işe gelmeden önce
hiç acımıyorr korkmayın
yakar biraz dedi ama hiç yakmadı
kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım 2. dozumu vurdun benim ilki çok acımıştı şişmişti kolum şimdide korkuyorumm

Back
X