kızlar ben geldim ama çooook sinirliyim haftanın son günü bi veliyle tartışma yaşadım.Kızı derste sürekli arkadaşlarıyla konuşup hep dersi dinlemiyor hemde dersimi bölüyor diye sözleşme imzalatıp velisini çağırmıştım.Kadın kızının durumunu merak edip neden böyle bir durum oluştu diye merak edip geleceğine kızını savunmaya gelmiş.Neymiş bütün çocuklar konuşuyomuş,etrafındakiler kızını konuşturuyormuş ona boş yere ve haksızca sözleşme imzalatmışım.Dersi anlayamadığı için konuşuyormuş aklınca bana laf sokacak çok sinirlendim tabi dedim ki kusura bakmayın zaten annesi böyle savunuyorsa çocuğunu çocuk elbet düzelmez.Sonra ban niye yüksek sesle konuşuyorsunuz çok agresifsizni demezmi.Hıı sen bana aklınca laf sok dersi anlatamıyosunuz onlan çocuk dersle ilgilenmiyor de ondan sonrada benim sakin olmamı bekle.Sonrada demezmi benimle nasıl böyle konuşuyorsunuz sizi şikayet edicem.Zaten kızına sözleşem imzalatılmasına takmış nasıl intikam alırım diye gelmiş tabi ben bu lafı duyunca nereye şikayet edersen et dedim oda müdürün odasına doğru yollandı.Sanki emir eriyimde bana ceza verdirecek.acaba biz öğretmenler böyle çocuklar yetiştirdikleri için velileri kime şikayet etsek.Cuma mübarek günde tüm sinirimi bozdu kadın.Al o zaman çocuğunukendin öğret dersleri madem biz boşa kürek çekiyoruz.Allahım sen bana sabır ver.