2011 Şubat Anneleri

acaba bnmde mi iç karnım büyük diğer gidişimde hala büyümemiş olursa sorcam az bişi var ama sivri şekilde çok değişik yaygın değil karnım bakalım herkeste farklıdır tabii ama insan kocaman olsun istiyo kaydirigubbakcemile3

herkes bişey diyor cnm dışardan bebege bakamıyosun hiç kilo almamışın aaa falan sinir ediyorlar ama normalmiş yani :)) senin kesin kızmı diyorlar karnım büyümesi lazımmış kızda çok buyurmus falan filan :))) olur daha cnm kocamanda olur :teytey:

selam kızlar
nasılsınız????
yarın biz ankaraya gidiyoruz:))))
mobilya bakıcaz oğluma:))))en azından karar veririz alması kalır sadece

bi de ankaradaki arkadaşlara bişi sorucam
mother care nerde var acaba ???indirim günleri de gitmişken kaçırmıym:))))

hediyemizi de alırız gitmişken:))))))))))))))))

ama bugün okulda çok ayakta kaldım ayaklarım şiş gibi sanki:((
sizde de oluyo mu?????

canım mother care bi ankamall avm ve cepa avm de var diye biliorum

herkes bişey diyor cnm dışardan bebege bakamıyosun hiç kilo almamışın aaa falan sinir ediyorlar ama normalmiş yani :)) senin kesin kızmı diyorlar karnım büyümesi lazımmış kızda çok buyurmus falan filan :))) olur daha cnm kocamanda olur :teytey:

evvt cnm haklısın :)sağlıklı olsunlar da yeter

romeo evt cnm vurulmamız gerek korkmadan daha doğum yapcaz dimi ama inşşşşşşşş

melocum ;

canım anlayamadığım şimdiye kadar normal haftasında olupta sonradan şaşması garip geldi... ayrıca hafta olarak ileri olması mı daha kötü ??? hafta olarak geri olması mı???

iyi akşamlar kızlar bugün hiç giremedim şöyle bir hızlıca geçmişi okudum...nasılsınız

melocum ;

canım anlayamadığım şimdiye kadar normal haftasında olupta sonradan şaşması garip geldi... ayrıca hafta olarak ileri olması mı daha kötü ??? hafta olarak geri olması mı???

bekarken ki ev arkadaşım ebe...onunla bu konuyu konuşmuştuk bana dediki...oooooo sen bunlara takılma daha o kadar çok değişecek ki sen bile şaşacaksın

o nedenle çok takılmayalım ama içine sinmiyorsa tekrar sor doktoruna

iyi akşamlar kızlarr...bende dün tetanoz aşımı oldum sabah akşam yatana kadar bişeyim yoktu yatağa girdim bi ağrı bi ağrı kolumu oynatamadım bugün yine ağrıdı halaa ağrıyooo çook ağrıyomuş yaaabilmiyorumkismile

iyi akşamlar kızlarr...bende dün tetanoz aşımı oldum sabah akşam yatana kadar bişeyim yoktu yatağa girdim bi ağrı bi ağrı kolumu oynatamadım bugün yine ağrıdı halaa ağrıyooo çook ağrıyomuş yaaabilmiyorumkismile

benim de hiç aklıma bile gelmedi,hiç acımadı ...sanırım kişiden kişiye değişiyor,geçmiş olsun

Back
X