hoşgeldin cnmm
buarada yatağınız çok cici hayırlı olsun
hoşbulduk canım çok teşekkür ederim evim küçük bu yüzden parkyatak aldık bizde
hayırlısıyla bir gelsede yatırsak ErSel 'imizi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin cnmm
buarada yatağınız çok cici hayırlı olsun
acaba bnmde mi iç karnım büyük diğer gidişimde hala büyümemiş olursa sorcam az bişi var ama sivri şekilde çok değişik yaygın değil karnım bakalım herkeste farklıdır tabii ama insan kocaman olsun istiyo kaydirigubbakcemile3
selam kızlar
nasılsınız????
yarın biz ankaraya gidiyoruz:))))
mobilya bakıcaz oğluma:))))en azından karar veririz alması kalır sadece
bi de ankaradaki arkadaşlara bişi sorucam
mother care nerde var acaba ???indirim günleri de gitmişken kaçırmıym:))))
hediyemizi de alırız gitmişken:))))))))))))))))
ama bugün okulda çok ayakta kaldım ayaklarım şiş gibi sanki(
sizde de oluyo mu?????
herkes bişey diyor cnm dışardan bebege bakamıyosun hiç kilo almamışın aaa falan sinir ediyorlar ama normalmiş yani :)) senin kesin kızmı diyorlar karnım büyümesi lazımmış kızda çok buyurmus falan filan :))) olur daha cnm kocamanda olur :teytey:
ii akşamlarhepinize canlarım biz kaçtık yemek yiyelim öpüldünüz aeolunn
iyi akşamlar kızlar bugün hiç giremedim şöyle bir hızlıca geçmişi okudum...nasılsınız
melocum ;
canım anlayamadığım şimdiye kadar normal haftasında olupta sonradan şaşması garip geldi... ayrıca hafta olarak ileri olması mı daha kötü ??? hafta olarak geri olması mı???
hoşgeldin canım grip olanlar kervanına ben de katıldım,burunlarım tıkalı boğazım yanıyor :2:iyi akşamlar kızlar bugün hiç giremedim şöyle bir hızlıca geçmişi okudum...nasılsınız
iyi akşamlar arkadaşlarr nasılsınıızz![]()
iyi akşamlar kızlarr...bende dün tetanoz aşımı oldum sabah akşam yatana kadar bişeyim yoktu yatağa girdim bi ağrı bi ağrı kolumu oynatamadım bugün yine ağrıdı halaa ağrıyooo çook ağrıyomuş yaaabilmiyorumkismile
benim de hiç aklıma bile gelmedi,hiç acımadı ...sanırım kişiden kişiye değişiyor,geçmiş olsun
grip canım sonunda ben de yakalandım :2::2:
sen nasılsın