- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cicekcicek, fns93, sevim_li
nasılsınız kızlar..
bu arada demir hapı bende ishal yaptı sizde durum nedir
ben de nefes almaya çalışıyorum ama griptenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyiyiz canım sen nasılsın geçmişi okumakla uğraşıyorum ne çok yazmışsınız :)) bebeğimin park yatağını aldımm çok cici bişey onu kurduk eşimle tabi 5 dk şey üniversitelik konu elimizde kafamçokkarıştı
iyiyiz canım sen nasılsın geçmişi okumakla uğraşıyorum ne çok yazmışsınız :)) bebeğimin park yatağını aldımm çok cici bişey onu kurduk eşimle tabi 5 dk şey üniversitelik konu elimizde kafamçokkarıştı
demir ilacı yaparmış ishal doktor söylemişti
ehehehe canımmm geçmiş olsun çok:) bu arada demir hapı ishal yeptı demişsin beni de kabız yaptı![]()
ehehehe canımmm geçmiş olsun çok:) bu arada demir hapı ishal yeptı demişsin beni de kabız yaptı![]()
daa çok ayımız varyaaa...3.5 ay geçer mi yaaagelselerde bir an önce popişlerine popişlerine vursakkk....off offf...melocum bana demir hapı vermedi ama ben normalde de öleyim işte o dediğinden
![]()
bilmiorum ki belki de bşka bişeydendir yapamıyorum tuvaletimiiiiiii:uhm:ters tepmiş sende dimeekk
ya acemilik zor ..mışıl mışıl uyuduğu günleri görürsün inşallahsositososito
gelsinler o zaman göreceğiz günümüzü:) ben biliyorum başıma gelecekleri yakın geçmişte de yaşadım deja vu olacak tam uykusuzlukkk, sezeryan ağrısı,gaz sancısı ama mis gibi de süt kokusu:)
ben hiç uyku boyutunu düşünmemiştm ama niee hatırlattın gıızzzdelikafaduldenberaber uyuyup beraber uyancaktık kızımlaaaadoğumu hç düşünmüyorum zaten nasıl olur falannnn
kızlar siz Ankara'dan bahsettikçe benim içim sızlıyor.orda okudum okuldan sonra bir yıl daha kaldım.çok seviyordum ama maalesef orda açık olmadığı için atamam istanbul' a oldu.Şimdi geri dönsem orda aynı keyifle yaşarmıyım bilmiyorum ama ankara'nın yeri bir başka((