2011 Şubat Anneleri

cicekcicek, fns93, sevim_li

nasılsınız kızlar..

iyiyiz canım sen nasılsın geçmişi okumakla uğraşıyorum ne çok yazmışsınız :)) bebeğimin park yatağını aldımm çok cici bişey onu kurduk eşimle tabi 5 dk şey üniversitelik konu elimizde kafamçokkarıştı

iyiyiz canım sen nasılsın geçmişi okumakla uğraşıyorum ne çok yazmışsınız :)) bebeğimin park yatağını aldımm çok cici bişey onu kurduk eşimle tabi 5 dk şey üniversitelik konu elimizde kafamçokkarıştı

ya acemilik zor ..mışıl mışıl uyuduğu günleri görürsün inşallahsositososito

daa çok ayımız varyaaa...3.5 ay geçer mi yaaa:emir_bebek:gelselerde bir an önce popişlerine popişlerine vursakkk....off offf...melocum bana demir hapı vermedi ama ben normalde de öleyim işte o dediğinden:utangac:

:emir_bebek:

sevim_li güle güle yatsın içinde bebişinn:ecrin_bebek:

daa çok ayımız varyaaa...3.5 ay geçer mi yaaa:emir_bebek:gelselerde bir an önce popişlerine popişlerine vursakkk....off offf...melocum bana demir hapı vermedi ama ben normalde de öleyim işte o dediğinden:utangac:

gelsinler o zaman göreceğiz günümüzü:) ben biliyorum başıma gelecekleri yakın geçmişte de yaşadım deja vu olacak tam uykusuzlukkk, sezeryan ağrısı,gaz sancısı ama mis gibi de süt kokusu:)

ya acemilik zor ..mışıl mışıl uyuduğu günleri görürsün inşallahsositososito

hiç sorma gülmekten beşiği tutamıyorduk bile neyseki saat 7de başlayı 8:30 da bitirebildik ama günlerce bile uğraşmaya değer mışıl mışıl uyuduğu zamanları görünce

gelsinler o zaman göreceğiz günümüzü:) ben biliyorum başıma gelecekleri yakın geçmişte de yaşadım deja vu olacak tam uykusuzlukkk, sezeryan ağrısı,gaz sancısı ama mis gibi de süt kokusu:)

ben hiç uyku boyutunu düşünmemiştm ama niee hatırlattın gıızzzdelikafaduldenberaber uyuyup beraber uyancaktık kızımlaaaa:emir_bebek:doğumu hç düşünmüyorum zaten nasıl olur falannnn

ben hiç uyku boyutunu düşünmemiştm ama niee hatırlattın gıızzzdelikafaduldenberaber uyuyup beraber uyancaktık kızımlaaaa:emir_bebek:doğumu hç düşünmüyorum zaten nasıl olur falannnn

düşünme canımmm bilmeden olayın içine girmek daha güzelll eheheh ben yusuf yusuf modundayım şuan hatta oğlum 23 aylık olacak kızım doğduğunda o yüzden yenidoğan için birikmiş paramı kullanarak ilk 6 ay bakıcı tutucam ki oğlum etkilenmesin. uykusuzluk yaramıyor da bana:) Zor ama o kokuyu tekrar duyacağıma seviniyorum cennet gibi ohhh missssssssssss

ama bazı bebekler de mışıl mışıl uyuyo anneleri uyandırıp emziriyo sonra yine uyuyolar ben şanssızdım sanırım oğlum doğdu gözünü bi açtı bi daha uyutabilene aşkolsun:)

kızlar siz Ankara'dan bahsettikçe benim içim sızlıyor.orda okudum okuldan sonra bir yıl daha kaldım.çok seviyordum ama maalesef orda açık olmadığı için atamam istanbul' a oldu.Şimdi geri dönsem orda aynı keyifle yaşarmıyım bilmiyorum ama ankara'nın yeri bir başka :(((

bende ank da okudum ve senle aynı duyguları hisediyorum

Hatunlar selam a.s.

İyi haberlerle görüşmek üzere yazmıştım en son, iyi haberlerle döndüm :)

Öncelikle bi kaç gün önce ağrıdan adım atamıyordum uyuyamıyordum ve ayrıntılı ultrasonum vardı, eşimin dönüşüde ocak 15e uzadı ki bu kesin tarih bile değil, e benim ocak sonu muhtemelen doğum yapacağım göz önüne alınırsa... görünen gerçekten zordu,senağlama

Neyse annemler haberi alıp geldiler :) , ayrıntılıya girdim herşey yolunda çok şükür, önce parmağını emiyordu sonra anneannesi ben ve kardeşine el salladı ailemizin en küçük yakışıklısı :)
Benim özellikle sol bacağım ve belimdeki ağrının ve neredeyse adım atamamamın nedeni kağanı kaldırmam ve sürekli eğilip kalkmam ve sallayarak uyutmammış, kısaca bünyeyi zorlamışım, oldukça zorlamışsın kendini temizlik fln mı yaptın dedi dr önce :)) sadece temizlik yapmakla kalsam neyse tüm yaptıklarımı anlatsam baya bi fırça yicektim sanırım dr dan.. :):oklava:

Babam seni burada bu halde bırakamam dedi, ve beraberce tekirdağa döndük, eşim doğumumu annem ve babamın yanında yapmamı istiyor, ancak böylelikle aklı bende kalmayacakmış, annemler bana hiç iş yaptırmıyor vallahi Allah razı olsun boşu boşuna kaç haftadır sıkıntı çekmişim, evin temizliğiydi yemekti kağan zaten başlı başına bir etmen, hamileliğin zorlukları ve uykusuzluk.. insanın annesi gibi yok, kağanda biraz daha rahatladı dedesi anneannesi ile geziyor oyunlar oynuyor, o mutlu :) ben mutluyum :) eşim mutlu :) çok şükür.. artık her hafta sonu gelip bizi görebilecek artık aklı bizde kalmayacak benimde onda tabi...
:asigim:

Son düzenleme:
Kızlar ben çıkıyorum sizleri ve bebişleri öptüm, fırsat bulunca yeniden gelicemopuyorumnanaktan

Back
X