slm bende subat 2011 annesı olucam
hoşgeldin canım aramızaa.s.
Hatunlar selam a.s.
İyi haberlerle görüşmek üzere yazmıştım en son, iyi haberlerle döndüm :)
Öncelikle bi kaç gün önce ağrıdan adım atamıyordum uyuyamıyordum ve ayrıntılı ultrasonum vardı, eşimin dönüşüde ocak 15e uzadı ki bu kesin tarih bile değil, e benim ocak sonu muhtemelen doğum yapacağım göz önüne alınırsa... görünen gerçekten zordu,senağlama
Neyse annemler haberi alıp geldiler :) , ayrıntılıya girdim herşey yolunda çok şükür, önce parmağını emiyordu sonra anneannesi ben ve kardeşine el salladı ailemizin en küçük yakışıklısı :)
Benim özellikle sol bacağım ve belimdeki ağrının ve neredeyse adım atamamamın nedeni kağanı kaldırmam ve sürekli eğilip kalkmam ve sallayarak uyutmammış, kısaca bünyeyi zorlamışım, oldukça zorlamışsın kendini temizlik fln mı yaptın dedi dr önce :)) sadece temizlik yapmakla kalsam neyse tüm yaptıklarımı anlatsam baya bi fırça yicektim sanırım dr dan.. :)klava:
Babam seni burada bu halde bırakamam dedi, ve beraberce tekirdağa döndük, eşim doğumumu annem ve babamın yanında yapmamı istiyor, ancak böylelikle aklı bende kalmayacakmış, annemler bana hiç iş yaptırmıyor vallahi Allah razı olsun boşu boşuna kaç haftadır sıkıntı çekmişim, evin temizliğiydi yemekti kağan zaten başlı başına bir etmen, hamileliğin zorlukları ve uykusuzluk.. insanın annesi gibi yok, kağanda biraz daha rahatladı dedesi anneannesi ile geziyor oyunlar oynuyor, o mutlu :) ben mutluyum :) eşim mutlu :) çok şükür.. artık her hafta sonu gelip bizi görebilecek artık aklı bizde kalmayacak benimde onda tabi...:asigim:
burcucum çok sevindim senin adına gerçekten boşuna o kadar sıkıntı çekmişsin bide sinirlerin alt üst olmuştu kaynanadan yüzünden insanın annesi gibi yok tabiki keşke daha önce gitseymişsin ama olsun şimdi ailenin yanındasın ve mutlusun önemli olanda bu