2011 Şubat Anneleri

slm bende subat 2011 annesı olucam

hoşgeldin canım aramızaa.s.

Hatunlar selam a.s.

İyi haberlerle görüşmek üzere yazmıştım en son, iyi haberlerle döndüm :)

Öncelikle bi kaç gün önce ağrıdan adım atamıyordum uyuyamıyordum ve ayrıntılı ultrasonum vardı, eşimin dönüşüde ocak 15e uzadı ki bu kesin tarih bile değil, e benim ocak sonu muhtemelen doğum yapacağım göz önüne alınırsa... görünen gerçekten zordu,senağlama

Neyse annemler haberi alıp geldiler :) , ayrıntılıya girdim herşey yolunda çok şükür, önce parmağını emiyordu sonra anneannesi ben ve kardeşine el salladı ailemizin en küçük yakışıklısı :)
Benim özellikle sol bacağım ve belimdeki ağrının ve neredeyse adım atamamamın nedeni kağanı kaldırmam ve sürekli eğilip kalkmam ve sallayarak uyutmammış, kısaca bünyeyi zorlamışım, oldukça zorlamışsın kendini temizlik fln mı yaptın dedi dr önce :)) sadece temizlik yapmakla kalsam neyse tüm yaptıklarımı anlatsam baya bi fırça yicektim sanırım dr dan.. :):oklava:

Babam seni burada bu halde bırakamam dedi, ve beraberce tekirdağa döndük, eşim doğumumu annem ve babamın yanında yapmamı istiyor, ancak böylelikle aklı bende kalmayacakmış, annemler bana hiç iş yaptırmıyor vallahi Allah razı olsun boşu boşuna kaç haftadır sıkıntı çekmişim, evin temizliğiydi yemekti kağan zaten başlı başına bir etmen, hamileliğin zorlukları ve uykusuzluk.. insanın annesi gibi yok, kağanda biraz daha rahatladı dedesi anneannesi ile geziyor oyunlar oynuyor, o mutlu :) ben mutluyum :) eşim mutlu :) çok şükür.. artık her hafta sonu gelip bizi görebilecek artık aklı bizde kalmayacak benimde onda tabi...
:asigim:

burcucum çok sevindim senin adına gerçekten boşuna o kadar sıkıntı çekmişsin bide sinirlerin alt üst olmuştu kaynanadan yüzünden insanın annesi gibi yok tabiki keşke daha önce gitseymişsin ama olsun şimdi ailenin yanındasın ve mutlusun önemli olanda bu

Hatunlar selam a.s.

İyi haberlerle görüşmek üzere yazmıştım en son, iyi haberlerle döndüm :)

Öncelikle bi kaç gün önce ağrıdan adım atamıyordum uyuyamıyordum ve ayrıntılı ultrasonum vardı, eşimin dönüşüde ocak 15e uzadı ki bu kesin tarih bile değil, e benim ocak sonu muhtemelen doğum yapacağım göz önüne alınırsa... görünen gerçekten zordu,senağlama

Neyse annemler haberi alıp geldiler :) , ayrıntılıya girdim herşey yolunda çok şükür, önce parmağını emiyordu sonra anneannesi ben ve kardeşine el salladı ailemizin en küçük yakışıklısı :)
Benim özellikle sol bacağım ve belimdeki ağrının ve neredeyse adım atamamamın nedeni kağanı kaldırmam ve sürekli eğilip kalkmam ve sallayarak uyutmammış, kısaca bünyeyi zorlamışım, oldukça zorlamışsın kendini temizlik fln mı yaptın dedi dr önce :)) sadece temizlik yapmakla kalsam neyse tüm yaptıklarımı anlatsam baya bi fırça yicektim sanırım dr dan.. :):oklava:

Babam seni burada bu halde bırakamam dedi, ve beraberce tekirdağa döndük, eşim doğumumu annem ve babamın yanında yapmamı istiyor, ancak böylelikle aklı bende kalmayacakmış, annemler bana hiç iş yaptırmıyor vallahi Allah razı olsun boşu boşuna kaç haftadır sıkıntı çekmişim, evin temizliğiydi yemekti kağan zaten başlı başına bir etmen, hamileliğin zorlukları ve uykusuzluk.. insanın annesi gibi yok, kağanda biraz daha rahatladı dedesi anneannesi ile geziyor oyunlar oynuyor, o mutlu :) ben mutluyum :) eşim mutlu :) çok şükür.. artık her hafta sonu gelip bizi görebilecek artık aklı bizde kalmayacak benimde onda tabi...
:asigim:

senden böyle keyifli ve güzel haberler almak çok güzel.annenler hızır gibi yetişmiş valla Allah razı olsun.sende artık yeter kendine eziyet ettiğin boll boll dinlen çok sevindim valla iyi olmana.bizide boşlama bu aarada özletme kendini

Arkadaslar oncelikle merhaba.. Bende bir adet Subat 2011 anne olma adayiyim:) Oglumu bekledigim her gun ayri bir uzun geciyor sanki.. Yalniz bnm buyuk bir derdim var. Sirtimda ozellikle geceleri yuk kamyonu parkediyor gibi oluyor sanki.. Hic bir sekilde rahat edemiyorum.. Daha 22. haftamdaym 4 5 kilo aldim ama dedigim gibi tek skntim sirtimdaki saatler suren o agri.. Sizdede ayni problem var midir acep? Ve nasil bir care buldunuz? Yardimci olursaniz cok sevinirim;)

bujra hoşgeldinnn sende bu saatte uyku tutmayanlardanmısın diyecem ama sanırım yurt dışındasın saat farkı

gün içerisinde yoruluyorsan bel ve sırt ağrıların artabilir.tabi artık ay olarakda ilerlediğimiz ve bebeklerimiz büyüdüğü için vücuda yaptıkları baskıda artıyor.benimde sırt ağrılarım ve bel ağrılarım zaman zaman oluyor.valla tek çare dinlenmek gibi geliyor sırt üstü yatıp ayaklarımın altına yastık koyuyorum falan

Günaydın şubat ayının güzel anneleri ben geldim habersiz kayboldum ama benim hiç bir suçum yok şirketin mail adresinin süresi dolmuş sevgili müdürem parayı ödemediği için bizde mail'i kullanamadık.Cumartesi girmek istediğimde site mailinizi aktif hale getirin dedi bende yeni bir mail aldım.Bu arada hale (manikk) aradı.Onunlada sizin aracılığınızla konuşmuk olduk.
Hepinizi çok ama çok seviyorum geçmişi okuyamadım inş.hepiniz iyisinizdir.

kızlar oyle bır gecer zamankıde osmanın babadına gelme gelme dedıgı sahneyı gordunuz mu ıcım cıktı aglamaktan ya

gunyadın kızlar ıyı haftalar herkeze

kızlar oyle bır gecer zamankıde osmanın babadına gelme gelme dedıgı sahneyı gordunuz mu ıcım cıktı aglamaktan ya

Günaydın canım nasılsın bu sabah kimse gelmedi senden başka :))

Bizim için öyle diziler yasak neden izliyorsun bakıyım öyle dizileri sen kocan kızmıyor mu sana duygusal'a bağlıyorsun diye :)))

Günaydin cici anneler, hamilelik sekeri olan hamis anne selam eder (nasil bir cümle bu ya :-))) bugün doktoruma gitmem gerekiyo iltihap var fitil kullaniyorum bakalim gecmis mi birazcik onun disinda iyiyim cok sükür seker cikolata aramiyorum sadece muz ve diger meyveleri bolca yiyemiyorum o cok kokuyo ama napalim dayanacaz

Son düzenleme:
kızıyor kızmazmı kıtap okumamı bıle yasakladı ya:))

sen nasılsın bugun canım

İyiyim canım nasıl olsun işte başladık işe pazartesi sendromu :))

Günaydin cici anneler, hamilelik sekeri olan hamis anne selam eder (nasil bir cümle bu ya :-))) bugün doktoruma gitmem gerekiyo iltihap var fitil kullaniyorum bakalim gecmis mi birazcik onun disinda iyiyim cok sükür seker cikolata aramiyorum sadece muz ve diger meyveleri bolca yiyemiyorum o cok kokuyo ama napalim dayanacaz

günaydın kızçe nasıl bir cümle bu yahu hamilelik şekeri olan anne :)))
Ne zaman çıktı sende şeker olduğu benim hiç haberim olmadı :((
Bu arada 2 gündür bende acayip şekerli şeyler yiyorum midem bulana'na kadar hemde :((

Günaydın kızlar :ecrin_bebek:
Nasılsınız bakalımm ? Bebişim artık çok hareketlendi. Durmak bilmiyorr hareket ettikçe bir garip oluyorum zemuszemus

Günaydın kızlar :ecrin_bebek:
Nasılsınız bakalımm ? Bebişim artık çok hareketlendi. Durmak bilmiyorr hareket ettikçe bir garip oluyorum zemuszemus

Günaydın canım ben bomba gibiyim sen nasılsın benimde kızçem çok hareketli maşallah geçen günün acısını çıkartıyor :))

günaydın güzel anişlerr

Günaydın canım nasılsın

kızlar bebegınızın hareketlerını max nekadar sure hıssetmıyorsunuz gun ıcınde mesela dun ben hıc hıssetmedım bı arada karnım tas gıbı olmustu korktum ama bu sabah sankı hıssettım yenıden rahatladım

günaydın kızçe nasıl bir cümle bu yahu hamilelik şekeri olan anne :)))
Ne zaman çıktı sende şeker olduğu benim hiç haberim olmadı :((
Bu arada 2 gündür bende acayip şekerli şeyler yiyorum midem bulana'na kadar hemde :((

sabahin köründe daha iyi cümle kuramiyorum :-))) gecen persembe yükleme yapildi veee aclik sekeri normal ama yüklemeden snra 210 cikti 180 normalmis...:-( yarin diyetisyende randevum var birsürü test fln yapack ona göre nasil beslenecem onu söylicek, sanki bebegimi besleyemiyorum gibi geliyo zaten 1 kilo verdim bile persembeden beri.. insallah gecici biseydir
bende cok tatli yiyordum baklava ciko offff agzim sulandi bak yine :olmaz:

kızlar bebegınızın hareketlerını max nekadar sure hıssetmıyorsunuz gun ıcınde mesela dun ben hıc hıssetmedım bı arada karnım tas gıbı olmustu korktum ama bu sabah sankı hıssettım yenıden rahatladım

ben artik düzenli hissediyorum 1-2 hafta öncesine kadar bazi günler hareket etti mi etmedi mi tam olarak anlayamiyodum. bu haftalarda karinin sertlesmesi normal

Geçen hafta biliyorsun ben 24 saat hissetmedim deliye döndüm ne oldu bu çocuğa diye uyuyormuş meğersem teyzesi ama şu 2-3 gündür maşallahımız var karnımın içinde resmen tek kale maç yapıyor kızçem

sabahin köründe daha iyi cümle kuramiyorum :-))) gecen persembe yükleme yapildi veee aclik sekeri normal ama yüklemeden snra 210 cikti 180 normalmis...:-( yarin diyetisyende randevum var birsürü test fln yapack ona göre nasil beslenecem onu söylicek, sanki bebegimi besleyemiyorum gibi geliyo zaten 1 kilo verdim bile persembeden beri.. insallah gecici biseydir
bende cok tatli yiyordum baklava ciko offff agzim sulandi bak yine :olmaz:

Ufff uffff uffff benimde acilen rejime başlamam gerek o zaman desene.Dr mu dedi sana peki diyetiysene git diye 1 haftada 1 kg'da iyi hani ama sen kgla hamiş kalmıştın tehlikeli falan diye birşey söyledimi dr.

hamılelık sekerı cok onemlı degıl canım sakın kafana takma bıraz dıkaat edıceksın sadece okadar bende 6 kasımda gıdıcem yukleme ıcın benımde cıkabılır dıye dusunuyorum cunku normalde yedıgım tatlı mıktarının ıkı katını yemeye basladım:s

Ben de iyiyim çağlayancım. İnternetten kıyafetlere bakıyorum. Eşimle bugün bi yere daha bakıcaz olmazsa internetten alacağız. İkna ettim sayılır. olumunekankayizsmile

Back
X