- 24 Haziran 2010
- 487
- 12
- 98
Valla canım ne biliyim iyice aklım karıştı benim bu durumlarda bir de bizim zamanımızda drda olmazmış kalırmışız birinin eline ondan sonra olacağa bak sen.Benim çevremde buğday iyi diyende var kötü diyende var,yanımızda işe başlayan arkadaşında çevresinde buğdayla ilgili sorun yaşayanlar olmuş ne biliyim aklım iyice karıştı cumartesi günü bende ercan bey'e gidicem bakalım birde onunla konuşıyım bakıyım durumuna zaten fazla hasta kalabalığı yoksa bu benim işime gelir daha çok benimle konuşur ve ilgilenir benimde istediğim bu zaten 5dk beni başından savmaması bu hafta sonu isterdim ben ama eşimin ailesinin yanına gideceğiz muhtemelen.Ondan sonraki haftalarda olabilir ama sizede uyarsa
Hoşgeldin canım aramıza
Günaydın güzel anneler
Soğuk havayı ben sana buraya yollama demedim ki kız bak burda'da dün akşamdan beri hava çok soğuk ve yağmurlu :))
Bebişin tekmelemiyor diye üzülme canım geçen haftarlarda biliyorsun benim kızçede yapmıştı böyle arada uykuya geçiş yapıyorlarmış merak etme annesi uyuyordur oda şimdi
Günaydın kızlar
Elifçim bende tetanoz sayfasını kapattım geçen hafta çok şükür ve bunda hiç birşey hissetmedim nedense
Günaydın canım,ev taşıma zaten büyük stres ve yük demek helede bu halinle dahada zordur senin için ama bebişin için kendini çok üzmemeye çalış olur mu bak o seni tepikleriyle güzel bir güne hazırlamış bile :))
Günaydın canım,geçmiş olsun bir rahatsızlığımı vardı annanenin birden bire böyle yoğum bakıma almışlar inş.bir an önce durumu iyileşip çıkar yoğun bakımdan
tekrar tşk edrim canım yoktu bişeyi birden kalp krizi geçirmiş tamam yaşlı ama insan çok üzülüyo ananemin yeri bende bi başkadır:a015: