2011 Şubat Anneleri

arkadaşlar bugün migrosta gördüm çantası ve içindeki ürünlerle birlikte 45 tl. ama kararsız kaldım. sizce nasıl uygun mu? çantasında kararsız kaldım bir büyük birde önde gözü var. yanlarıda cepli biberon falan koymak için..

Eklentiler

• $70-ind-gon-Nivea-Baby-Set-Atta-Canta__30823295_0[1].webp
    $70-ind-gon-Nivea-Baby-Set-Atta-Canta__30823295_0[1].webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 20
benim kocişte gececii 10da gidiyor sabahlaraaa kadar yanlızımmmm :(((. ya kızçem bu günlerde sessizleşti birazz annesine mi küstü yoksa senağlama :a015: :çok üzgünüm:

canım benim kızımda sessiz bu aralar dün babasına 3 tekme attı okadar kaç gündr tekmelemiyor benimkide küstü bana ciciş almıyosun anne diye galiba hiç bişeyi yok kızımın aman duymasın .))))

günaydın canlar nasılsınız...cumanız mübarek olsun
ben ii değilim yaa ananem yoğun bakımda dün hastaneye kaldırmışlar drlar kritik demişler durumuna yanınada giremiyoruz
Allah yardımcısı olsun canım
Ben yarın yeni bir dr gidiyorum canım randevu aldım,bakalım o bu hafta bana yapacakmı bilmiyorum ama bana dr.aç gel demişti seninki neden öyle söylemedi anlamadım daha önce şeker için kan verdin mi sen aç karnına
Prenses iyi teyzesi tepik atıyor içerden annesine sürekli :))
Maşallah canım kocaman olmuş prens'in bakalım bizim minik kızçe ne kadar olmuş yarın öğrenicez inş.
ben de yarın gidiyoruuuuummm
kızlar dün başıma çok kötü bişey geldi korkudan elim ayağım titredi resmen dün akşam saat 8 gibi benim evin dışında ayrı bi kapı daha var onun açılma sesi geldi kapıdaki gözden baktım çünkü eşim geç gelicekti sonra aprt otomatiği kaPalı ama kapıda bi adam var bizim evde genelde sesszdir sonra aprt otomatiği yandı adam hala orda sabit bekliyor evden ses çıkıcakmı diye bende tv sesini açtım kapımı kitledim eşimi aradım ama adam hala orda laf olsun diye eşime nerdesin dedim kendi kendime cevap verdim kapıdaysan markete uğra diye adam hemen gitti ama ben o telaşla balkondan bakamadım kaynım gelip yanımda kaldı allahtan eşimde yoktu evde aman evde oturan hanımlar kapıları sıkı ssıkı kitlemeyi unutmayın
aman dikkat et yaaa...Allah korusun bizde de alarm var ama,insan öyle bir durumda korkar tabiki
benim hep kasıklarımda duruyor hatta alta doğru tekmeliyor bazen hemen tuvalete gidiyorumm acıyorda yukarı cıkmayı düşünmüyor galiba :)))))delikafadulden
benim de ya aa...hep kasığımda
mrb hanımlar nasılsınız....benim içim çok sıkılıyor bugünn anlamsız bir durgunlukk var üzerimdee ve bir haftada 2 kiloya yakın almışımm napıcamm ben pöffmafoldumben
yaaa..bebeğin sağlıklı olsun da kiloları veririz ben 80leri görücem yarın :1:
kızlar selam hepinize nasılsınız?
ben iiyim şükür ama yorgunum :( okulda nöbetim vardı çok yoruldum be yaa sempatiksalakcinni Allahım şu nöbetten bi düşeyim bi ohhh çekicem :1:
aynneeeeennn..ama haftaya 29 ekim nöbet yok sonrada nöbetten düşüyoruuuuzz
ben zaten kilolu hamile kalmıştım o kadar dikkat etmeye çalışıyorumm gecelerii kurt gibi acıkıyorum ama yemiyorumm sadece meyve ile idare etmeye çalışıyorum bu zamana kadar hep 1 kilo almıştım ayda ama bugün sabah tartılınca şokk oldumm:2:
kilo verme koçu benim doğumdan sonra veririz
tşkler cnm sonradan gördüm :) kızımın birkaç cicisini ekledim diğer topiğe :)))

gülegüle giysinn
ben de çok şey aldım bugünohaoldumsmile

kızlarr kızımın cicilerinin fotolarını ekledim diğer topiğe bi hevesle zemuszemus
merak edenler bakabilir.ne yalan söliim hergün bu topikten önce bebişlerimize neler aldık topiğine giriyorum ben pek bi meraklıyım galiba kaydirigubbakcemile3

melocum senindemi hep kasığında duruyor ayyy zor oluyor böyle degil mi ? başından beri hep hissettigim yerde yatıyor galiba :)

Allah yardımcısı olsun canım

ben de yarın gidiyoruuuuummm

aman dikkat et yaaa...Allah korusun bizde de alarm var ama,insan öyle bir durumda korkar tabiki

benim de ya aa...hep kasığımda

yaaa..bebeğin sağlıklı olsun da kiloları veririz ben 80leri görücem yarın :1:

aynneeeeennn..ama haftaya 29 ekim nöbet yok sonrada nöbetten düşüyoruuuuzz

kilo verme koçu benim doğumdan sonra veririz

gülegüle giysinn
ben de çok şey aldım bugünohaoldumsmile

canım valla normalde dikkatliyimdir ama tuvalete yetişeyim diye kitlemedim kapıyı sonrada dalgınlık eşimi işyerinde kötü bi olay olmuştu ona takıldımiyice unuttum allahtan farkettim diyorum şansım vamış

üffff ne güzel patiği bitirecektim patron geldisempatiksalakcinni

nesli sen karpuz patikten örüyordun demi...bende örcem ondann geçende gülşah sayılarını vermişti ama ben o zaman not etmemişim sayılarını şimdide kaçıncı sayfada olduğunu bulamıyorum rica etsem sen yazar mısın?:hulya:

bugün hediyemizi aldık inşallah beğenilir,
kızıma da bir sürü şey aldım.pijama zıbın vs
a101 dende nevresim ve battaniye aldım battaniye 7 nevresim 6 lira

ben çıkıyorumm kızlar
kendinize ve bebeklere iyi bakın bol tepikli akşamlar diliyorummm öptümmm hepinizi ))

Back
X