caglayan izmirligülsah gözünüz aydin büyümüs bebisler 
hamile kalmadan önce kendi rengine boyatmistim sacimi allahtan, simdiye kadar gerek duymadim duysam bile boyatmazdim herhalde =) ilk 3 ve son 3te bitkiselde olsa boyatma demisti burdaki ebemiz
örgüler örülüyo ciciler aliniyo söz bak bidahaki kontrolden snra bende basliycam artik alisverise kaydirigubbakcemile3

kızlar saçını boyatan oldumu yaaa ben boyatmak istiyorum psikolojm bozuldu resmen kendimi çok kötü hissediyorum.saçlarım çok absürt bi renk olduu yaaa ne turuncu ne sarııı-tatlicadiarzu-internette epey bakındım boyayla ilgilii dr larda boyatabilirsiniz diyoo
hamile kalmadan önce kendi rengine boyatmistim sacimi allahtan, simdiye kadar gerek duymadim duysam bile boyatmazdim herhalde =) ilk 3 ve son 3te bitkiselde olsa boyatma demisti burdaki ebemiz
oku oku anca geldim bende hafta sonu oğluşumu gördüm 700 gr mı geçmiş dedi dr umuz uyuyodu gittiğimizde bi esnemesi vardı sormayın gitsin kocaman açtı ağzını bu arada hem hediyemizi aldık hem örgümüz bitti birazdan resmini koyarım amaaa hediyeyi anca akşam kargoya vercem malum beyannamelerin son günü çıkamam