2011 Şubat Anneleri

bugün ilk aşımı oldum yapılırken bişey hissetmedim sinek ısırmış kadar acıdı ama şuan kolum omuzdan uyuşuk ve çok ağrıyo :çok üzgünüm:

cnm bnm geçmiş olsun buaralar olucak sanırım bende sabah kahvaltıda bi felaket yaşadım uzun zamndır olmuyordu mide bulantım ilaçlarım değişti acaba ondanmı die düşünüyorum bnde

sanada geçmiş olsun cnm ay çok rahatsız etti tüm gece sanki sürekli çıkarcakmışım gibi galiba dediğin gibi bundan sonra yaşıyacağız bunları uykusuz geceler bizi bekliyo sanırım...

Kızlar benim bebişin kafası midenin altında dr gaz mide ekşimesi fln yapabilir dedi ters olduğu için acaba sizdedemi bebişin kafası yukarda

Kızlar benim bebişin kafası midenin altında dr gaz mide ekşimesi fln yapabilir dedi ters olduğu için acaba sizdedemi bebişin kafası yukarda

bilmiyorum bebişimin kafası tam nerde şuan ama, çok kötüyüm.günlük hayatımı cok etkiliyo yani.hele gece daha fena.sen napıyosun.dr ilaç felan verdi mi

benim bebegim dönüp duruyo bi basaga bi yan kafasina göre takiliyo =) benimde hamileligin basindan beri bikere bile midem bulanmadi dün aksam bulandi cok kötüydü, gecede mideme bi agri girdi bicak saplandi sanki dönemedim edemedim oyhhh ama gecti 2dkada cok sükür

benm bebişte yanda kafası galiba kızlar en son sağ boşluğuma bıçak saplanır gibi apğrılar yaptığında gitmiştim odktora ozamnd emişti kafasını dayamışl die yaramz kedim bnm:)

günaydınn kızlarrrr bebeişlerini görenler olmuş gözünüzaydınn

hasta olanlarada geçmiş olsun diyorumm

bizde dün babamızla yatağına baktık kızımızın ama tam karar veremedik iki hafta sonra anneleride alıp tekrar bakıcaz

bizde dün babamızla yatağına baktık kızımızın ama tam karar veremedik iki hafta sonra anneleride alıp tekrar bakıcaz

günaydın neslicimm bizimkilerde dün almış annemler saolsunlar ben çok araştırdım en sonunda karar verdim :) inşallah bir iki yıl sonrada odası olur oğluşumun güle güle yatsınlar

canım sen nasıl yatak alacan.oyun parkı mı.beşik mi? ben karar veremedım.beşikler küçük.ben 2 yaşına kadar kullansın istiyorum.oyun parkını da beğenmiyorunmm.sen napacaksın?

istanbul avrupa yakasındaki arkadaşlara bir haberim var;
memorial şişli hastanesinde her cumartesi 14:00-16:00 arasında doğuma hazırlık kursları varmış.
9 ekimde başlamış, 13 kasıma kadara her hafta sonu var.
bu haftanın konusu
Gebelikte Cilt Hastalıkları
Uz. Dr. Ahmet Arpacı

İdeal doğum şekli var mıdır?
Op. Dr. Figen Taşer Güney

Ağrısız doğum
Uz. Dr. Nerime Soybir

ben yarın gidiyorum bir aksilik çıkmazsa. ist. dışındaki arkadaşlarla bilgileri paylaşırım akşama

burada ataşehir memorialde hamilelik yogası kursu haberini paylaşmıştı bir arkadaş, kusura bakmayın adını hatırlamadım. ona bakarken bu haberi gördüm, süper oldu;))

selam ben paylaşmıştım halende anadolu yakasında oturanlara yoga yı tavsiye ediyorum.

günaydın neslicimm bizimkilerde dün almış annemler saolsunlar ben çok araştırdım en sonunda karar verdim :) inşallah bir iki yıl sonrada odası olur oğluşumun güle güle yatsınlar

nesliye de yazdım canım merak ettim sizler nasıl yatak aldınız.beşik mi,oyun parkı mı? ben oyun parkı istemiyorum ama beşiklerde küçük.bende senin gibi 2 yıl sonra oda alcam,oyuzden 2 yıl kullansın istıyorum.

canım bende oda düşünmüyorum o yüzden kendi evime bi oyun parkı beğenmesemde alıcam birde babannede kalacağı için onada 2 yaşına kadar yatabileceği beşik tarzında bi yatak gördüm ondan alıcam artık

canım bende oda düşünmüyorum o yüzden kendi evime bi oyun parkı beğenmesemde alıcam birde babannede kalacağı için onada 2 yaşına kadar yatabileceği beşik tarzında bi yatak gördüm ondan alıcam artık

anladım canım.oyun parklarını kimse beğenmiyo
çevremde,bizim için yani 2 yıl kullanması için en uygunu o.ahşap olanlarda taşınamıyo.aslında var mı senın bıldiğin 2 yıl kullanabileceği tekerlekli başka beşik tarzı. olmadı oyun parkı alcam

Back
X