2011 Şubat Anneleri

slm kızlar..
Geçmişi okumaktan yazmaya şimdi vakit buldum:) Sabahtan beri hastanedeydim. Şeker yüklemem tekrarlandı saat 3-4 arası sonuçlarımı almaya gidicem. 50 gr yükleme süpermiş yaaa 100 gr lık yanında :) iç iç bitmek bilmedi.. Sonrası daha da kötüydü. 3 saat arayla 1 parmaktan 3 koldan olmak üzere 4 kez kan werdim. Kollarım mosmor oldu:( inş sonuçlarım bu kez yüksek çıkmaz.

Kızlar ya:(((
benım bır sorunum var....tabı buna sorun denırse..keske her sorun bu kadar küçük olsa..ama moralım bozuldu bır kere napım:(((
c.tesı gunu esımle bırlıkte alısverıse gıttık ve mınıgıme bırsuru sey aldık..bugun eltım geldı vee cok almıssın ne gerek var dedı.moralım bozuldu..kızlar sız kacar tane zıbın takımı aldınız. Hastane cıkısı olarak 1 tane 10lu takım aldım ..5 tane de alt ust eldıven bere önluk seklınde takım aldım cokmu sızce.

canım hiçç canını sıkma...herkes bişey söylerr millete bakarsan...banadaa artık alma çokk bunlar diyolarr ama aldığım sadece 1 hastane çıkışı 2 pijama 2 zıbın takımıkaydirigubbakcemile3o yüzden boşverr tadını çıkar miniğe alışveriş yapmanınkaydirigubbakcemile4

Selam güzel annelerr :ecrin_bebek:

Civilimden alışveriş yaptım bugün geldi. Bakamadım daha işyerindeym akşama yazarım inş. Cam rende bile aldım :)))

buket111,buseemm,Çağlayan,esraa47,izmirligülşah,kumralperi,melocum,mısra,naz0635,nhlhsn,nur_45,sarişeker hepinizee merhabalar,mutlu sağlıklı haftalar olsun

geçmişi okumaktan vallahi yorgun düştüm kızlar

benim bu sabah şeker yüklemem vardı 50 Gr lık yükleme neticem 75 çıktı.Max değer 140 sanırım.Şu durumda daha önce yaptıranlar var mı aramızda?Bu değer normal gibi gözüküyor doktorumdan henüz telefon almadım bekliyorum.
sizce nasıl?

sanada merhaba canım....

slm kızlar..
Geçmişi okumaktan yazmaya şimdi vakit buldum:) Sabahtan beri hastanedeydim. Şeker yüklemem tekrarlandı saat 3-4 arası sonuçlarımı almaya gidicem. 50 gr yükleme süpermiş yaaa 100 gr lık yanında :) iç iç bitmek bilmedi.. Sonrası daha da kötüydü. 3 saat arayla 1 parmaktan 3 koldan olmak üzere 4 kez kan werdim. Kollarım mosmor oldu:( inş sonuçlarım bu kez yüksek çıkmaz.

İnş.sonuçların güzel çıkar canım ya ben bir kerede bitirdim o tadı birdaha almak istemem açıkçası çok kötü birşeymiş :((

Selam güzel annelerr :ecrin_bebek:

Civilimden alışveriş yaptım bugün geldi. Bakamadım daha işyerindeym akşama yazarım inş. Cam rende bile aldım :)))

Hayırlı olsun canım resimlerini bekliyoruz cicilerin

kızlar saçını boyatan oldumu yaaa ben boyatmak istiyorum psikolojm bozuldu resmen kendimi çok kötü hissediyorum.saçlarım çok absürt bi renk olduu yaaa ne turuncu ne sarııı-tatlicadiarzu-internette epey bakındım boyayla ilgilii dr larda boyatabilirsiniz diyoo

ben boyattım canım doktorum 20. haftadan sonra boyatabilirsin demişti.

halt etmiş o iyi yapmışsın canım yenidoan bebek kusuyo musuyo üstü başı değişiyo değişik değişik güzelce giydirirsin işte hiç de çok değil iyi yapmışsın

ay canım sadece onlar degıl aldıklarımı ılk sayfadakı topıge de koyucam :)) cok guzeller ya battanıyesını banyo havlusunu.eldıvenlerını onlukllerını 2 tane tulum aldım.bebek yagı.sampuan sabun.ıslak mendıl pudra.ve pısık kremını de aldık:)) chıcconun urunlerını aldım yanında da cantası hedıye verdıler.kampanyadaymıs.bere ve sapka aldım onlara da ne gerek var dedı eltım.evde sureklı lazım deıl dısarı cıkarken lazım cok almıssın dedı.moralımı bozuyo hep ya:((((

şimdikilerrin pek rahat olacakları burdan belli baksanızaa.
gülşahh sen sepeti bitir atrık benimkini beraber yaparız kaydirigubbakcemile3

aman melocum 1 haftadan nolacak ya
bizim yaptığımız fedakarlığın yanında 1 hafta lafta kalıyor
bizim bir arkadaşa müdür 3.5 aylıktan sonra nöçbet tutturmadı düşün ama yandaşı yaniiii

maşallah arkadaşının kızına inşallah memnun kalır dicem ama burası mahrumiyet bölgesi gibi biryer helede polisokulu aksarayın en dışında:(

sağol canım bu tarifi bende deneyeyim 2 haftadır geçmedi grip öksürük ya:(
maşallah büyümüşsüzün annesi:nazar:
ben daha 1.5 kg kadar aldım ama doğuma kadar sanırım 100ü geçerim ay kendimi çok şiş ve kötü hissediyorum
hamilelikten öncede şişmandım ama şimdi daha bir farklıyım
elim yüzümde şişiyor arada
inşallah şeker falan çıkmaz:(
inşallah çıkmaz fatmacım,kiloyu ben sorun etmiyorum da doktor ediyor
günaydın arkadaşlar
ben bugün çoooook kötüyüm bayağı hastayım dün zor sabah ettim bademciklerim şişti burnum tıkalı zor nefes alıyorum başım ağır geceleri özellikle çok fena oluyorum
normalde yatamıyorum zaten birde bu burun tıkanıklığı beni mahvetti
ben sola yatamıyorum normalde en rahat solda yatılırmış ama ben sağ be sırt üstü yatabiliyorum
sola yatınca göğsümün altına sancı giriyor
doktora gitsem bana antibiyotik verecek baştanda böyle olmuştum antibiyotik içtim daha kötü oldum midem felaket oldu çıkarmaktan 1 kilo verdim şimdi kullanmak istemşyorum
siz nasıl başediyorsunuz bu soğuk algınlığıyla kullandığınız iyi gelen bitki felan varmı burun tıkanıklığıyla özellikle nasıl başediyorsunuz
canım bir kaşık bala limon sık yarım,çok faydası oluyor
Günaydin güzel anneler, ctesi kardesimin nisanini yaptik geldik sadece oturdugum halde cok yoruldum ama simdi iyiyiz kizimda annesi gibi müzigi dansi cok sevecek ben oynayamadim ama o icimde kipir kipir oynadio nisanda =)
maşallahhhhhhh
Ayyy kızlar oku oku bitmedi bir türlü geçmiş yarısında bıraktım işler beni bekliyor çünkü bir sürü kontrol etmem gereken evrak var.
Cumartesi dr.gittim ve çok beğendim kızım çok iyiymiş 635gr olmuş ama aşağıda bebeğin tepikleri aşağıda hissedersin dedi evet dedim bende güldü.Suyu gayet iyi dedi sağlıklıymışta gene uyuyordu bir elini yana salmış bir eliylede kulağını kapatmış yan yatıyordu bir ara elini hareket ettirdi babası bir sevindi aaa hareket ettirdi galiba dedi dr.evet hareket ediyor dedi :)) Babasına bak tombiş tombiş yanakları var dedi çok hoşuna gitti babasının cinsiyetini sordum ayakları aşağıda kapatmış ama kesinlikle kız dedi :)))
Sonra çatlaklar için dr.krem vermişti dedi hayır dedim bir tane verdi ama almadım daha kg konusunda şu anda olduğum kg için bu artık sınır bundan sonra almıyoruz dedi.
Hamur işi,tatlı,abur cubur aklınıza gelebilecek çoğu şeyi yasakladı dr bana
Sebze ağırlıklı besleniyoruz dedi,su içiyoruz gene bol bol vitamin bitti dedim yazarmısınız bu saatten sonra gerek yok dedi kan hapımı sordu bende var içiyorum dedim
Şeker yüklemesi yaptırdık onun tadı ne kadar iğrenç birşey yaaa çok şekerliymiş :))
114 çıktı kan şekerim tamam sorun yok dedi ama kan sayımı sınırda çıktı kansızlık varmış meğerse bende kan haplarını ihmal etmiyorsun yediklerinede dikkat et dedi.
İşte böyle kızlar bebişimide gördüm içim rahatladı artık yeni dr.buldum inş.bundan sonra böyle devam ederiz.

Bu arada hepinize kocaman günaydın kızımın size kocaman tepikleri var teyzeleri bugün çok hareketli maşallah dün gecede 4den beri ayaktayız hiç uyumadık
gözün aydın canım cumartesi ben de gördüm kızımı ama yüzü benim sırtıma dönüktü
Bu arada biz cumartesi günü hediyemizi aldık bugün kargoya veriyoruz çok gezdim ama sonunda buldum hediyemi inş.arkadaşımda beğenir
ben de sabah verdimmm
oku oku anca geldim bende hafta sonu oğluşumu gördüm 700 gr mı geçmiş dedi dr umuz uyuyodu gittiğimizde bi esnemesi vardı sormayın gitsin kocaman açtı ağzını bu arada hem hediyemizi aldık hem örgümüz bitti birazdan resmini koyarım amaaa hediyeyi anca akşam kargoya vercem malum beyannamelerin son günü çıkamam
bakıcaaammm
günaydınn hanımlar nasılsınız?ben bu gece hiçç uyuyamadım midem çok kötü oldu bulandı süreklimafoldumben anca uyanabildim kahvaltı yapıcaz şimdi kızımla inş bugün iyi oluruzz........
bir cimcik zencefili suyla içince bulantıyı kesiyormuş
Kızlar benim bebişin kafası midenin altında dr gaz mide ekşimesi fln yapabilir dedi ters olduğu için acaba sizdedemi bebişin kafası yukarda
ben kontrolde sordum.kafası göbek deliğimin altındaymış.ters falan demedi doktor ama sanırım normali bu
kızlar selam... ne var ne yok? nasılsınız? bebişler nasıllar? :)

Ben kızımla birlikte büyüyorum... koca göbek oldum valla :

Hediyeleri gönderiyor muyuz artık? ben bugün kargoya vereyim diyorum.

Bu arada kızımın ismi değiştirdik İlknur Beren idi Zeynep Beren koyacağız. :) İlknur konusunda çok olumsuz tepkiler aldık.
maşallah canım ben verdim hediyemi
Hmm bak öyle olduğunda kafasının yukarda demek olduğunu bilmiyordum yeni birşey öğrenmiş oldum :))
Ben annemlere geçen haftadan beri aşağıda diyordum yok canım anlamassın daha diyorlardı ama dr.da söyleyince inandılar yayılıp yatıyor kızım orada
evet dedim ya canım ben sordum cumartesi kafası nerde diye tam göbek deliğimin altında kafayı gösterdi doktor sanırım normali bu
çağlayancım prensesine kocaman maşallah:nazar:bıdıklar artık hızla büyüyor galiba rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inş....
nasılsınız arkidişlerr:emir_bebek:
sağol canım sen nasıl oldun bulantın geçti mi
buket111,buseemm,Çağlayan,esraa47,izmirligülşah,kumralperi,melocum,mısra,naz0635,nhlhsn,nur_45,sarişeker hepinizee merhabalar,mutlu sağlıklı haftalar olsun

geçmişi okumaktan vallahi yorgun düştüm kızlar

benim bu sabah şeker yüklemem vardı 50 Gr lık yükleme neticem 75 çıktı.Max değer 140 sanırım.Şu durumda daha önce yaptıranlar var mı aramızda?Bu değer normal gibi gözüküyor doktorumdan henüz telefon almadım bekliyorum.
sizce nasıl?
benim yapılmadı ama 50 lik yapılacak benimde
slm kızlar..

geçmiş olsun canım umarım iyi çıkar

şimdikilerrin pek rahat olacakları burdan belli baksanızaa.
gülşahh sen sepeti bitir atrık benimkini beraber yaparız kaydirigubbakcemile3

sevincim az kaldı kız pembe püskül aldım birde ici aldım kızlarağasından bilirsin sen oraları birde ördüğüm süvetre süs aldım bugün bitrmeyi düşünüyorumm beğenirsen beraber yaparız ben kına sepetimi bozdumda yaptım hihoyyyt

Herkese merhaba
Bu hafta başladım işe ve bayağı birikmiş sabah onları hallettim, yeni geçmişi okuyabildim. Nasılsınız arkadaşlar. Umarım haftasonunuz iyi geçmiştir. Geceleri uyuyamıyorum ya abuk subuk rüyalar görüyorum yada sık sık uyanıyorum. Hele dün gece bebişim tekmeleriyle hiç uyumadım.Sabahta çok hareketliydi. Bi ara korktum bu kadar hareket normal mi acaba diye. Şimdi daha iyi. Haftaya şeker yüklemem var bakalım ne çıkacak.

canım hiçç canını sıkma...herkes bişey söylerr millete bakarsan...banadaa artık alma çokk bunlar diyolarr ama aldığım sadece 1 hastane çıkışı 2 pijama 2 zıbın takımıkaydirigubbakcemile3o yüzden boşverr tadını çıkar miniğe alışveriş yapmanınkaydirigubbakcemile4

dogru soyluyorsun canım.bende herkese bakıyorum ıste.aldıgın seyın tadını cıkarttırmıyorlar ınsana..

ay canım sadece onlar degıl aldıklarımı ılk sayfadakı topıge de koyucam :)) cok guzeller ya battanıyesını banyo havlusunu.eldıvenlerını onlukllerını 2 tane tulum aldım.bebek yagı.sampuan sabun.ıslak mendıl pudra.ve pısık kremını de aldık:)) chıcconun urunlerını aldım yanında da cantası hedıye verdıler.kampanyadaymıs.bere ve sapka aldım onlara da ne gerek var dedı eltım.evde sureklı lazım deıl dısarı cıkarken lazım cok almıssın dedı.moralımı bozuyo hep ya:((((

bozulmasın keyif senin keyfin ben de ilk hamileliimde oğluma çok şey almıştım şimdi kızıma hamileyim ne değişti? hiçbişey yine bisürü şey aldım. Sonuçta herşey onlar için. onları yepyeni temiz pak miss gibi giydirip seyretmektan daha güzeli var mı ohhhh:P anneyiz biz didinir dururuz ay osuda eksik kalmasın diye.

Mrb şekerler.Umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben evi taşıdım henüz yerleşemedim ne yazık ki::(((
Yardımcı kadın 1 günde ancak salon ve mutfak dolaplarını yerleştirebildi,bu hafta sonuna değin ev yerleştirme modunda olacağız kesin

sevincim az kaldı kız pembe püskül aldım birde ici aldım kızlarağasından bilirsin sen oraları birde ördüğüm süvetre süs aldım bugün bitrmeyi düşünüyorumm beğenirsen beraber yaparız ben kına sepetimi bozdumda yaptım hihoyyyt

kız benimde kına sepetim duruo resmini koy bakıım nasıl yaptın olmazsa bende yapcaam

kızlarr bebeğin kafasının midenin altında olması normalmiş bu aylarda
son aya geldiğimizde bebek aşağıya dönecekmiş
fark ettiyseniz hepimizinkide midenin altında normali bu çünkü
kafanıza takmayın dogum yaklaşırken bebekler aşağıya dönecekler bu seferde ayaklarıyla mideye baskı yaparlar :1:

Sen hafta sonu hangi dr.gideceksin canım ben seni cumartesi arayacaktım ama koşturmaca içinde unuttum :kedi:
Buğday hanımda kararlımısın yoksa ercan bey'e mi başlıyorsun sende

Ercan bey e gidicem artık gitmem buğday hanm a...Olsun canım önemli değil...Kızçene alışveriş yapmışsın heyecanlanmışsındır :)

Back
X