2011 Şubat Anneleri

selam güzel anneler ben geldiiimmm

doktora gittik geldiikkk

normal ultrasona girdik.ayrıntılı için 1 hafta sonra randevu verdi.haftamız tam uygun çıktı 23 haftalık gözüküyordu.kiloları bebeğe almışsın gayet güzel dedi.normal dedi kilon.herşey gayet normal çıktı bebeğimiz gayet hareketli ve sağlıklı Allah a şükür.

veeeee veeeee veeeee cinsiyetimiz belli olduuu

oğluşumuz olacak inşallahhhhhhhh........

doktor pipisini falan gösterdi ama inanamadık hala daha emin değiliz cinsiyetin belli olmaması drurumuna fazlamı alıştık nedir.

babamız biraz durgunlaştı gibi sanki o hep kız diye seviyodu kız istiyodu kızların babalarına düşkünlüğü malum ya ona heves ediyordu.kendileride 3 erkek kardeş o yüzden kızlara biraz düşkünn

belli etmiyor ama durgun halide beni etkiledi.valla ben gayet memnunum yaşadığımız okadar stresten sonra sağlıklı olması benim için ennn önemliii unsur gerisi hiiç önemli diill.

canım bak görüyormusun herkesi yanılttı senin ufaklık belliki süpriz yapmak istedi annesi
gözünüz yadın olsun önemli olan sağlığı babasıda alışır eminim sürekli kız olarak düşündüğünüz için belki oda şaşkınlık yaşamıştır ama muhakka düzelir ve alışır helede sağlıkla bir dünyaya gelsin sorma o zman sen sevilmeyi

yemek konusunda benimde iştehım açıldı ama yemekten ziyade bütün gün tatlı yesem bu sırlarda tatlıya doymuyorum yaaaa :(((
yemekte istemiyorum sıkıyorum kendimi ama muhakkak hergün azda olsa yiyorum yememem lazım normalde tutamıyorum kendimi
hamilelikten öncede tatlıya düşkündüm herşeyi kesebilirim ama tatlıyı kesemiyorum ne olacak benim bu halim

canım 10, kilonu aldınmı bende 8- 9 kilo arasında oynuyorum daha var önümüzde 3 ay sence kaçla bititririz biz bu işi

Maalesef ki aldım canım hemde bir anda aldım hepsini tatlı abur cubur gırla gitti birde ramazan ayında sağlıklı beslenmedim çoğunuda orda aldım zaten şimdi dr.yasakladı zaten
kg almıycam artık sınır dedi bakalım ne olacak

ben vaarım 10 kg aldım eyvahedigeldismile

Sen zayıfken aldın ama o kg çabuk verirsin cnaım

doktora gittik geldiikkk

normal ultrasona girdik.ayrıntılı için 1 hafta sonra randevu verdi.haftamız tam uygun çıktı 23 haftalık gözüküyordu.kiloları bebeğe almışsın gayet güzel dedi.normal dedi kilon.herşey gayet normal çıktı bebeğimiz gayet hareketli ve sağlıklı Allah a şükür.

veeeee veeeee veeeee cinsiyetimiz belli olduuu

doktor pipisini falan gösterdi ama inanamadık hala daha emin değiliz cinsiyetin belli olmaması drurumuna fazlamı alıştık nedir.

babamız biraz durgunlaştı gibi sanki o hep kız diye seviyodu kız istiyodu kızların babalarına düşkünlüğü malum ya ona heves ediyordu.kendileride 3 erkek kardeş o yüzden kızlara biraz düşkünn

belli etmiyor ama durgun halide beni etkiledi.valla ben gayet memnunum yaşadığımız okadar stresten sonra sağlıklı olması benim için ennn önemliii unsur gerisi hiiç önemli diill.

Canım hadi hayırlısı olsun.Oğluşuna sağlıklı güzel ömürler versin allah.Bak bir de kızlar geç gösterir derler laf işte. Senin oğluşun pek bir edepli olacak :)))

doktora gittik geldiikkk

normal ultrasona girdik.ayrıntılı için 1 hafta sonra randevu verdi.haftamız tam uygun çıktı 23 haftalık gözüküyordu.kiloları bebeğe almışsın gayet güzel dedi.normal dedi kilon.herşey gayet normal çıktı bebeğimiz gayet hareketli ve sağlıklı allah a şükür.

Veeeee veeeee veeeee cinsiyetimiz belli olduuu

Doktor pipisini falan gösterdi ama inanamadık hala daha emin değiliz cinsiyetin belli olmaması drurumuna fazlamı alıştık nedir.

Babamız biraz durgunlaştı gibi sanki o hep kız diye seviyodu kız istiyodu kızların babalarına düşkünlüğü malum ya ona heves ediyordu.kendileride 3 erkek kardeş o yüzden kızlara biraz düşkünn

hayırlı olsun canım benim eşimde kız istiodu çünkü onlardada 6 erkek 1 kız var :1: Oda birkaç gün durgunluk yaşadı ama şimdi ii çabuk atlatır bu durumu merak etme

ben suan 23. haftada +8kgdeyım varmı benden daha sısko:((

Maalesef ki aldım canım hemde bir anda aldım hepsini tatlı abur cubur gırla gitti birde ramazan ayında sağlıklı beslenmedim çoğunuda orda aldım zaten şimdi dr.yasakladı zaten
kg almıycam artık sınır dedi bakalım ne olacak

Sen zayıfken aldın ama o kg çabuk verirsin cnaım

bide enterasan bi durum var kilo alınca benim burnum büyüdü her gören senin niye burnun kilo almış diyo :roflol: gerçektende çok ilginç yaa doguma kadar kulaklarıma gelmez inşallah :roflol: hani ergenliğe giren gençler olur yaa her yeri orantısız büyümeye başlar öyle gibiyim :roflol:

bide enterasan bi durum var kilo alınca benim burnum büyüdü her gören senin niye burnun kilo almış diyo :roflol: gerçektende çok ilginç yaa doguma kadar kulaklarıma gelmez inşallah :roflol: hani ergenliğe giren gençler olur yaa her yeri orantısız büyümeye başlar öyle gibiyim :roflol:

:roflol::roflol: kız çok güldüm yaa allah senide güldürsün emiii :roflol::roflol:
Merak etme büyümez kulaklarında

selam kızlaaarrrr..okuldan ancak gelebildim,geçmişi okuyamadım henüz,hediyemiz geldi teşekkür ediyorum minikimeee buradan da,hediye topiğine fotoları ekledim ,çok ince ve düşünceli aynı zamanda hep hatırlanacak kalıcı bir hediye olmuş.tekrar teşekkürler

:roflol::roflol: kız çok güldüm yaa allah senide güldürsün emiii :roflol::roflol:
Merak etme büyümez kulaklarında

:roflol: bende cok güldüm kendimee ne yapalım bunlarda gececek :roflol:

bu araada bi yazı okudum çağlayan prenses için yazılmış

"Peygamberimizin sünnetinde terbiye isimli kitapta, kız bebeklerin 7. günde "kız nişanesi olarak" kulağının delinmesi erkek bebeğinde "erkek nişanesi" olarak sünnet edilmesi var.."

minicik bebegede kıyılmazki dimii

selam kızlaaarrrr..okuldan ancak gelebildim,geçmişi okuyamadım henüz,hediyemiz geldi teşekkür ediyorum minikimeee buradan da,hediye topiğine fotoları ekledim ,çok ince ve düşünceli aynı zamanda hep hatırlanacak kalıcı bir hediye olmuş.tekrar teşekkürler

Melocum hoşgeldin canım hediyeleriniz çok güzelmiş güzel günlerde kullansın kzın canım

kız ben bunu bile alacağımı düşünmüodum bu iştahsızlıkla

Demekki yiyormuşuz kız bizi kandırıyorsun bak yemiyorum diye kaydirigubbakcemile3

:roflol: bende cok güldüm kendimee ne yapalım bunlarda gececek :roflol:

bu araada bi yazı okudum çağlayan prenses için yazılmış

"Peygamberimizin sünnetinde terbiye isimli kitapta, kız bebeklerin 7. günde "kız nişanesi olarak" kulağının delinmesi erkek bebeğinde "erkek nişanesi" olarak sünnet edilmesi var.."

minicik bebegede kıyılmazki dimii

evet ya nasıl kıyıp yaptırıcaz ki :kedi:

Back
X