2011 Şubat Anneleri

Resim ekleyemiyorum yaaaa :((((
nedeeeen ki

kızlar gunluk pedlerı drlar onermıyor haberınız olsun
bırde bende resım cektım dun alısverıse cıkmıstım ama nereye ekleyecegım resımlerı bırde bırdeee benım bır blogum var burdan paylasabılıyormuyum ?

2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ?? buraya canım

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15932905#post15932905

Göbişimi ekledim kızlar

Bu arada hepinize günaydın too_be saol tatlım acemi işi yaptım birşeyler işte :))

cok güzel cikmissiniz annesi =)
günaydın mimix a.s.aynen benimde var o akıntıdan bende günlük ped kullanıyorum cok rahat ettim

doktorumda kullan gerekirse rahat edersin dedi bakalim
kızlar gunluk pedlerı drlar onermıyor haberınız olsun
bırde bende resım cektım dun alısverıse cıkmıstım ama nereye ekleyecegım resımlerı bırde bırdeee benım bır blogum var burdan paylasabılıyormuyum ?

o günlük pedler mantar vs olunca önerilmiyo diye biliyorum ben... ekle ekle bizde bakariz bende sözde blog yapcaktim ama firsat olmuyo

Kızlar çok konuşmayın lütfen yetişemiyorum size resimleri yüklerken

Yeşilerik kimin bloguydu kızlar çok güzel bu site sıkkullanılanlarıma ekledim hemen çok hoşuma gitti :))

çağlayan alcak dahaaa bişeyin kaldımı?yaa bu alışveriş işi çok zor oluyooo...alıyon alıyon yine alasın oluyo ve eksiklerin kalıyoo(bu ne biçim bi cümle olmuş böleee...neseee kızlar anlicağınızı umuyorum)

Çok güzel canım blogun imrendim sana bende istiyorum ne zamandır blog açıyımda yazıyım da bir türlü yapamadım bunu hamişlikte çok yakışmış bu arada opuyorumnanaktan

cokkk tesekuurleropuyorumnanaktan bencede ac caglayancım ben cok sevıyorum blog tutmayıda blog okumayıda blogu olan kızlarda eklesınler bızde bakalım guzel guzel
kaydirigubbakcemile5

Back
X