2011 Şubat Anneleri

melocum gözün aydın bebişini görmüşsünn darısı başımıza inş...ya bu kilo verme işindeki sırrını banada anlatırsan çok sevinirimmkaydirigubbakcemile4

Günaydin kizlar, seker yüklemesi yapacak olanlar sakin olun streste sekeri etkiliyo, hem biraz rejim kötü degil 3 kilo verdim bile ben =)

Cnm kilocuklarından kurtulmuşsun gözün aydın, bi kaç kilo vermek bebeği etkilemiyor başlarda çok kustuğum için bende vermiştim ama vücut kilo vermeye devam ederse diyetisyen müdahale eder sanırım, yada benmi yanlış biliyorum bilemiyorum, hamileyken yapılan diyet kilo verdirmemeli kiloyu haftaya göre 500er gr artırırken bebeğin sağlıklı gelişimine devam etmesinide sağlamalı diye biliyorum
selam güzel anneler ben geldiiimmm

doktora gittik geldiikkk

normal ultrasona girdik.ayrıntılı için 1 hafta sonra randevu verdi.haftamız tam uygun çıktı 23 haftalık gözüküyordu.kiloları bebeğe almışsın gayet güzel dedi.normal dedi kilon.herşey gayet normal çıktı bebeğimiz gayet hareketli ve sağlıklı Allah a şükür.

veeeee veeeee veeeee cinsiyetimiz belli olduuu

oğluşumuz olacak inşallahhhhhhhh........

doktor pipisini falan gösterdi ama inanamadık hala daha emin değiliz cinsiyetin belli olmaması drurumuna fazlamı alıştık nedir.

babamız biraz durgunlaştı gibi sanki o hep kız diye seviyodu kız istiyodu kızların babalarına düşkünlüğü malum ya ona heves ediyordu.kendileride 3 erkek kardeş o yüzden kızlara biraz düşkünn

belli etmiyor ama durgun halide beni etkiledi.valla ben gayet memnunum yaşadığımız okadar stresten sonra sağlıklı olması benim için ennn önemliii unsur gerisi hiiç önemli diill.

Cnmm gözün aydın miniğin cinsiyeti kesinleşmiş, senin adına belirsizlik kalktığı için çok sevindim, benim kız taminimde tutmadı bu arada :)
Eşin durgunlaşmamıştır cnm niye durgunlaşsın, sen kendine mani olsanda içten içe kendini kıza alıştırdığın için öyle gelmiştir sana ,yoksa inan erkek evlat sahibi olmak harika bir duygu kızıda erkeğide bir oluyor, mesela ben oğullarımın delikanlı olacağı günleri iple çekiyorum, belki ikinciniz kız olur belli olmaz
kızlar oglen yemegını fazla kacırdım patlıycam sanırım :(( ıstahıma negel olamıyorum artıkkk

Cnm bu aralar bende öyleyim :) biri beni durdursun
kızlar sol gögsümün altına bir ağrı giriyor benim ve omuzlarım ağrıyor

Bebiş olmasın cnm dr a söyledinmi?
slm kızlarrr bizimki ya çok uykucu yada annesini çok üzecek şimdiden belli olduu.
yaaa pek bi sessizz çok çok az vuruyo 2 gündür. :çok üzgünüm:

Cnm o hareket ederken sende hareket etmişsindir farkedilmemiştir, yinede çikolata ve vişne suyu öneriyorum
iyi günler kızlar nasılsınız biz şeker yüklememizi yaptık biraz yüksek çıktı 159 cuma günü 100mg da bakılıcak ona göre karar vericekmişiz bakalım hayırlısı gerçi temiz çıksada bugün itibariyle beyazları karbonhidratlı herşeyi çıkarıyorum hayatımdan azıcık dayanırız neyapayım:gitme:

Cnm dikkat edersin 100lüğe kadar düşer inş
kızlar şeker sonuçlarımı aldım :( oradaki doktor biraz yüksek çıkmış doktorunuz size bilgi verir dedi.

açlık kan şekeri (glukoz AKŞ) 96 çıkmış
50gr yüklemeden sonra 60.dk 155 çıkmış
moralim bozuldu
Cnm dikkat edersin 100lüğe kadar düşer inş
slm kızlar ben geldim bi beş dakka uğrayayım dedim dün akşamdan beri annem bakıyor saolsun hiç kalkmıorm bi bes dkka kaçamak yaptım bugün gttiik doktoruma nst ye girdim bebeğim kasılıor muş kasılmalarım varmış bir hafta raporluyum kesinlikle kalmak yok dedi sürekli yatmam gerekiyormuş ağrım biraz var dünkü gibi diilim progestan ilacını almaya devam ediyorum en kısa zamnda düzelirim inşallah..

Cnm dikkat et kendine, doktorunun dediklerine uy, güzel haberlerini bekliyorum
izmirligülşah canım sevindim bişey olmadığına tekrar geçmiş olsun ya aynı sorun bendede oluyordu seni merak ettim dünden beri. aman dikkat et dinlen bir hafta inş. düzelir benim ara ara oluyor ama dr. hiçte sormadımm gittigimde hemen sorucam.

Cnm sor mutlakaaaaaaaaaa
kızlar sizin bebişler nerenizde duruyor çok merak ediyorum benimm ki çok aşşagıda hemde baya tekmeyi o bölgeme vuruyor erkek bebek aşağıda dururmuş diyor herkes ama benim kız niye böyle yapıyoooorrrrr ?

Her yere vuruyor valla :)) alttan ayrı üstten ayrı belime ayrı vuruyor, her yerde eli kolu kafası geziyor maş.
kızlarrr...doktordan geldim kızım 544 gr olmuş maşallah...30 cm.bacak bacak üstüne atmıştı bildiğin çok tatlı yaaaa keyfine düşkün zilli:emir_bebek:

:nazar:
maşallah

Kızlarrrr ve gelelim banaaaaaa,a.s.
Bugün dr a gittik fakat randevular doluymuş, yarın için bana ve kağana randevu aldık 3 gibi gidicez,
Muayene olamayınca gezmelere gittik, tabi en çok kağana yaradı, hem oyuncaklara bindi oyun parkında, hem ona oyuncak alındı falan :)) yemekti alışverişti derken gün bitti,
Bu arada eşim yanımda hadi uyumaya diyor kaçtım ben

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar nasılsınız? ben dün tatanoz aşımı oldum manyak hemşirekötükedihüso çok acıttı 01,12,2010 da birdaha gitmem gerekiyomuş nasıl gitcem bilmiyorum :1no2:

Günaydın şubat ayının güzel hamişleri kızım galiba gene uykuya daldı ses seda yok prensesten bu sabah
dün gece kızımın cicilerinin resimlerini çektim,kendi göbişimide çektim bu sabah müdürem gitsin ekliycem hepsini topiklere

bebeklerimiz en erken kaç haftalık dogarsa yaşar benimde içimi bir korku aldı bukadar heycanlanıpta yarıda bırakmak istemiyorum internette okuduguma göre 24,25. haftalar önemliymiş:(((

günaaaydııın
bugün öğleye kadar işyerindeyim sonra tatil yuuuppiiii.
hava bozuk çarşıya çıkacağım ama bakalım artık biraz açar umarım

günaydınn güzeller güzeli annelerr vee minik baylar bayanlar a.s. herkes iyidir umarımm

günaydın arkadaşlar nasılsınız? ben dün tatanoz aşımı oldum manyak hemşirekötükedihüso çok acıttı 01,12,2010 da birdaha gitmem gerekiyomuş nasıl gitcem bilmiyorum :1no2:

günaydın canım geçmiş olsun benimkide çok acımıştı ama merak etme 2. doz da hiç acımıyor

günaydın annecikler biz 6 da kalktık uykumuz kaçtı:P

günaydın çiçekk bende bu sabah uyanamadım hiç ne güzel uyuyordumki alarm çaldı :sinifsinif: yine geldim işee yaaa

Günaydın şubat ayının güzel hamişleri kızım galiba gene uykuya daldı ses seda yok prensesten bu sabah
dün gece kızımın cicilerinin resimlerini çektim,kendi göbişimide çektim bu sabah müdürem gitsin ekliycem hepsini topiklere

günaydın çağlayann prenses uyusun boşver daha erken zatenn kaydirigubbakcemile3

fotoğraflarını bekliyorum bende :dance:

Günaydin kizlar, bu sabah beyaz yogun kivamda bi akintim basladi yine dahad cok olursa ped kullanmam gerekecek..... Sizler nasilsiniz?

günaaaydııın
bugün öğleye kadar işyerindeyim sonra tatil yuuuppiiii.
hava bozuk çarşıya çıkacağım ama bakalım artık biraz açar umarım

günaydınn monsun a.s.
senin adına sevindim ben çalışyıorum yine öğleden sonrada sanırım yarında çalışıcamm
bende çalışmasaydım kesi gezerdimm kaydirigubbakcemile3

kızlar gunluk pedlerı drlar onermıyor haberınız olsun
bırde bende resım cektım dun alısverıse cıkmıstım ama nereye ekleyecegım resımlerı bırde bırdeee benım bır blogum var burdan paylasabılıyormuyum ?

Back
X