Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldim bi okuyayım dedim ama ne mümkün uçmuşsunuz yine sempatiksalakcinni
Günaydin kizlar, seker yüklemesi yapacak olanlar sakin olun streste sekeri etkiliyo, hem biraz rejim kötü degil 3 kilo verdim bile ben =)
selam güzel anneler ben geldiiimmm
doktora gittik geldiikkk
normal ultrasona girdik.ayrıntılı için 1 hafta sonra randevu verdi.haftamız tam uygun çıktı 23 haftalık gözüküyordu.kiloları bebeğe almışsın gayet güzel dedi.normal dedi kilon.herşey gayet normal çıktı bebeğimiz gayet hareketli ve sağlıklı Allah a şükür.
veeeee veeeee veeeee cinsiyetimiz belli olduuu
oğluşumuz olacak inşallahhhhhhhh........
doktor pipisini falan gösterdi ama inanamadık hala daha emin değiliz cinsiyetin belli olmaması drurumuna fazlamı alıştık nedir.
babamız biraz durgunlaştı gibi sanki o hep kız diye seviyodu kız istiyodu kızların babalarına düşkünlüğü malum ya ona heves ediyordu.kendileride 3 erkek kardeş o yüzden kızlara biraz düşkünn
belli etmiyor ama durgun halide beni etkiledi.valla ben gayet memnunum yaşadığımız okadar stresten sonra sağlıklı olması benim için ennn önemliii unsur gerisi hiiç önemli diill.
kızlar oglen yemegını fazla kacırdım patlıycam sanırım( ıstahıma negel olamıyorum artıkkk
kızlar sol gögsümün altına bir ağrı giriyor benim ve omuzlarım ağrıyor
slm kızlarrr bizimki ya çok uykucu yada annesini çok üzecek şimdiden belli olduu.
yaaa pek bi sessizz çok çok az vuruyo 2 gündür. :çok üzgünüm:
iyi günler kızlar nasılsınız biz şeker yüklememizi yaptık biraz yüksek çıktı 159 cuma günü 100mg da bakılıcak ona göre karar vericekmişiz bakalım hayırlısı gerçi temiz çıksada bugün itibariyle beyazları karbonhidratlı herşeyi çıkarıyorum hayatımdan azıcık dayanırız neyapayım:gitme:
Cnm dikkat edersin 100lüğe kadar düşer inşkızlar şeker sonuçlarımı aldımoradaki doktor biraz yüksek çıkmış doktorunuz size bilgi verir dedi.
açlık kan şekeri (glukoz AKŞ) 96 çıkmış
50gr yüklemeden sonra 60.dk 155 çıkmış
moralim bozuldu
slm kızlar ben geldim bi beş dakka uğrayayım dedim dün akşamdan beri annem bakıyor saolsun hiç kalkmıorm bi bes dkka kaçamak yaptım bugün gttiik doktoruma nst ye girdim bebeğim kasılıor muş kasılmalarım varmış bir hafta raporluyum kesinlikle kalmak yok dedi sürekli yatmam gerekiyormuş ağrım biraz var dünkü gibi diilim progestan ilacını almaya devam ediyorum en kısa zamnda düzelirim inşallah..
izmirligülşah canım sevindim bişey olmadığına tekrar geçmiş olsun ya aynı sorun bendede oluyordu seni merak ettim dünden beri. aman dikkat et dinlen bir hafta inş. düzelir benim ara ara oluyor ama dr. hiçte sormadımm gittigimde hemen sorucam.
kızlar sizin bebişler nerenizde duruyor çok merak ediyorum benimm ki çok aşşagıda hemde baya tekmeyi o bölgeme vuruyor erkek bebek aşağıda dururmuş diyor herkes ama benim kız niye böyle yapıyoooorrrrr ?
kızlarrr...doktordan geldim kızım 544 gr olmuş maşallah...30 cm.bacak bacak üstüne atmıştı bildiğin çok tatlı yaaaa keyfine düşkün zilli![]()
günaydın arkadaşlar nasılsınız? ben dün tatanoz aşımı oldum manyak hemşirekötükedihüso çok acıttı 01,12,2010 da birdaha gitmem gerekiyomuş nasıl gitcem bilmiyorum :1no2:
günaydın annecikler biz 6 da kalktık uykumuz kaçtı![]()
Günaydın şubat ayının güzel hamişleri kızım galiba gene uykuya daldı ses seda yok prensesten bu sabah
dün gece kızımın cicilerinin resimlerini çektim,kendi göbişimide çektim bu sabah müdürem gitsin ekliycem hepsini topiklere
günaydın arkadaşlar nasılsınız? ben dün tatanoz aşımı oldum manyak hemşirekötükedihüso çok acıttı 01,12,2010 da birdaha gitmem gerekiyomuş nasıl gitcem bilmiyorum :1no2:
günaydın annecikler biz 6 da kalktık uykumuz kaçtı![]()
Günaydın şubat ayının güzel hamişleri kızım galiba gene uykuya daldı ses seda yok prensesten bu sabah
dün gece kızımın cicilerinin resimlerini çektim,kendi göbişimide çektim bu sabah müdürem gitsin ekliycem hepsini topiklere
Resim ekleyemiyorum yaaaa(((
günaaaydııın
bugün öğleye kadar işyerindeyim sonra tatil yuuuppiiii.
hava bozuk çarşıya çıkacağım ama bakalım artık biraz açar umarım
Günaydin kizlar, bu sabah beyaz yogun kivamda bi akintim basladi yine dahad cok olursa ped kullanmam gerekecek..... Sizler nasilsiniz?
kızlar gunluk pedlerı drlar onermıyor haberınız olsun
bırde bende resım cektım dun alısverıse cıkmıstım ama nereye ekleyecegım resımlerı bırde bırdeee benım bır blogum var burdan paylasabılıyormuyum ?