2011 Şubat Anneleri

çağlayan alcak dahaaa bişeyin kaldımı?yaa bu alışveriş işi çok zor oluyooo...alıyon alıyon yine alasın oluyo ve eksiklerin kalıyoo(bu ne biçim bi cümle olmuş böleee...neseee kızlar anlicağınızı umuyorum)

Kalmaz olur mu daha o kadar çok eksiğimiz var ki alıcaklarla ilgili bunlar daha başlangıç canım al al bitmiyor ama :))

caglayan resimlere bakmaya çalışıyorum ama çok yavaş açıldığı için bakamıyorum şuan

Evet fotograf makinasından ekledim ya ancak bu siteden oldu diğerleri kabul etmiyor

cokkk tesekuurleropuyorumnanaktan bencede ac caglayancım ben cok sevıyorum blog tutmayıda blog okumayıda blogu olan kızlarda eklesınler bızde bakalım guzel guzel
kaydirigubbakcemile5

İnş.canım bebek doğmadan niyetindeyim inş.

kızalr bende birazdan çıkacağım benim hediyem hala gelmedi
normalde hediyeler 31 inde açıklanacaktı ancak ben işyerinin adresini verdiğim için öğleden sonrada yarında gelse kapalı old. için geri dönecektir ben de ancak pazartesi alacağım bu gidişle hediyeyi o yüzden 31 inde ben resim koymamış olacağım açıklayayım dedim gönderen arkadaşa ayıp olmasın

slm kızlar neler aldığınıza baktım hepsi birbirinden guzeller allah sağlıkla giymelerini nasip etsin hepimizin bebişlerine.bende eklerim bir ara

kızalr bende birazdan çıkacağım benim hediyem hala gelmedi
normalde hediyeler 31 inde açıklanacaktı ancak ben işyerinin adresini verdiğim için öğleden sonrada yarında gelse kapalı old. için geri dönecektir ben de ancak pazartesi alacağım bu gidişle hediyeyi o yüzden 31 inde ben resim koymamış olacağım açıklayayım dedim gönderen arkadaşa ayıp olmasın

cnm sana özel msj gönderdim aldınmı acaba

selam millet

dün yoktuk evet.annem ve ablamla alışveriş merkezini gezdik sonrada akşam kayınvalideme gittik geçti geldiğimizde

bugünde birazdan çıkarız yine gezmelere tozmalara sempatiksalakcinni

ya benim hediyemden ses soluk yok ulşamış olması olması lazım arkadaş görünürlerde yok

benim hediyemdende ses soluk yok.gelen giden yok galibaki not falanda yok

merak tavan yaptı anlayacağınız iki konudada

selam kızlar,

nasılsınız?
ben hediyemi aldım çoook güzel tş ediyorum canan arkadaşıma,fakat aldığım arkadaşıma henüz kargoya vermedim içime sinmedi çünkü arkadaşıma rica etmiştim çok güzel bişi almış ama kendimde bişi alıp eklemek istiyorum yanına lütfen alacak arkadaşım beni özel durumumdan dolayı maruz görsün...

Kızımın nesli teyzesi resim ekledim bugün göbişede neler aldık'a da bakmadan geçme sakın tamam mı kaydirigubbakcemile4

gördüm teyzesi kızçemi kocaman olmuş maşallah

neslii hediyemi aldıım canım çook mutlu olduum

canım ulaşmasına çok sevindim inş. beğenmişsindir

bende almadım daha hediyemi yolda gelirken düştümü acaba :1:

bizimkiler düştü bi yerlere kesin

Back
X