2011 Şubat Anneleri

slm kızlar nasılsınız prensesler ve prensler ne alemdeler
dün aşımı oldum bende ama bün kolum ağrıyor nedense bi de bende aşırı derecede idrar yolu enfeksiyonu çıktı kasık ağrım vardı zaten kasılma falan da yapar mış hatta erken doğuma bile sebep oluyor dedi dr. bir tane toz verdi ama 1 tanecik tozla geçermiki anlmadım kullanannız oldumu arkadaşlar işe yararmı kiiibilmiyorumkismile

dün aşımı oldum bende ama bün kolum ağrıyor nedense bi de bende aşırı derecede idrar yolu enfeksiyonu çıktı kasık ağrım vardı zaten kasılma falan da yapar mış hatta erken doğuma bile sebep oluyor dedi dr. bir tane toz verdi ama 1 tanecik tozla geçermiki anlmadım kullanannız oldumu arkadaşlar işe yararmı kiiibilmiyorumkismile

hiç bi bilgim yok canımmm geçmiş olsunnnn

Geçmiş olsun canım hiç bilgim yok ama belki burda kullanan arkadaşlarımız vardır

geçmiş olsun canım bendede vardı ama ben normal antibiyotik kullandım merak etme genelde tek kullanımlıklardan veriyorlar dr. iç yani bişey olmaz

saolun kızlar
içecez artık antibiyotik zaten inşallh çabucak geçer
kasık ağrısı çok fena çünküü

benimki geldii benimkii geldiii :sm_cool:

senna teyzemiz bize cok güzel ciciler almış çok tşekkür ediyoruz alkisalkisalkis

fotograflarıda ekledim hemen ...

doktor bizede demir ilacı verdi vitaminleri içmediğimm için fırçada verdi :1:

içiyorum artıkın hergün sevmesemde

saolun kızlar
içecez artık antibiyotik zaten inşallh çabucak geçer
kasık ağrısı çok fena çünküü

canım bende şüpleniyorum,yani kasıklarım ara ara az ağrıyor,haftaya bi idrar kültürü vericem inşallah,sende de idrar kültüründe mi çıkmıştı? inşallah çabucak geçer...

buralardayımm canım paşam iyi çok şükür o iyi olunca bende iyiyim doğal olarak sen nasılsın kızçen neler yapıyor:ecrin_bebek:

Benim kızçemde iyi ama bugün çok az tepikliyor beni teyzesi uyuyor galiba :))

Elifçim hadi gözünaydın canım bir biz kaldık galiba alamayan

canım bende şüpleniyorum,yani kasıklarım ara ara az ağrıyor,haftaya bi idrar kültürü vericem inşallah,sende de idrar kültüründe mi çıkmıştı? inşallah çabucak geçer...

valla baktır canım önemliymiş çünkü dr. kendisi de sırf bu yüzden 3 kere erken doğum diye hastaneye kaldırılmış idraarda çıkıyor sağlık oacağında yaptırdım hatta ben aşıya gidince söyledim kasık ağrısını hemn idrar istiyorlar zaten sanada geçmiş olsun

Benim kızçemde iyi ama bugün çok az tepikliyor beni teyzesi uyuyor galiba :))

Elifçim hadi gözünaydın canım bir biz kaldık galiba alamayan

saol çağlayan ama baya var daha alamayan arkadasımız :uhm:

bu arada bana dün milupadan kargo geldii içindekiler küçükte olsa insanı mutlu ediyo yaa ben cok mutlu oldum hatta bi süre açmadım paketi içinden çıkan kitapçığı kitapçığı okudum vee yemek yemeyen anneler başınız ağrıosa bu açlık baş ağrısıymış öyle yazıyodu kitapta valla hemen aklıma geldiniz

Sizlerede günaydınlaaaaaaar :)))
Öncelikle göbüşler gördüm maş. göbüşlerede bebişlerede büyüsünler sağlıkla :)))
Bugün randevumuz var, heyecanlıyım bi görelim şu oğlanı yeniden, hemde bu sefer babası ve abisiyle geliyoruz miniğimizi görmeye bize bi kaç numara yapar dimi :)))
inş, hade bakalm, bu sefer gideceğimiz yerde 4 boyutlu ultrasonda var inş onu açar ya...
Dışarıda bir yağmur bir afan tufan sormayın...

bebeklerimiz en erken kaç haftalık dogarsa yaşar benimde içimi bir korku aldı bukadar heycanlanıpta yarıda bırakmak istemiyorum internette okuduguma göre 24,25. haftalar önemliymiş:(((
,Cnm küvezsiz nefes alabilme 36. haftadan sonra

benimkide öyle bugün azıcık bi kıpraştı sonra sustu uyuyorlar bugün soğuktan mıdır yağmurdanmıdırr kaydirigubbakcemile3

Olabilir valla üşüyorlar galiba içerde

canım bizde varız herzamanki gibi sempatiksalakcinni

benim paşamda dün hareketsizdi bugün biraz daha hareketli

Ayyy artık seninde paşan var dimi canımyaa nasıl babası alışabildin mi oğluşa

Back
X