Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınız prensesler ve prensler ne alemdeler
dün aşımı oldum bende ama bün kolum ağrıyor nedense bi de bende aşırı derecede idrar yolu enfeksiyonu çıktı kasık ağrım vardı zaten kasılma falan da yapar mış hatta erken doğuma bile sebep oluyor dedi dr. bir tane toz verdi ama 1 tanecik tozla geçermiki anlmadım kullanannız oldumu arkadaşlar işe yararmı kiiibilmiyorumkismile
dün aşımı oldum bende ama bün kolum ağrıyor nedense bi de bende aşırı derecede idrar yolu enfeksiyonu çıktı kasık ağrım vardı zaten kasılma falan da yapar mış hatta erken doğuma bile sebep oluyor dedi dr. bir tane toz verdi ama 1 tanecik tozla geçermiki anlmadım kullanannız oldumu arkadaşlar işe yararmı kiiibilmiyorumkismile
tünaydınn kızlar nasılsınız
Biz iyiyiz canım sen nerelerdesin ne zamandır konuşuyamıyoruz seninle paşan nasıl bakalım![]()
saolun kızlar
içecez artık antibiyotik zaten inşallh çabucak geçer
kasık ağrısı çok fena çünküü
buralardayımm canım paşam iyi çok şükür o iyi olunca bende iyiyim doğal olarak sen nasılsın kızçen neler yapıyor:ecrin_bebek:
Benim kızçemde iyi ama bugün çok az tepikliyor beni teyzesi uyuyor galiba :))
Elifçim hadi gözünaydın canım bir biz kaldık galiba alamayan
canım bende şüpleniyorum,yani kasıklarım ara ara az ağrıyor,haftaya bi idrar kültürü vericem inşallah,sende de idrar kültüründe mi çıkmıştı? inşallah çabucak geçer...
,Cnm küvezsiz nefes alabilme 36. haftadan sonrabebeklerimiz en erken kaç haftalık dogarsa yaşar benimde içimi bir korku aldı bukadar heycanlanıpta yarıda bırakmak istemiyorum internette okuduguma göre 24,25. haftalar önemliymiş((
benimkide öyle bugün azıcık bi kıpraştı sonra sustu uyuyorlar bugün soğuktan mıdır yağmurdanmıdırr kaydirigubbakcemile3
canım bizde varız herzamanki gibi sempatiksalakcinni
benim paşamda dün hareketsizdi bugün biraz daha hareketli