- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyiz canım hoşgeldin oğluşun nasıl![]()
iyi akşamlar kızlar ben geldim nasılsınız?
galiba ikimiz varız canım ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın ?yerimseniben
iyiyim canım iki gündür evdeyiz raporluyum yatıyorum saolsun kayınvalşdem bakıyor bugünde ağım yok ama bebeğimin kasılmaları vr
slm kızlar.benim bilg olmadığı çin sürekli giremiyorum.nasılsınız.
çok geçmiş olsun canım bebeğin kasılmaları derken nasıl bir kasılma ?
canım salı günü ilk agrım oldu kasıklarımda ve belimde aynı adet agrısı gibi doktorumu aradım akşam 5 gibi hemen pregestan ilacı almamı istedi gece agrın cok olursa ar beni sabhta muaneye gel dedi karnım kasılıyor kasıldıgında agrı giriyor beni ogün nst ye soktu bebeğim kasılıyomuş düşük riskim var doğum kasılmaları gibi kasılmam oluyor bir hafta rapor verdi yerimden kalkmıcakmısı hiç sözünü dinliyoruz iki ündür hiç bi iş yapmıyorm agrım yok ama arada kasılmalarım oluyor bnm kızım cok yaramaz 7. ayda alıcam kucagıma sanırım sabırsız kızımı...
iyiyiz canım sen nasılsın?yerimseniben
canım salı günü ilk agrım oldu kasıklarımda ve belimde aynı adet agrısı gibi doktorumu aradım akşam 5 gibi hemen pregestan ilacı almamı istedi gece agrın cok olursa ar beni sabhta muaneye gel dedi karnım kasılıyor kasıldıgında agrı giriyor beni ogün nst ye soktu bebeğim kasılıyomuş düşük riskim var doğum kasılmaları gibi kasılmam oluyor bir hafta rapor verdi yerimden kalkmıcakmısı hiç sözünü dinliyoruz iki ündür hiç bi iş yapmıyorm agrım yok ama arada kasılmalarım oluyor bnm kızım cok yaramaz 7. ayda alıcam kucagıma sanırım sabırsız kızımı...
Canım çok dikkatli ol mümkünse kıpırdama bile söyle o yaramaza dursun daha birkaç hafta daha uslu uslu. annesinin karnı karnı güvenli napıcakmış çıkıp da aceleci kız:) valla canım ne yap ne et onu içerde tut![]()
bende öyle yapıyorum cnm saolsun kayınvaldem bakıor ilk iki gün kendi annem baktı yatagımdan bile kaldırmıolar cok korktular bnm ufaklık bi 3-4 hfta daha sabretse korkum olmucak söylüyorm ama söz dinlmiyor ki birde maşallh cok kıpırdanıyor hreketlii sanki cok aşagıdaymıs gibi duruyor sürekli kasıklarımda hissediyorum sizinde öylemi?
bende öyle yapıyorum cnm saolsun kayınvaldem bakıor ilk iki gün kendi annem baktı yatagımdan bile kaldırmıolar cok korktular bnm ufaklık bi 3-4 hfta daha sabretse korkum olmucak söylüyorm ama söz dinlmiyor ki birde maşallh cok kıpırdanıyor hreketlii sanki cok aşagıdaymıs gibi duruyor sürekli kasıklarımda hissediyorum sizinde öylemi?
gülşahcım geçmiş olsunn dikkat et kendine
bir nedenden ötürümü böyle oluyormuş yoksa senin kızın aceleciliğindenmi biliyor musun?
eğer varsa bir nedeni bizde bilelimde hatalı bişi yapmayalım
hayatım hareketli de kasılma olayı korkuttu beni daha çok erken o tarz bi kasılma için. neyse sana bakan varmış keyfini çıkar bol bol okşa kuzunu sakin olsun![]()